Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
σταθακης μηλιος βουτσης

δηλαδή στους 151 βουλευτές που χρειάζεται στη βουλή μια κυβέρνηση ο Σύριζα έχει 3 που μπορούμε να στηριχθούμε για αξιοπρεπή αντιπροσώπευση...πάρα πολύ ωραία

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
πάντως η όλη αντιμετώπιση της εκλογής Προέδρου αντιμετωπίζεται από όλους για τον πούτσο ...

αν για παράδειγμα συμφωνούσαν στο πρόσωπο και πήγαιναν για εκλογές σε έξι μήνες τι θα γινόταν?

θα έπαιρνε μέτρα εως τέλος Φεβρουαρίου ο Σαμαράς που μετά δεν θα μπορούσαν να πάρουν πίσω?

καλά αυτοί ολόκληρο μνημόνιο θα σκίσουν και νταούλια θα βαράνε στις αγορές  :headbang:, στα μέτρα του Σαμαρά τον Φεβρουάριο θα κολλήσουν?

και ποιά μέτρα ρε θα προλάβουν να εφαρμοστούν μέσα σε 4 μήνες και μεσούσης προεκλογικής περιόδου μας δουλευει ο Σύριζα?

απλά γουστάρουν το μπάχαλο γιατί από αυτό ανατράφηκαν και έτσι θα πορευτούν αδιαφορώντας για το σύνολο όπως αδιαφορόυν όταν ο κάθε μαλάκας στο όνομα της αναρχίας καίει ξένες περιουσίες

λαμόγια  

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ο βουτσης κι ο μηλιος ξερουν τα αρχιδια μου τα δυο. οι μονοι που ξερουν οικονομικα στο συριζα ειναι ο δραγασακης και ο σταθακης. κανενας αλλος. με τη διαφορα οτι ο δραγασακης ειναι απλα σοβαροφανης ενω ο σταθακης σοβαρος. για να λεμε την αληθεια ειναι αποριας αξιο τι κανει ο σταθακης με ολους αυτους τους τρελους εκει. μαλλον του παει καλυτερα καποιο αλλο κομμα σαν το ποταμι η την κινηση λυκουδη
δεν ειπαμε ποιοι ξερουν οικονομικα παπαγαλε της διαστρεβλωσης
ποιοι ειναι σοβαροι κατα την γνωμη μου  ρωτησε ο πολυ "σοβαρος" τζωννυ  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε μονο αυτοι ξερουν οικονομικα απο ολο το κομμα  :)
ο βουτσης κι ο μηλιος ξερουν τα αρχιδια μου τα δυο. οι μονοι που ξερουν οικονομικα στο συριζα ειναι ο δραγασακης και ο σταθακης. κανενας αλλος. με τη διαφορα οτι ο δραγασακης ειναι απλα σοβαροφανης ενω ο σταθακης σοβαρος. για να λεμε την αληθεια ειναι αποριας αξιο τι κανει ο σταθακης με ολους αυτους τους τρελους εκει. μαλλον του παει καλυτερα καποιο αλλο κομμα σαν το ποταμι η την κινηση λυκουδη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αγαπητέ μάλλον δεν κατάλαβες ή δεν θες να καταλάβεις...οταν λέω δούλευα 20 χρόνια και ειχα ωφέλη ,αυτά ήταν μετα από  φορολόγηση 40% των μικτών μου αποδοχών .
Πρέπει να έχω καταβάλει στον ασφαλιστικό μου φορέα περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ τα τελευταία 24 χρόνια και όλα αυτά πήγαν σε συντάξεις κάτι 40αρηδων αεροσυνοδών , κάτι εφάπαξ εργατοπατέρων και μισθούς λαμόγιων του δημοσίου ...
Να φανταστεις επι Σημίτη γνώρισα την γενική διευθύντρια της κεντρικής διοίκησης δήμων που διαχειριζόταν τα κονδύλια της ΕΕ προς τους δήμους..μια 50άρα που είχε χάσει την αίσθηση του χρήματος και με ρώταγε τα 8 χιλιάρικα μισθό που έπαιρνε αν είναι καλά και τι γίνεται στην πιάτσα. Οχι έλεγε οτι τα χαλάω όλα μένουν στην τράπεζα αφού ζούσε από τις μίζες ...

Αυτό ηταν το γαμημένο κράτος και αυτό πρέπει να αλλάξει και ας πεινάσουμε όλοι...τουλάχιστον η επόμενη γενιά θα έχει καθαρίσει από τους κόπρους  

μονο τυπε?λιγα εδωσες  :-

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εγώ για την αλλάγή επικαλούμαι τους Τροικανούς αν δεν με κατάλαβες...όσο πιο στενή είναι η τρύπα της βελόνας που μας περνάνε τόσο πιο πολύ λιπος απο τις σάπιες κοιλιές των λαμόγιων θα κοπεί...

:rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
πάντως η όλη αντιμετώπιση της εκλογής Προέδρου αντιμετωπίζεται από όλους για τον πούτσο ...

αν για παράδειγμα συμφωνούσαν στο πρόσωπο και πήγαιναν για εκλογές σε έξι μήνες τι θα γινόταν?

θα έπαιρνε μέτρα εως τέλος Φεβρουαρίου ο Σαμαράς που μετά δεν θα μπορούσαν να πάρουν πίσω?

καλά αυτοί ολόκληρο μνημόνιο θα σκίσουν και νταούλια θα βαράνε στις αγορές  :headbang:, στα μέτρα του Σαμαρά τον Φεβρουάριο θα κολλήσουν?

και ποιά μέτρα ρε θα προλάβουν να εφαρμοστούν μέσα σε 4 μήνες και μεσούσης προεκλογικής περιόδου μας δουλευει ο Σύριζα?

απλά γουστάρουν το μπάχαλο γιατί από αυτό ανατράφηκαν και έτσι θα πορευτούν αδιαφορώντας για το σύνολο όπως αδιαφορόυν όταν ο κάθε μαλάκας στο όνομα της αναρχίας καίει ξένες περιουσίες

λαμόγια  

καλα τα λες τυπε η αριστερα εφαγε τρισεκατομυρια στην ελλαδα  :rockon: τι να σου κανει μετα η ΝΔ κατι ψωροεκατομυριακια  :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εγω απαντησα στον αλλον που ελεγε για τα οικονομικα. στο συριζα οι σοβαροι ειναι ο εξης ενας: ο σταθακης, ο οποιος λογικα δε θα αντεξει για πολυ καιρο τη μαλακια των υπολοιπων και καποια στιγμη θα φυγει σαν τον τατσοπουλο που ηρθε στο αμην. απο κει και περα υπαρχουν 2 κατηγοριες οι γελιοι και οι πολυ γελιοι.
ο τσατσο ειναι το παραδειγμα? ,,,, :grin: :grin: :grin: :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
καλα τα λες τυπε η αριστερα εφαγε τρισεκατομυρια στην ελλαδα  :rockon: τι να σου κανει μετα η ΝΔ κατι ψωροεκατομυριακια  :grin:
πασοκ κι αριστερα ηταν μονο επι πακ,,,μετα ηταν οι "δημοκρατικοι"  :helpplea: του γκρις,,

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ο τατσο μπορει να ειναι γραφικος ωρες ωρες αλλα εχει στοιχειωδη λογικη και υπευθυνοτητα, τον εχω ακουσει να μιλαει και δε λεει τρελες σαν τους αλλους τους μουρλους

και γκαμαι τυπε :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δεν ειπαμε ποιοι ξερουν οικονομικα παπαγαλε της διαστρεβλωσης
ποιοι ειναι σοβαροι κατα την γνωμη μου  ρωτησε ο πολυ "σοβαρος" τζωννυ  :grin:
εγω απαντησα στον αλλον που ελεγε για τα οικονομικα. στο συριζα οι σοβαροι ειναι ο εξης ενας: ο σταθακης, ο οποιος λογικα δε θα αντεξει για πολυ καιρο τη μαλακια των υπολοιπων και καποια στιγμη θα φυγει σαν τον τατσοπουλο που ηρθε στο αμην. απο κει και περα υπαρχουν 2 κατηγοριες οι γελιοι και οι πολυ γελιοι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ο τσατσο ειναι το παραδειγμα? ,,,, :grin: :grin: :grin: :grin:
ο τατσο μπορει να ειναι γραφικος ωρες ωρες αλλα εχει στοιχειωδη λογικη και υπευθυνοτητα, τον εχω ακουσει να μιλαει και δε λεει τρελες σαν τους αλλους τους μουρλους

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
υπαρχουν 2 κατηγοριες οι γελιοι και οι πολυ γελιοι.

Τύπε τους αδικείς!
Υπάρχουν επίσης και οι πάρα πολύ γελοίοι και οι αφάνταστα γελοίοι με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον κρετίνο που ανεφώνησε δημοσίως πως θα βαράει το νταούλι και θα χορεύουν οι αγορές!! :headbang: :headbang:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ναι ψάρευε αγοράκια σερβιτόρους και μπαρμεν στα νότια και τους πήγαινε στη μεζονέτα που πλήρωνες εσύ και εγώ στο Πανόραμα...

δεν ειναι λιγο ασχετη η απαντηση σου;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τύπε τους αδικείς!
Υπάρχουν επίσης και οι πάρα πολύ γελοίοι και οι αφάνταστα γελοίοι με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον κρετίνο που ανεφώνησε δημοσίως πως θα βαράει το νταούλι και θα χορεύουν οι αγορές!! :headbang: :headbang:

Οι αγορες εχουν θωρακιστει, για την Ευρωπη δεν γνωριζω αλλα ενα ειναι σιγουρο, οτι αν η Ελλαδα μονομερως διαγραψει τα δανεια, θα γινει παραδειγμα για αποφυγη απο την Ευρωπη.

Η προστασια του νομισματος θα ειναι το νουμερο ουνο ζητημα....... :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγώ για την αλλάγή επικαλούμαι τους Τροικανούς αν δεν με κατάλαβες...όσο πιο στενή είναι η τρύπα της βελόνας που μας περνάνε τόσο πιο πολύ λιπος απο τις σάπιες κοιλιές των λαμόγιων θα κοπεί...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ετσι μπράβο ΔΝΤ και ξερό ψωμί....

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Ναι γιατι 5 χρονια τωρα τα λαμογια ειναι που υποφερουν. :jerking:

Επισκέπτης

λαμόγια

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom