alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Πίστεψε με, αυτό καταλαβεδηλαδή για να καταλάβω...
εσύ κατάλαβες ότι η κυράτσα αυτή λέει αλήθεια και η τράπεζα της παίρνει την πρώτη κατοικία ???
Πίστεψε με, αυτό καταλαβεδηλαδή για να καταλάβω...
εσύ κατάλαβες ότι η κυράτσα αυτή λέει αλήθεια και η τράπεζα της παίρνει την πρώτη κατοικία ???
κοιτα με τους φωστηρες της νδ του γιακουματου και του ντινοπουλου της βουλτεψη του σαμαρα ετσι οπως πατε μεχρι το μαρτιο ο συριζα θα την εχει την αυτοδυναμιαΗ αληθεια ποια είναι?
Ότι επρεπε να προστατευεται ως πρωτη κατοικια ένα νοικιασμενο σπιτι?
Χαμενα τα εχετε.
Πραγματικα σας αξιζει μια κυβερνηση Συριζα, τετοια χαϊβάνια που ειστε μερικοι.
Αλλά θα μου πεις τι φταινε οι υπολοιποι που εχουν και πεντε δραμια μυαλο.
βλεπω να πεφτει παντοφλα αποψε
50% να παρει. Και να μεινει 4 χρονια. Μετα όμως δεν θα δεχθω κανενα παραπονο.κοιτα με τους φωστηρες της νδ του γιακουματου και του ντινοπουλου της βουλτεψη του σαμαρα ετσι οπως πατε μεχρι το μαρτιο ο συριζα θα την εχει την αυτοδυναμια
Πάλιωσε αυτό.Ρένα Δούρου: Καθάρισε τις καθαρίστριες και βάζει ιδιώτες
δικιο εχεις , απλα καπου το ξαναδιαβασα προχτεςΠάλιωσε αυτό.
δικιο εχεις , απλα καπου το ξαναδιαβασα προχτες
κοιτα με τους φωστηρες της νδ του γιακουματου και του ντινοπουλου της βουλτεψη του σαμαρα ετσι οπως πατε μεχρι το μαρτιο ο συριζα θα την εχει την αυτοδυναμια
Εσυ δεν εισαι που χειροκροτουσες της τραπεζες που δεχτηκαν να κανουν ρυθμιση στα δανεια τους ΕΑΝ βαλεις υποθηκη το σπιτι σου και να πληρωνεις κατι σαν ενοικιο? χαχαχα να τι κρυβεται απο πισω. Ηρθα να μαζεψω κατι πραγματα και ειμαι απο κινητο. Δεν εχω ιντερνετ ακομα στο σπιτι περιμενω τον ΟΤΕ.Η αληθεια ποια είναι?
Ότι επρεπε να προστατευεται ως πρωτη κατοικια ένα νοικιασμενο σπιτι?
Χαμενα τα εχετε.
Πραγματικα σας αξιζει μια κυβερνηση Συριζα, τετοια χαϊβάνια που ειστε μερικοι.
Αλλά θα μου πεις τι φταινε οι υπολοιποι που εχουν και πεντε δραμια μυαλο.
Εσυ δεν εισαι που χειροκροτουσες της τραπεζες που δεχτηκαν να κανουν ρυθμιση στα δανεια τους ΕΑΝ βαλεις υποθηκη το σπιτι σου και να πληρωνεις κατι σαν ενοικιο? χαχαχα να τι κρυβεται απο πισω. Ηρθα να μαζεψω κατι πραγματα και ειμαι απο κινητο. Δεν εχω ιντερνετ ακομα στο σπιτι περιμενω τον ΟΤΕ.
Mην με κανεις να ψαχνω παλι...!Αληθεια εκανες μοκο με την παπαρια σου για τα εισητιρεια ΜΜΜ? Δεν εμπαινα για να βλεπω...υποθήκη ??? κάτι σαν ενοίκιο ???
ρε παπάρα το έχεις κάψει τελειως λέμε...
μεχρι το μαρτιο θα σπαμε πλακα με τον τσυριζα και αυτα που λενε οι φωστηρες του και τα παπαγαλια τα ιντερνετικα
μετα θαβγει ο προεδρος της δημοκρατιας ο νεος και θα σταματησει η πλακα
Mην με κανεις να ψαχνω παλι...!Αληθεια εκανες μοκο με την παπαρια σου για τα εισητιρεια ΜΜΜ? Δεν εμπαινα για να βλεπω...
φυσικα και το εκανε αβαβα
Mην με κανεις να ψαχνω παλι...!Αληθεια εκανες μοκο με την παπαρια σου για τα εισητιρεια ΜΜΜ? Δεν εμπαινα για να βλεπω...
φυσικα και το εκανε αβαβα
Mα στο ιδιο σου το λινκ απο οπου ποσταρες την αθλια θεωρια σου σε ακυρωνε...τι περιμενεις ακριβως δλδ?είπα ότι περιμένω επίσημη απάντηση από τον ΟΑΣΑ... πόσες φορές θα το επαναλάβω...
Η σου κανει κατασχεση για 3000 ευρω και ας ειναι απο επισκευαστικο δανειοκαι σε βγάζει με έξωση σαν κοινό ενοικιαστή αν δεν πληρώνεις το νοίκι...
είπα ότι περιμένω επίσημη απάντηση από τον ΟΑΣΑ... πόσες φορές θα το επαναλάβω...
Η σου κανει κατασχεση για 3000 ευρω και ας ειναι απο επισκευαστικο δανειο