η μαλάκω πήρε επισκευαστικό δάνει το 200Χ και μέχρι το 2008 δεν είχε πληρώσει... το 2008 της το κατασχέσανε και το βγάλανε σε πλειστηριασμό και το πήρανε το σπίτι...
έκανε μια συμφωνία να της το νοικιάσουνε ... και ούτε νοίκια πλήρωνε... εε την πετάξανε έξω ... ότι θα έκανε ο κάθε ιδιοκτήτης έκανε και η τράπεζα ... 16 μήνες δεν μπόρεσε να πληρώσει ΕΝΑ από τα νοίκια ??
τα ρέστα περί νόμου κατσελη και ότι δήθεν αναβλήθηκε και ξε-αναβλήθηκε η συζήτηση για την έξωση στο δικαστήριο είναι παπαριές είτε δικές της είτε του δημοσιοκάφρου του κωλο-μπλόγκ...
αει σιχτίρι που καθόμαστε νυχτιάτικα και ασχολούμαστε με την κάθε μαλακία που ποστάρει ο αποκαμένος...
Η κα Σαρίδου στην προσπάθειά της να μείνει στο πατρικό της σπίτι και χωρίς και τότε να έχει καμία εναλλακτική επιβίωσης κάνει διακανονισμό με την τράπεζα η οποία συμφώνησε να της το νοικιάζει έναντι κάποιου μισθώματος της τάξης των 250 ευρώ το οποίο θα έληγε τον Ιούλιο του 2015.
Τα πρώτα χρόνια κατάφερνε να πληρώνει το ενοίκιο μέσω περιστασιακών εργασιών που της απόφεραν περίπου 500 ευρώ αλλά λόγω της όξυνσης της κρίσης και της επιδείνωσης της οικονομικής της κατάστασης τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για αυτήν.
Σιγά σιγά σε ένα διάστημα 16 μηνών λόγω της ανεργίας αλλά και του γεγονότος ότι κανένας δεν μπορούσε να την στηρίξει οικονομικά συσσώρευσε χρέη 3.000 ευρώ. Να αναφερθεί ότι αντίστοιχες δυσκολίες αντιμετώπιζε και με τους λογαριασμούς του ρεύματος ενώ τους τελευταίους μήνες σιτιζόταν από το συσσίτιο της εκκλησίας του Αγ. Ελευθερίου στην Σταυρούπολη. Προφανώς καμια κοινωνική υπηρεσία ή δημόσια δομή δεν βρέθηκε να την ρωτήσει αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και κυρίως να την παράσχει κάποια στήριξη ή διευκόλυνση.
“Δύο φορές μου έχουν κόψει το ρεύμα, έχω κάνει διακανονισμό όπου ξεπλήρωσα στην ΔΕΗ ένα μέρος του χρέους αλλά και πάλι χρωστάω” λέει η κα Σαρίδου και συνεχίζει :
“
Τον Σεπτέμβριο η τράπεζα ξεκίνησε να μου κάνει έξωση. Το δικαστήριο πήρε αναβολή για 11 Νοεμβρίου αλλά για κάποιους λόγους η αναβολή ακυρώθηκε και ο δικαστικός επιμελητής με ειδοποίησε ότι θα ερχόταν να μου αλλάξει την κλειδαριά παρά το γεγονός ότι τον ενημέρωσα ότι δεν έχω που να μείνω αλλά ούτε και που να μεταφέρω τα πράγματά μου” - See more at:
Να σημειωθεί ότι η κα Σαρίδου έκανε αίτηση ανακοπής του πλειστηριασμού προσπαθώντας να βρει προστασία στο νόμο Κατσέλη ο οποίος απαγορεύει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αίτημα το οποίο όμως θα εκδικαστεί το 2016. - See more at: