διότι πολύ απλά δεν είμαι υπέρ της οριζόντιας αναδιανομής του πλούτου αλλά της στοχευμένης και εκεί που πρέπει …
αυτή είναι η απάντησή σου σε αυτό που ρωτάω;
διότι πολύ απλά δεν είμαι υπέρ της οριζόντιας αναδιανομής του πλούτου αλλά της στοχευμένης και εκεί που πρέπει …
Στο εξωτερικο, εχει σημασια ποσο παραγεις, όχι ποσο δουλευεις τύπε...Ε τοτε να τον παρουμε απο εσενα τον πλουτο να τον δωσουμε σε εναν πιο νεο και πιο ικανο.
Που δεν θα κοπροσκυλιαζει ολη μερα στο μπου αλλα θα εργαζεται.
Ε τοτε να τον παρουμε απο εσενα τον πλουτο να τον δωσουμε σε εναν πιο νεο και πιο ικανο.
Που δεν θα κοπροσκυλιαζει ολη μερα στο μπου αλλα θα εργαζεται.
Τσουκαλας?καλή ώρα σαν τον ΣΥΡΙΖΑΙο συνδικάλα της ΟΤΟΕ με το μύριο εφάπαξ… (μου διαφεύγει το όνομα του όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία μπορώ να τον αποκαλώ απλά ξεφτίλα)
ή τον Σκατούλη της ΟΜΕ-ΟΤΕ…
Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςαν το κρίνει αυτός που με πληρώνει θα το συζητήσω με αυτόν…
οι υπόλοιποι τι δουλειά έχετε να ανακατευθείτε ???
Ε τοτε εσυ πως κρινεις τους αλλους;αν το κρίνει αυτός που με πληρώνει θα το συζητήσω με αυτόν…
οι υπόλοιποι τι δουλειά έχετε να ανακατευθείτε ???
να λυσουμε τις εννοιες των λεξεων πρωτα. τσιρακια εγω ξερω αυτους που τρωνε τσαμπα σε τραπεζια με τα αφεντικα και βαζουν λεφτα στην τσεπη χωρις να δουλευουν. συνδικαλα στυλ
Για τους κρατικοδιαιτους μιλας; Γιατι υπαρχουν και συνδικαλθστικα σωματεια που οχι μονο δεν τρωνε με τα αφεντικα αλλα υφιστανται απειλες και τρομοκρατια.
Και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα...Για τους κρατικοδιαιτους μιλας; Γιατι υπαρχουν και συνδικαλθστικα σωματεια που οχι μονο δεν τρωνε με τα αφεντικα αλλα υφιστανται απειλες και τρομοκρατια.
Και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα...
Εισαι σε θεση να γνωρίζεις ποιος το εκανε και για ποιον λογο? Αποδειχθηκε κατι? Εγω μπορω να πω ότι της το εριξε ο γκομενος. Αποδειξε μου το αντιθετο.Η Κουνεβα δεν εφαγε οξυ στη μουρη; Μαγικη εικονα ηταν;
Εισαι σε θεση να γνωρίζεις ποιος το εκανε και για ποιον λογο? Αποδειχθηκε κατι? Εγω μπορω να πω ότι της το εριξε ο γκομενος. Αποδειξε μου το αντιθετο.
Ε τοτε εσυ πως κρινεις τους αλλους;
Να τους κρινει αυτους που τους πληρωνει λοιπον.
Στον εισαγγελεα πηγες να καταθεσεις?Ξερω ποιοι τη στοχοποιησαν και την προπηλακισαν απο τη στιγμη που εγινε γραμματεας του σωματειου.
Ξερω ποιοι τη στοχοποιησαν και την προπηλακισαν απο τη στιγμη που εγινε γραμματεας του σωματειου.
Ξερω ποιοι τη στοχοποιησαν και την προπηλακισαν απο τη στιγμη που εγινε γραμματεας του σωματειου.
Και μια θεση στην ευρωβουλή. Και σπιτι και μισθο και εξασφαλισμενο μελλον.ξερεις ταρχιδια μου. αυτο που ξερεις σιγουρα ειναι οτι κονομησε σπιτι χαρισμα. πληρωνει καλα ο συνδικαλισμος βρωμιαρηδες
Και μια θεση στην ευρωβουλή. Και σπιτι και μισθο και εξασφαλισμενο μελλον.
μη με κουρδιζεις και αρχισω τα εορταστικα μπινελικια