hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τυπε ψηφισε ΜΛ-ΚΚΕ
τωρα συριζα μετα το μελλον θα δειξει
τυπε ψηφισε ΜΛ-ΚΚΕ
επισης βλακακο ποτε δεν ιεπα οτι θα ψηφιζω συριζα αιωνιος
ουτε οτι δεν θα κρινω αλλα με τη δικη μου κριση και οχι με τις μαλακιες της εφημεριδας το πρωτο θεμα (ασχετο αλλα τις πλυμμηρες δεν τις σχολιασε καθολου τυχαιο δε νομιαζω)
και για να σε προλαβω θεωρω κατα τη γνωμη μου οτι η πιο σωστη λυση ειναι ο συριζα τωρα και το καλητερο μαλιστα με αυτοδυναμια καθως
δεν νομιζω να υπαρχουν και χειροτερα σαν ανεργος που ειμαι αυτο που σου ειπε και ο γαμιαρτης τη με νοιαζει η πτωση του χρηματηστηριου τη στιγμη που δεν εχω ουτε 1€ στη τσεπη μου???
και ποτε δεν θα παρω εργολαβια τον συριζα αν δεν κυβερνησει με αριστερη ιδεολογια μπορω ανετα να παω στο ΚΚΕ την ανταρσυα το μλ κκε και οποιοδηποτε αλλο αριστερο σχημα
τη δεξια την θεωρω συνυφασμενη με το κεφαλαιο την εκμεταλευση των κατωτερων κοινωνικων στρωματων και δεν την ψηφιζω ουτε με τη βια
Τι ελεγα πριν?επισης βλακακο ποτε δεν ιεπα οτι θα ψηφιζω συριζα αιωνιος
ουτε οτι δεν θα κρινω αλλα με τη δικη μου κριση και οχι με τις μαλακιες της εφημεριδας το πρωτο θεμα (ασχετο αλλα τις πλυμμηρες δεν τις σχολιασε καθολου τυχαιο δε νομιαζω)
και για να σε προλαβω θεωρω κατα τη γνωμη μου οτι η πιο σωστη λυση ειναι ο συριζα τωρα και το καλητερο μαλιστα με αυτοδυναμια καθως
δεν νομιζω να υπαρχουν και χειροτερα σαν ανεργος που ειμαι αυτο που σου ειπε και ο γαμιαρτης τη με νοιαζει η πτωση του χρηματηστηριου τη στιγμη που δεν εχω ουτε 1€ στη τσεπη μου???
και ποτε δεν θα παρω εργολαβια τον συριζα αν δεν κυβερνησει με αριστερη ιδεολογια μπορω ανετα να παω στο ΚΚΕ την ανταρσυα το μλ κκε και οποιοδηποτε αλλο αριστερο σχημα
τη δεξια την θεωρω συνυφασμενη με το κεφαλαιο την εκμεταλευση των κατωτερων κοινωνικων στρωματων και δεν την ψηφιζω ουτε με τη βια
Τι εννοεις ότι δεν σχολιασε? Την ανικανοτητα της Δούρου?επισης βλακακο ποτε δεν ιεπα οτι θα ψηφιζω συριζα αιωνιος
Καλά. Το 1981 ο Ραλλης ειχε κανει μια δηλωση, όταν κερδισε το ΠΑΣΟΚ.
"Ελπιζω ο ελληνικος λαος να μην το μετανιωσει".
Την συνεχεια την ξερουμε...
Εγω ξερω ότι μια χαρα μεσα επεσε.ελα ρε ειπε μια μπαρουφα της στιγμης ο δεν θελω ου και το λετε και το ξαναλετε
σιγα τον προφητη
ασε δε τις μαλακίες της Πορνοτυπίας που τις αναπαράγει και το λεφτ για τα δάνεια της Ελληνικός χρυσός που τα κάνουν σημαία κάτι ζώα σαν τον χαπάκη...
ειναι καλο παιδι με αγνες προθεσεις αλλα δν εχει βγει στον στιβο της ζωης ακομα τυπε :S :S
καλός μαλάκας είναι...
ασε δε τις μαλακίες της Πορνοτυπίας που τις αναπαράγει και το λεφτ για τα δάνεια της Ελληνικός χρυσός που τα κάνουν σημαία κάτι ζώα σαν τον χαπάκη...
μην γινεσαι σκατοψυχος τυπε
:S :S
καλός μαλάκας είναι...
ειναι καλο παιδι με αγνες προθεσεις αλλα δν εχει βγει στον στιβο της ζωης ακομα τυπε :S :S
πως το κρινεις αυτο???? και που το στηριζεις
στα γραφόμενα σου... στην αμορφωσιά σου...
καλα και συ με τις μαλακιες που γραφεις μας εχουν πεσει τα μαλλια αλλα δεν το κανουμε θεμα
τουλάχιστον πάικτη μου έχω θέσεις και κάποια λογικά επιχειρήματα να τις υποστηρίξω...
εσύ επαναλαμβάνεις την κασέτα του σφύριζα και λακίζεις μόλις βρεθείς σε αδιέξοδο σκέψης