Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
δεν υπαρχει τιποτα να χαθει στην ελλαδαΤελικα η λογικη "ποσο χειροτερα να βραχουμε" είναι που θα μας καταστρεψει...
ειναι ολα πουλημενα απο το διδυμο φωτια αλεξ ;) ;) ;)
δεν υπαρχει τιποτα να χαθει στην ελλαδαΤελικα η λογικη "ποσο χειροτερα να βραχουμε" είναι που θα μας καταστρεψει...
Καλά. Το 1981 ο Ραλλης ειχε κανει μια δηλωση, όταν κερδισε το ΠΑΣΟΚ.δεν υπαρχει τιποτα να χαθει στην ελλαδα
ειναι ολα πουλημενα απο το διδυμο φωτια αλεξ ;) ;) ;)
Τελικα η λογικη "ποσο χειροτερα να βραχουμε" είναι που θα μας καταστρεψει...
εγω ειμαι κ κρυπτοχουντικος.... ;)Καλά. Το 1981 ο Ραλλης ειχε κανει μια δηλωση, όταν κερδισε το ΠΑΣΟΚ.
"Ελπιζω ο ελληνικος λαος να μην το μετανιωσει".
Την συνεχεια την ξερουμε...
βασικα παιδια μην χασετε το ευρω,,αυτοΑκουσα οτι την προηγουμενη εβδομαδα ολοι οι ανεργοι που δεν εχουν 5 ευρω στην τσεπη αγωνιουσαν για το χρηματιστηριο και τα σπρεντ...
Καλά. Το 1981 ο Ραλλης ειχε κανει μια δηλωση, όταν κερδισε το ΠΑΣΟΚ.
"Ελπιζω ο ελληνικος λαος να μην το μετανιωσει".
Την συνεχεια την ξερουμε...
καλως τον μπρουκληεγω δεν το μετανιωσα τυπε
Τύπε μου, εγω δεν εχω την απαιτηση να αγωνιά ο ανεργος για τα σπρεντ.Ακουσα οτι την προηγουμενη εβδομαδα ολοι οι ανεργοι που δεν εχουν 5 ευρω στην τσεπη αγωνιουσαν για το χρηματιστηριο και τα σπρεντ...
Εφαγες προφανως καλά τύπε.εγω δεν το μετανιωσα τυπε
το χρεος να κοπει?να παγωσει?οι αποκρατικοποιησεις μπιρ παρα?να συνεχισουν? ;)
Αν δεν μπορεις να κανεις κατι εξυπνο, μην κανεις κατι ηλιθιο...βασικα παιδια μην χασετε το ευρω,,αυτο
εχεις δικιο απο αλλη μερια ομωςΤύπε μου, εγω δεν εχω την απαιτηση να αγωνιά ο ανεργος για τα σπρεντ.
Ουτε να αντιληφθεί ότι οσο κι αν φαινεται αστειο, είναι ανεργος σημερα επειδή ακριβως καποτε τα σπρεντ πηραν την ανηφόρα.
Η κριση πώς προεκυψε? Επειδή δεν εβγαιναν τα νουμερα καποια στιγμη.
Ας μην τα υποτιμούμε λοιπον. Το "χεστηκε ο ανεργος για τα σπρεντ" μπορει να ακούγεται ωραιο "λαϊκίστικα", αλλά δεν παύει να είναι σαχλαμαρα.
Περιμενω όμως από οσους γνωριζουν να συμπεριφερονται υπεύθυνα.
Όταν επρεπε να δοθουν προ αρκετων ετων, όταν αξιζαν πολύ περισσοτερα, καποιοι ουρλιαζαν ότι ξεπωλειται ο πλουτος της χωρας...το χρέος να πληρωθεί... και όσο για αυτά που λές ότι τα δίνουμε μπιρ παρά είμαστε και τυχεροί που μας δίνουν και αυτά τα "λίγα" γιατί κανονικά θα έπρεπε να πληρώσουμε για να τα ξεφορτωθούμε...
ασε ρε αλεξΑν δεν μπορεις να κανεις κατι εξυπνο, μην κανεις κατι ηλιθιο...
Οσο κι αν το ευρω εχει δυσκολιες για μια χωρα σαν την Ελλαδα, μην κανεις την ηλιθιοτητα να γυρισεις τωρα πια στη δραχμή.
Ο λιμος του 1941 θα φαινεται παιχνιδακι...
Το κατά πόσο πρεπει να επωμίζεται ο φορολογούμενος τις απώλειες των τραπεζων, είναι ένα θεμα που πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.εχεις δικιο απο αλλη μερια ομως
την χασουρα των χρηματηστηριων αυτης της μπαρουφας δηλ
θα την πληρωσουν οι τραπεζες,που θα ενισχυθουν κ παλι κ ο λογαριασμος μεσω δημοσιου χρεους .στον κυριαρχο λαο
δηλ παλι ο μακακας θα χρεωθει τον τζερεμε αυτων που κανουν την λεζαντα :S
κοιμοσουνα νταννυ?απορησα που δεν γραφειςτο χρέος να πληρωθεί... και όσο για αυτά που λές ότι τα δίνουμε μπιρ παρά είμαστε και τυχεροί που μας δίνουν και αυτά τα "λίγα" γιατί κανονικά θα έπρεπε να πληρώσουμε για να τα ξεφορτωθούμε...
Δεν το ηξερα ότι μενεις Ελβετια, αλλά τι σχεση εχει αυτό με τη συζητηση μας?ασε ρε αλεξ
δεν πηγαμε 80 ακομα
απο που βγαινει αυτο?
μαλ,,ιες της οκας
ξεχνας οτι μενω κι ελβετια βεβεα κ ποσο χεσμενο τοχω το ευρω,,
σε ποιο καντονι τυπε?ξεχνας οτι μενω κι ελβετια βεβεα κ ποσο χεσμενο τοχω το ευρω,,
τωρα να συζητησουμε ,,με 150δις ηδη φεσωμενα?Το κατά πόσο πρεπει να επωμίζεται ο φορολογούμενος τις απώλειες των τραπεζων, είναι ένα θεμα που πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Αυτά είναι ακριβως τα ζητήματα που πρεπει να ερευνουμε και να συμφωνήσουμε.
Και όχι οι σαχλαμαριτσες που αναλώνονται εφημερίδες και μπλογκς...
μονο οσε ποιο καντονι τυπε?