Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

  • Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

    Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

    Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

    Ψήφοι: 43 18,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αλεξ και τραμου για σας σκανδαλα νεας δημοκρατιας


1. Χρηματισμός στο υπουργείο Τουρισμού


Την ιστορία έφερε στο φως ο υφυπουργός Τουρισμού, Αναστάσιος Λιάσκος. Σε συνέντευξη Τύπου που ο ίδιος συγκάλεσε, δήλωσε ότι παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη τον διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του και δύο φορές εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο στα Ψαχνά Εύβοιας, Ιωάννη Κεραμιδά, λόγω καταγγελίας από επιχειρηματία ότι ο κ. Κεραμιδάς ζήτησε οικονομικά ανταλλάγματα προκειμένου να διευθετήσει υπόθεσή του.

δηλαδή τον κατήγγειλε, τον έστειλε φυλακή και φταίει και από πάνω  ??



2. Παράνομη μεταγραφή του γιου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης


Την παραίτησή του, υπέβαλε "για λόγους προσωπικής και πολιτικής ευθιξίας" στον πρωθυπουργό, o Σάββας Τσιτουρίδης, μετά από ερώτηση της Συλβάνας Ράπτη στη Βουλή για μετεγγραφή "φοιτητή - υιού υπουργού της Κυβερνήσεως, για λόγους ασφαλείας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων". Ο εν λόγω φοιτητής, του οποίου η πρώτη αίτηση μετεγγραφής είχε απορριφθεί, επανήλθε με ένσταση, στην οποία επικαλείτο λόγους ασφαλείας, εξ αιτίας "της υπουργικής ιδιότητος του πατέρα του και σε συνδυασμό με την επικείμενη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων".

σιγά το μέγα σκάνδαλο....



3. Η απογραφή που οδήγησε στην επιτήρηση


Η διενέργεια της δημοσιονομικής απογραφής, δηλαδή της απογραφής της κατάστασης της οικονομίας, ήταν μία από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας μόλις ανέλαβε την εξουσία μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2004. Η κίνηση αυτή σημάδεψε την οικονομία της χώρας και αποτελεί ακόμα και σήμερα ένα από τα βασικά σημεία αντιπαράθεσης των 2 μεγάλων πολιτικών παρατάξεων της χώρας, αλλά και βάση κριτικής για πολλές οικονομικές αποφάσεις από όσες ακολούθησαν.

τι ακριβώς σημάδι της έκανε ???


4. Η πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ


Σε έκρηξη οφειλόταν η πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ η οποία στοίχισε τη ζωή στον Αρχιεπίσκοπο Αλεξανδρείας Πέτρο και σε άλλα 17 μέλη της συνοδείας του στις 11/9/2004, χωρίς ποτέ να διερευνηθεί ολοκληρωμένα το θέμα και να κατολογισθούν ευθύνες. Το πόρισμα ήταν ελλιπές και αντιφατικό και η κατασκευάστρια εταιρεία BOEING αρνήθηκε να παράσχει τα στοιχεία των πειραματικών στοιχείων του ελικοπτέρου (Crash Tests).

τι να κάνουμε χαπάκη μου.... αεροπλάνα και ελικόπτερα πέφτουν κάθε μέρα σε όλον τον κόσμο... ένα ακόμη ατύχημα ...

2005


5. Υπόθεση Βασικού Μετόχου


Ανετράπη ριζικά η βασική φιλοσοφία του νόμου περί βασικού μετόχου, ότι δηλαδή όποιος έχει ΜΜΕ δεν μπορεί να συνάπτει δημόσιες συμβάσεις, αλλά και με την αυστηροποίηση των ποινών στην περίπτωση που τα δικαστήρια κρίνουν ότι υπήρξε όντως αθέμιτη επιρροή. Αντί να λειτουργεί υπέρ της αξιοκρατίας ο νόμος εξυπηρετούσε συμφέροντα τεραστίων διαστάσεων. Εντέλει ο νόμος καταργήθηκε.

βλακώδες... ο νόμος περί βασικού μετόχου δεν εξυπηρέτησε τα συμφέροντα και γιαυτό τον πολεμήσανε λυσσαλέα βάζοντας μπροστά τον Βενιζέλο αλλά ακόμη και την ίδια την αριστερά η οποία θα έπρεπε να χειροκροτεί... ο νόμος περί βασικού μετόχου προέβλεπε ότι ΚΑΝΕΙΣ προμηθευτής του δημοσίου δεν μπορούσε να έχει μετοχές (ονομαστικές, μέσω άλλων εταιρειών ή ακόμη και μέσω παρενθέτων προσώπων) σε ΜΜΕ σε ποσοστό άνω του 5%



6. Ο διευθυντής του κ. Δούκα


Ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Οικονομίας Π. Δούκα, Β. Γούλας, ήταν ο συνταξιούχος (προτού τον επαναφέρει ο κ. Δούκας) που είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τα αναδρομικά του ΛΑΦΚΑ. Ως διευθυντής, παραιτήθηκε από την ένσταση που είχε υποβάλει -κίνηση που σήμαινε ότι η επόμενη δικαστική προσφυγή συνταξιούχου που θα τελεσιδικούσε θα ήταν ύστερα από τρία ως πέντε χρόνια, με κίνδυνο να χαθούν τα αναδρομικά.

που ακριβώς είναι το σκάνδαλο εδώ ?? ότι προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος να μην πληρώσει 3 δις ευρώ για μαλακίες του Σημίτη ?? δηλαδή και προσπάθησε να βοηθήσει και τον βρίζουν και αποπάνω  


7. Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ


Ο στενός συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλου, Α. Χούπης, είχε αναλάβει επ' αμοιβή μέσω εταιρείας να διαμορφώσει τους όρους προκήρυξης και αξιολόγησης αιτήσεων για προσλήψεις στο Δημόσιο εκτός ΑΣΕΠ, και συγκεκριμένα την πρόσληψη 300 υπαλλήλων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

καλά έκανε ο Παυλόπουλος και το έδωσε σε ιδιωτική εταιρεία... σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο οι προκηρύξεις για προσλήψεις και τα κριτήρια αξιολόγησης τα διαμορφώνουν ειδικοί σύμβουλοι συγκεκριμένων εταιρειών


8. Απαγωγές Πακιστανών


Οι μαζικές απαγωγές Πακιστανών στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2005, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο, ήταν γεγονός και όχι «προβοκάτσια ή φάρσα», όπως είχε υποστηρίξει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γ. Βουλγαράκης. Σε αυτό το κεντρικό συμπέρασμα κατατείνει, μετά από πολύμηνη έρευνα, το πόρισμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Οι απαγωγές Πακιστανών πραγματοποιήθηκαν από όργανα των ελληνικών κρατικών υπηρεσιών, όπως δήλωσαν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δ. Λινός και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Δ. Παπαγγελόπουλος.

καλά κάνανε... εφόσον κινδύνευε η δημόσια ασφάλεια καλά κάνανε και τους μαζέψανε... τα αποτελέσματα της πολιτικής ενσωμάτωσης τα λούζονται οι κούρδοι σήμερα...


9. Τα γλυκά και ο κ. Γιακουμάτος


Στις 21 Οκτωβρίου 2005 οι συνεργάτες του υφυπουργού Απασχόλησης κ. Γ. Γιακουμάτου μπήκαν στο γραφείο του στον 3ο όροφο του υπουργείου και του έδωσαν ένα κουτί γλυκά, λέγοντάς του ότι μέσα έχει μια επιταγή, αξίας 5.000 ευρώ. Το είχε αφήσει στο γραφείο του συνεργάτη τού υφυπουργού, Γ. Ρεμπή, η 60χρονη Ελένη Βουγλάνη, η οποία παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη μετά την καταγγελία του περιστατικού από τον ίδιο τον κ. Γιακουμάτο, με την κατηγορία ότι επιχείρησε να δωροδοκήσει τον συνεργάτη του προκειμένου να τακτοποιήσει επαγγελματικά τον γιο της.

εμ την έστειλε φυλακή την κωλόγρια εμ τα ακούει και από πάνω... δεν σας βρίσκει πουθενά κανείς εσάς τους υποτιθέμενους αριστερούς...


10. Οι κουμπάροι και το καρτέλ του γάλακτος


Οι συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών, σχετικά με το καρτέλ του γάλατος που εμπλέκει και στελέχη της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ. Για να μειωθεί το πρόστιμο των 25 εκατ. ευρώ, έπρεπε η εταιρεία να καταβάλει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ ως αντίτιμο. Σύμφωνα με την κατάθεση του προέδρου της ΜΕΒΓΑΛ κ. Παπαδάκη, του υπεδείχθει ότι τα χρήματα θα έπρεπε να κατατεθούν σε θυρίδα, με τραπεζική επιταγή.

τις χειροπέδες τις θυμάσαι ή μπαα?? γαργάρα τις κάνεις τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις...(δεν θυμάμαι τι ποινές φάγανε αλλά θα το βρώ και θα σου το τρίψω στην μούρη)


11. Παροχή κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο


Την παραίτηση του υφυπουργού Οικονομικών, Αδάμ Ρεγκούζα, ανακοίνωσε ο Θ. Ρουσόπουλος. Σύμφωνα με βίντεο που προβλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα», ο κ. Ρεγκούζας ομολόγησε ότι χορήγησε κρατική διαφήμιση σε περιφερειακό μέσο ενημέρωσης, στον ιδιοκτήτη του οποίου, Βασίλη Χρηστίδη, είχε ασκηθεί δίωξη για σύσταση συμμορίας και απάτη, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για κακουργηματικές πράξεις και στη Δικαιοσύνη εκκρεμούν ακόμη υποθέσεις του.

σιγά ρε το σκάνδαλο... εδώ η ΑΥΓΗ έβαλε διαφήμιση της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και δεν άνοιξε ρουθούνι...


12. Παραδικαστικό κύκλωμα


Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για εμπλοκή στο παραδικαστικό κύκλωμα κάθισαν ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος και ο πρώην πρόεδρος Πρωτοδικών Ευάγγελος Καλούσης. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετώπισε τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού.


13. Ο «άνθρωπος του υπουργού»


Η εσπευσμένη αποπομπή του πρώην προέδρου του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, Αγγ. Οικονομόπουλου, από τον Δεκέμβριο του 2005, οφειλόταν σε επιστολή που είχε στείλει στο Μέγαρο Μαξίμου ο επιχειρηματίας Π. Εμφιετζόγλου και στην οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, του απέδιδε ότι είχε ζητήσει «μίζα» για να δώσει εντολή εκταμίευσης ποσού που όφειλε ο Οργανισμός.

μάλιστα... και δεν μου λες τον κρατήσανε ή τον στείλανε από κει που ήρθε... ??  


2006


14. Υποκλοπές Vodafone


Το μεγαλύτερο σκάνδαλο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγινε γνωστό. Το σκάνδαλο των υποκλοπών έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στις 2 Φεβρουαρίου, όταν τρεις υπουργοί, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψαν κύκλωμα υποκλοπών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων σε τηλέφωνα πολιτικών -και όχι μόνο προσώπων-ένας εκ των οποίων και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

εμ το αποκάλυψαν εμ φταίνε κιόλας...



15. Ξυλοδαρμοί φοιτητών σε καταλήψεις


Η πρώτη συστηματοποιημένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και ξύλο από την πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο νόμο-πλαίσιο. Οι υπουργοί Γιαννάκου και Πολύδωρας "βαρούσαν" τα τύμπανα του πολέμου και ο υπουργός Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος, μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση, διατηρούσε το πόστο της προπαγάνδας.

καλά τους κάνανε και λίγες τους ρίξανε.. καταληψίες ήταν

16. Πυρκαγιές στη Χαλκιδική


Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη Χαλκιδική με απολογισμό πολλών καμένων στρεμμάτων. Η ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού ήταν για άλλη μια φορά καταστροφική. Η έλλειψη διαθέσιμων πυροσβεστικών αεροσκαφών σε συνδυασμό με τις δεδομένες ακραίες καιρικές συνθήκες και την έλλειψη προληπτικών μέτρων, είχε ως συνέπεια να μετατραπεί σε στάχτη η Κασσάνδρα Χαλκιδικής και να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Για άλλη μια φορά, δεν υπήρξε καμία παραίτηση, καθώς Πρ. Παυλόπουλος (υπουργός Εσωτερικών) και Β. Πολύδωρας (τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης) δήλωσαν ότι έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό.

να προσέχαν οι χαλκιδικιώτες να μην τα καίγανε για να χτίσουνε αυθαίρετα ... και μόνο που γράφεις "σε συνδυασμό με τις δεδομένες ακραίες καιρικές συνθήκες" φτάνει για να γίνει προφανές ότι γράφεις μαλακίες


17. Υπόθεση Ζαρντινιέρα


Ο άγριος ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή, Αυγουστίνου Δημητρίου, μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο φοιτητής περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης όταν δέχτηκε απρόκλητα την επίθεση αστυνομικών. Αρκετές ώρες πριν, είχε προηγηθεί πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου στην οποία όμως ο ίδιος δεν είχε συμμετάσχει. Μετά τον ξυλοδαρμό, οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι «ο φοιτητής έπεσε και χτύπησε σε παρακείμενη ζαρντινιέρα»...Ευτυχώς ο νέος σώθηκε, αλλά με αρκετά τραύματα, ενώ οι υπεύθυνοι...έπεσαν στα μαλακά.».

σιγά τα ωά...


18. Ο «εγκέφαλος» και ο κ. Καλλιώρας


Η υπόθεση του 38χρονου αποστράτου και πρώην υπευθύνου ασφαλείας του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Η. Καλλιώρα, κ. Α. Λιαρτή, ο οποίος έχει συλληφθεί ως «εγκέφαλος» της ένοπλης ληστείας της χρηματαποστολής του Καζίνου Πάρνηθας με λεία 1,5 εκατ. ευρώ, προκάλεσε ισχυρές δονήσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Την άδεια οπλοφορίας, του την είχε εξασφαλίσει ο κ. Καλλιώρας, ως μέλους της προσωπικής του φρουράς. Ακάλυπτες επιταγές και κλοπές συγκαταλέγονται επίσης στο πλούσιο «βιογραφικό» του. Ο κ. Καλλιώρας είχε μεσολαβήσει μάλιστα και για την επαναφορά του στην Πολεμική Αεροπορία, αίτημα που απορρίφθηκε λόγω του παρελθόντος του.

και μόνο που αναφέρεις την λέξη ΠΡΩΗΝ μέσα φτάνει...  


19. Ο «ψευδομάρτυρας» του κ. Μιχαλολιάκου


Το 1999 ο τότε υφυπουργός Άμυνας Β. Μιχαλολιάκος κατηγορήθηκε για εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα. Ο άνθρωπος που κατέθεσε «αυθορμήτως» ως «αυτόπτης μάρτυρας» υπέρ του υφυπουργού , ο Π. Σαλούφας, αποδείχτηκε ότι ήταν συμπατριώτης και στενός συνεργάτης του από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ. Μάλιστα ήταν από τους πρώτους που διορίστηκαν στις 30 Μαρτίου 2004 στο πολιτικό γραφείο του Μιχαλολιάκου. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο διευθυντής του γραφείου του Χ. Λύτρας, ο οποίος φέρεται να ήλθε σε επαφή με τον Σαλούφα, με τον οποίο επίσης γνωρίζονταν από την ΟΝΝΕΔ.

δηλαδή αν ένας μάρτυρας είναι φίλος του κατηγορούμενου πρέπει σώνει και καλά να είναι ψευδομάρτυρας ???


20. Αυτοκτονία Τσαλικίδη


Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννης Διώτης αποφάνθηκε: ο θάνατος του Κώστα Τσαλικίδη, στέλεχος της Vodafone, οφείλεται σε αυτοκτονία η οποία συνδέεται αιτιωδώς με το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών. Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό, ο Τσαλικίδης γνώριζε ότι γίνονταν υποκλοπές, στο πλαίσιο των υπαλληλικών του καθηκόντων.

ο Τσαλικίδης τα πήρε για να ενεργοποιήσει το λογισμικό συνακροάσεων... όταν η θηλειά άρχισε να σφίγγει αντί να πάει στην στενή ή να τον τρέχουν οι συνεργάτες του και αυτοί που τον πληρώσανε αυτοκτόνησε...
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αβαβα ο χαπακις  για την πουρομπεμπεκω
 

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
2.810
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αβαβα ο χαπακις  για την πουρομπεμπεκω

σιγα μην καθομαι να σχολιασω τη κωλοφυλαδα το θεμα που σκοπο εχει να ριχνει λασπη στο συριζα και να παρουσιαζει οπως θελει τις ειδησεις
 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Μηνύματα
4.910
Like
5
Πόντοι
16
σιγα μην καθομαι να σχολιασω τη κωλοφυλαδα το θεμα που σκοπο εχει να ριχνει λασπη στο συριζα και να παρουσιαζει οπως θελει τις ειδησεις
αρχισαμε τα αραοΥτ?
τι εχει γινει?ΠΕς ΜΑς ΕΣΥ
 

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
2.810
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αβαβα ο χαπακις  για την πουρομπεμπεκω

και για να μεις απορεις
1ον δεν προκειτε γι αποφαση αλλα για εισηγηση
και
2ον και σημαντικοτερον οι καθαριστριες ειχαν διορισθοι στο υπουργειο οικονομικων για να καθαριζουν της εκαστοτε ΔΟΥ δεν εχουν καμια θεσει να διοριστους στην περιφερεια και εν δυναμει στα κτιρια της νομαρχιας καθως απαγορευετε διοτι εχουν μαλιστα και διαφορετικες μισθολογικες απολαβες
 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Μηνύματα
4.910
Like
5
Πόντοι
16
και για να μεις απορεις
1ον δεν προκειτε γι αποφαση αλλα για εισηγηση
και
2ον και σημαντικοτερον οι καθαριστριες ειχαν διορισθοι στο υπουργειο οικονομικων για να καθαριζουν της εκαστοτε ΔΟΥ δεν εχουν καμιαεσει να διοριστους στην περιφερεια και εν δυναμει στα κτιρια της νομαρχιας καθως απαγορευετε διοτι εχουν μαλιστα και διαφορετικες μισθολογικες απολαβες
αρα ισχυει .... :headbang:
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Φυσικά ισχύει.
Καποια στιγμη ο χιποακης θα καταλαβει ότι εχει μπει στη διαδικασια να δικαιολογει τους ανθρώπους του κομματος του για τις επιλογες τους.
Θα εχει μετατραπει δηλαδή, σε αυτό που κοροιδευει αυτή τη στιγμη.
Ποσο πιο ωραιο θα ηταν να πει "ντροπη σου κυρια περιφερειαρχη, μας κορόιδεψες".
Ηδη βεβαια η κα Δούρου εχει στο ενεργητικο της και την απιστευτη δηλωση προς τους δημοσιογράφους, όταν την ρωτησαν για τις πλημμυρες: "Ωχου πια εσεις οι δημοσιογραφοι, αμεσως να κανετε κριτικη".
Μπαααααααααααααααααααα?
 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Μηνύματα
4.910
Like
5
Πόντοι
16
Φυσικά ισχύει.
Καποια στιγμη ο χιποακης θα καταλαβει ότι εχει μπει στη διαδικασια να δικαιολογει τους ανθρώπους του κομματος του για τις επιλογες τους.
Θα εχει μετατραπει δηλαδή, σε αυτό που κοροιδευει αυτή τη στιγμη.
Ποσο πιο ωραιο θα ηταν να πει "ντροπη σου κυρια περιφερειαρχη, μας κορόιδεψες".
Ηδη βεβαια η κα Δούρου εχει στο ενεργητικο της και την απιστευτη δηλωση προς τους δημοσιογράφους, όταν την ρωτησαν για τις πλημμυρες: "Ωχου πια εσεις οι δημοσιογραφοι, αμεσως να κανετε κριτικη".
Μπαααααααααααααααααααα?
δεν μ αρεσουν αυτα τα κολπα
μου θυμιζουν νδ πασοκ,,, :S
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Για να μην πω τις υπεροχες επιλογες της για τα σκουπίδια.
Τύποι, όταν ψηφίζετε να προσεχετε.
Το επιχειρηματακι "ποσο χειροτερα μπορούμε να παμε, ας φυγουν αυτοι που μας εκαναν να δυστυχήσουμε" δεν λειτουργει.
Οι αλλοι είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. Και επιπλέον, κολλημένοι σε ιδεοληψίες και ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Τοσο απλα.
 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Μηνύματα
4.910
Like
5
Πόντοι
16
Για να μην πω τις υπεροχες επιλογες της για τα σκουπίδια.
Τύποι, όταν ψηφίζετε να προσεχετε.
Το επιχειρηματακι "ποσο χειροτερα μπορούμε να παμε, ας φυγουν αυτοι που μας εκαναν να δυστυχήσουμε" δεν λειτουργει.
Οι αλλοι είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. Και επιπλέον, κολλημένοι σε ιδεοληψίες και ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Τοσο απλα.
οχι
οι χειροτεροι ειναι οι τωρινοι
αν ειναι σκατα κι οι αλλοι θα δουμε
παντως το πρωο δειγμα αποκαρδιοτικο
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
δεν μ αρεσουν αυτα τα κολπα
μου θυμιζουν νδ πασοκ,,, :S
Δεν πειραζει. Δεν σας αρεσε ο Σγουρός που ηταν μια χαρα περιφερειάρχης, σοβαρος και ικανότατος.
Θελατε πειραματισμούς λογω "οργης".
Εχουμε πει εκατο φορες ότι η οργη είναι λαθος συμβουλος.
Και όταν θα ερθει ο Συριζα στην εξουσια, παλι καποιοι θα πεσουν από τα συννεφα.
Λες και δεν βλεπουν περι τινος προκειται.
 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Μηνύματα
4.910
Like
5
Πόντοι
16
Δεν πειραζει. Δεν σας αρεσε ο Σγουρός που ηταν μια χαρα περιφερειάρχης, σοβαρος και ικανότατος.
Θελατε πειραματισμούς λογω "οργης".
Εχουμε πει εκατο φορες ότι η οργη είναι λαθος συμβουλος.
Και όταν θα ερθει ο Συριζα στην εξουσια, παλι καποιοι θα πεσουν από τα συννεφα.
Λες και δεν βλεπουν περι τινος προκειται.
δεν γινετε να μεινει η χωρα με την βουλτεψη κ τον αδωνη βοριδη οε.. :headbang:
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
δεν γινετε να μεινει η χωρα με την βουλτεψη κ τον αδωνη βοριδη οε.. :headbang:
Μαζι σου, να απαιτησουμε την επιλογή καλυτερων προσωπων.
Όχι όμως να παραδωσουμε τη χωρα εν καιρω κρισης σε μαθητευομενους μαγους.
 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Μηνύματα
4.910
Like
5
Πόντοι
16
Μαζι σου, να απαιτησουμε την επιλογή καλυτερων προσωπων.
Όχι όμως να παραδωσουμε τη χωρα εν καιρω κρισης σε μαθητευομενους μαγους.
το χρεος να κοπει?να παγωσει?οι αποκρατικοποιησεις μπιρ παρα?να συνεχισουν? ;)
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
το χρεος να κοπει?οι αποκρατικοποιησεις μπιρ παρα?να συνεχισουν? ;)
Ειπαμε τύπε, μαζι σου να διεκδικήσουμε καλυτερες επιλογες και καλυτερα προσωπα.
Και αποτελεσματικοτερη, ταχυτερη και ωφελιμοτερη διεκπεραιωση των θεματων.

Όχι όμως ανοησιες. Όχι ουτοπίες. Όχι πειραματισμούς.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom