gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ποτε εγινε αυτο ρε τυπε?![]()
![]()
αφου ειχαν κ υπογραφη τερας 1956
![]()
![]()
Ο τερας ηταν ο τραμουντανας, ρε μαν.
ποτε εγινε αυτο ρε τυπε?![]()
![]()
αφου ειχαν κ υπογραφη τερας 1956
![]()
![]()
Εχει καπως αργα αντανακλαστικα το κκε ειναι η αληθεια.
Πριν δυο τρια μολις χρονια κατηγγειλε το κομμουνιστικο κομμα κινας οτι εχει αποκλινει απο τις αρχες ου σοσιαλισμου.![]()
Μαλλον εσυ εχεις τρικυμια. Που ειδες αριστερο να υποστηριζει το γερο παπανδρεου;
Εκτος αν αριστερους εννοεις τους Πασοκους.
Ο κωλογερος της "Δημοκρατιας" εκτος που μας ηρθε μετα τον πολεμο σαν τσιρακι των ανακτορων ηταν πιο αντικομμουνιστης και απ τον Παπαγο. Και τη βια και νοθεια α χαρα την ανεχθηκε το 61 οσο νομιζε οτι οι αριστεροι ψηφοι θα πηγαιναν σ αυτον. Οταν καταλαβε οτι εβλαψε κυριως αυτον θυμηθηκε τους ανενδοτους.
Πιωμενος εισαι βραδιατικα;
Μονο επιπεδου Κουγια φοροδιαφευγουν δηλαδη; Οι δικηγοροι και οι συμβολαιογραφοι στην επαρχια ποτε;
Και αυτο με το ποθεν εσχες ανεκδοτο. Εκτος απο τα ξεπλυματα με sophisticated τροπους που κανουν τα μεγαλα "παιδακια", το μαυρο χρημα ολοι ξερουν οτι τρωγεται δεν καθεται σε περιουσιακα στοιχεια. Αν ηταν ετσι δεν θα κυκλοφορουσε ουτε οργανωμενο εγκλημα. Γιατι αυτο μας ειπες ουσιαστικα τωρα. Οτι το ποθεν εσχες στα περιουσιακα στοιχεια εμποδιζει το μαυρο χρημα.
Πρωτον το φανταριλικι το τελειωσα περυσι και φετος δινω τα τελευταια για πτυχιο.
Ενσημα ομολογω δεν εχω γιατι δεν χρειαστηκε. Η οικογενεια μου ειναι οχι πλουσια ευκαταστατη παντως, οδηγω γερμανικο αυτοκινητο και γιαπωνεζικη μοτοσυκλετα και εχω ταξιδεψει σε καμια δεκαρια χωρες στον κοσμο και αποψε μπορω να βγω οπου γουσταρω, αλλα δεν χαιρομαι με την δυστυχια των αλλων οπως εσυ.
Ασχολουμαι με τα κοινα, κυκλοφορω σε φτωχογειτονιες και βλεπω. Γιατι δεν δικαιουμαι να ομιλω; Απο τα ποσα ενσημα αποκτας δικαιωμα ομιλιας;
δηλαδή αφού τρώγεται τι πρέπει να γίνει ?? να βάλουμε πίσω από κάθε δικηγόρο, γιατρό κλπ έναν εφοριακό να τον παρακολουθεί και να καταγράφει τι ξοδεύει ???
πως το βλέπεις δηλαδή ?? τραπεζικοί λογαριασμοί, ακίνητα, αυτοκίνητα, σκάφη ελεγχονται... ένα δεκαχίλιαρο που μπορεί να σπρώξει στα μπουζούκια πως θα το πιάσεις ? ή ένα ταξίδι που μπορεί να πάει στις μπαχάμες σε λούξ καμπίνα στο κρουαζερόπλοιο ??
και ναι το πόθεν έσχες είναι για να εμποδίζει την κυκλοφορία του μαύρου χρήματος...
και πέρα από ακίνητα και οφσορ που είναι παιχνίδια για μεγάλα παιδιά υπάρχουν πολλοί τρόποι για την μαρίδα να μπορέσει να ξεπλύνει το χρήμα... ένας από αυτούς είναι και ο τζόγος ...
δηλαδή αφού τρώγεται τι πρέπει να γίνει ?? να βάλουμε πίσω από κάθε δικηγόρο, γιατρό κλπ έναν εφοριακό να τον παρακολουθεί και να καταγράφει τι ξοδεύει ???
Για ολα υπαρχουν τροποι αν θελει το κρατος. Υποχρεωτικη καταθεση τραπεζικων κινησεων σε αρμοδια ελεγκτικη αρχη ανα εξαμηνο, επιβολη πληρωμων με χρεωστικη για ολες τις συναλλαγες των συγκεκριμενων κλαδων και πολλα ακομα. Πολιτικη βουληση θελει. Το κρατος μπορει να κανει τα παντα.
και συ ρε τυπε 60 χρονων κ ακομα υπαλληλος,ουτε μια Α.Ε. να εχεις η μια οφσορ
σε δουλεψανε μ φαινεται
:S :S
Πες και το άλλο.οι τραπεζικές κινήσεις ελέγχονται...
ααα ναι και όσο για τις πληρωμές με χρεωστική κάρτα σε συγκεκριμένους κλάδους...δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι τα μαύρα τα παίρνουν σε επιταγή ή με πιστωτική κάρτα...
παίξτε ρε παραπέρα ρε ξεραούλες... αν δεν καταργηθεί η κίνηση του μετρητού και όλες οι πληρωμές να γίνονται με πλαστικό χρήμα δεν πρόκειται ποτέ να πάψει η φοροδιαφυγή... βάλτε το καλά στο κούφιο σας κεφάλι..
ΕΠΕ ρε βλάχο??? Δεν ειχες κεφαλαιο για ΑΕ???έχω δύο ΕΠΕ εκτός Ελλάδος .. κάνουνε ??
Πες και το άλλο.
Ότι αν εντοπίζεται το 100% της φορολογητεας υλης, τοτε οι φοροι φυσικα θα πεσουν γιατι δεν θα χρειαζεται να είναι ψηλα και να καλυπτουν τις "διαρροες"...
έχω δύο ΕΠΕ εκτός Ελλάδος .. κάνουνε ??
οι τραπεζικές κινήσεις ελέγχονται...
ααα ναι και όσο για τις πληρωμές με χρεωστική κάρτα σε συγκεκριμένους κλάδους...δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι τα μαύρα τα παίρνουν σε επιταγή ή με πιστωτική κάρτα...
παίξτε ρε παραπέρα ρε ξεραούλες... αν δεν καταργηθεί η κίνηση του μετρητού και όλες οι πληρωμές να γίνονται με πλαστικό χρήμα δεν πρόκειται ποτέ να πάψει η φοροδιαφυγή... βάλτε το καλά στο κούφιο σας κεφάλι..
Εσυ μπορει να μην εχεις αντιρρηση, αλλά δεν ξερω κατά ποσο ο υπερήφανος ελληνικος λαος που εχει μαθει στη λαμογιά και ζηταει τιμωριες μονο όταν προκειται για τους αλλους, θα απεμπολησει τη δυνατοτητα να κλεβει όπου και όπως μπορει.Τα χεις τσουξει σιγουρα.
Αυτος ακριβως ειπα και εγω. Να υποχρεωθει να πληρωνει με καρτα για να μην μπορει να ξοδεψει μαυρα.
Και στην καταργηση του χρηματος γενικα και στην αντικατασταση του με καποιο συστημα credits δεν εχω καμια αντιρρηση. Η διανομη του πλουτου ειναι που εχει σημασια.
εννοειται![]()
![]()
ποτε τα προλαβαινεις ολα ομως?
οποτε μπω εισαι μεσα![]()
![]()
![]()
![]()
γιαυτό υπαρχουν και οι κατά τόπους λογιστές... για να κόβουν τα τιμολόγια, να αποδίδουν φόρους να κρατάνε βιβλία και να κάνουν δηλώσεις...
εγώ κάνω την συμφωνία, την δουλειά και τα γραφειοκρατικά ο λογιστής...
στην μία ούτε που τον έχω δεί κιόλας...
τυπε σ Λονδινο ξερεις ελληνες?ενας π πουλαει βιολογικα ελληνικα προιοντα κ κονομαει χοντρα τον ξερεις?
Σερραιος ειναι
καμια inside info για στοιχημα εχεις τυπε?δεν είμαι Λονδίνο παίκτη μου... στο Sheffield είμαι 2.30 ώρες με το τραίνο μακρυά...
εδώ ξέρω έναν έλληνα που έχει μια πάμπ (μέτρια), δύο τρείς στο πανεπιστήμιο καθηγητές διαφόρων βαθμίδων, δύο δασκάλες (στο πανεπιστήμιο) ελληνικών και καμμιά δεκαπενταριά φοιτητές...