apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οταν θα ερθει η ωρα δεν θα βλεπεις τυπεΘα το δουμε αυτό όταν ερθει η ωρα τύπε.
θα κλαις :S
οταν θα ερθει η ωρα δεν θα βλεπεις τυπεΘα το δουμε αυτό όταν ερθει η ωρα τύπε.
Υπερβολές. Δεν νομιζω ο Συριζα να μπορει να κατεβασει τανκς.αντωνακης ή τανκς ε?
Ου ναι, οσο γι αυτό...οταν θα ερθει η ωρα δεν θα βλεπεις τυπε
θα κλαις :S
poiow eipe oti ua ta katebasei o syriza? ;)Υπερβολές. Δεν νομιζω ο Συριζα να μπορει να κατεβασει τανκς.
οχι τυπε?Ου ναι, οσο γι αυτό...
Ποιος θα τα κατεβασει τύπε?poiow eipe oti ua ta katebasei o syriza? ;)
Μου απεδειξες? Πρωτον σου ειπα ΑΚΟΥΣΑ οχι διαβασα. Δευτερων σου ειπα οταν εχω χρονο θα το ψαξω και θα σου πω. Νευρακια αλεξακο?
Ναι αλλά θα εχουμε αριστερη κυβερνηση τυπε.οχι τυπε?
αν ερθει ο συριζα θα μας παρει τα λεφτα και τα σπιτια :S
Δεν εχει χρονο τωρα ρε παπάρα. Δεν διαβασες?τι λες ρε μαλάκα ?? τι σου είπαν και τι κατάλαβες ηλίθιε?
η ρύθμιση αφορά τα πριν την 1/10/2014 ληξιπρόθεσμα... για να ενταχθείς πρέπει να πληρώνεις κανονικά ότι δημιουργείται από 1/10/2014 και μετά...
κρετίνε...
Δεν εχει χρονο τωρα ρε παπάρα. Δεν διαβασες?
Για να συνεχισει να ποσταρει ασχετα για τις καρτες διαδρομων, βρισκει βεβαια χρονο.
τανκς,,,με τον γκαβο σαν ενναλακτικη τα τανκς ειναι ευκολα η σωστη απαντησηαντωνακης ή τανκς ε?
Καλα, αυτό το "δεν πρεπει να εχεις ληξιπρόθεσμα ως την 1.10.2014 για να ενταχθείς στη ρυθμιση" ηταν θεϊκό.μα γαμώ το κέρατο του με βγάζει έξω από τα ρουχα μου ο μαλάκας....
Καλα, αυτό το "δεν πρεπει να εχεις ληξιπρόθεσμα ως την 1.10.2014 για να ενταχθείς στη ρυθμιση" ηταν θεϊκό.
Ακουσε δηλαδή, ότι πρεπει να εχεις μηδεν χρεη για να ενταχθείς στη ρυθμιση, και το ποσταρισε κιολας να του το επιβεβαιώσουμε.
Ρε δεν υπαρχουν αυτά. Αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν κιολας.
Τωρα λεει θα το ψαξω και θα σας πω, όταν εχω χρονο.
ειπαμε να λεμε καμμια μαλ.ια να περναει η ωρα,,,,,η ανεργια επιτελους ΠΕΦΤΕΙ,
Δεν είναι τραγικο όμως ρε φιλε? Δηλαδη σου ερχεται θλιψη με κατι τετοια.εμ πως νομίζεις ότι παλιά το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε 45% και σήμερα παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ 27 η ΧΑ 7 και οι ψεκασμένοι 4 ??
από κάτι τέτοιους σαν και τον αποκαμμένο...
27 και 7 και 4 κανει 38..... οχι 45εμ πως νομίζεις ότι παλιά το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε 45% και σήμερα παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ 27 η ΧΑ 7 και οι ψεκασμένοι 4 ??
από κάτι τέτοιους σαν και τον αποκαμμένο...
Δεν είναι τραγικο όμως ρε φιλε? Δηλαδη σου ερχεται θλιψη με κατι τετοια.
Ειπαμε, η ανεργια πεφτει. Όχι τοσο γρηγορα, αλλά πεφτει. Τι δεν καταλαβαίνεις?ειπαμε να λεμε καμμια μαλ.ια να περναει η ωρα,,,,,
οχι φιδια τετοια ομως,,,
27 και 7 και 4 κανει 38..... οχι 45 το 8%??που πηγε ?στον κουνελη?
Στο ΠΑΣΟΚ.27 και 7 και 4 κανει 38..... οχι 45
το αλλο 7%??που πηγε ?στον κουνελη?