apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Oτι πειςΝαι ρε παιδι μου. Όπως το λες. Δεν πρεπει να χρωστας τιποτα. Μηδενικη οφειλή. Και θα δίνεις εκατο δοσεις των μηδέν ευρω. Ψηφίζεις κιολας εσυ ε?
Oτι πειςΝαι ρε παιδι μου. Όπως το λες. Δεν πρεπει να χρωστας τιποτα. Μηδενικη οφειλή. Και θα δίνεις εκατο δοσεις των μηδέν ευρω. Ψηφίζεις κιολας εσυ ε?
Όπως εχει πει πολύ σωστα ο Πορνόπαπος, καμια φορα εχει μεγαλύτερη σημασια τι επιλεγεις να ΜΗΝ επισημανεις, από αυτό που τελικα επισημαίνεις.
Επελεξες, μιλωντας για ανωμαλια, να δειξεις πρωτοσελιδο του 1965 για την πτωση γέρου Παπανδρεου και όχι 1963, για πτωση Καραμανλη.
Αρα εξ ορισμού, συντασσεσαι με την αντιδεξιά προπαγάνδα. Αρα αυτομάτως καθιστάς αναξιόπιστα τα επιχειρηματα σου περί δημοκρατικότητας και επαναλαμβάνεις τα επιχειρηματα της αριστερας. Ότι η ανωμαλία είναι καλη, αν πληττει τη δεξια.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
"Ό,τι πεις" είναι η απαντηση?Oτι πεις
Αστον ψυχη μου να εξευτελιζεται
τυπε ο καθενας εχει τους προπαγανδιστες τουΟ Λαζοπουλος εχει επιλεξει να ξεφτιλίζεται αγριως. Ουδείς τον παίρνει πλέον στα σοβαρα. Η προπαγανδα εχει και ένα οριο. Ειπαμε, να είναι Συριζα, αλλά εχει καταντησει γελοίο το πράγμα. Ολοι είναι κακοι. Ο Θεοδωράκης του ποταμιου, το ΚΚΕ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ολοι. Μονο ο Συριζα είναι αγιογραφία. Ρε ούστ λαμόγιο.
Τότε να μην επικαλείσαι ως "ανωμαλια" την πτωση της κυβερνησης της ΕΚ, που στο κατω κατω μια απολυτα νομιμη διαδικασια ηταν.Εσυ δεν καταλαβαινεις οτι μιλας με οπαδο της λαικης και οχι της αστικης δημοκρατιας. Οντως φυσει και θεσει συντασσομαι με οτι αντιδεξιο, αλλα δακρυα απο μενα για την ενωση
κεντρου δεν θα δεις.
καλα οταν θα εχω χρονο θα στο ποσταρω και τοτε απλα θα εξαφανιστεις ξανα"Ό,τι πεις" είναι η απαντηση?
Το "σορυ, ειπα μαλακια" δεν παιζει ε? Θα σου πεσει η υποληψη.
Τωρα δεν εχεις χρονο ε? Εισαι πολυάσχολος.καλα οταν θα εχω χρονο θα στο ποσταρω και τοτε απλα θα εξαφανιστεις ξανα
Eυτυχως.Τωρα δεν εχεις χρονο ε? Εισαι πολυάσχολος.
Δηλαδη αν καταλαβα καλα πεταξες μια μαλακιουλα, ζητησες από μενα να επιβεβαιωσω ότι ισχυει ( ), σου απεδειξα ότι δεν ισχυει, και η απαντηση σου μετα ηταν "τωρα δεν προλαβαίνω".Eυτυχως.
Μου απεδειξες? Πρωτον σου ειπα ΑΚΟΥΣΑ οχι διαβασα. Δευτερων σου ειπα οταν εχω χρονο θα το ψαξω και θα σου πω. Νευρακια αλεξακο?Δηλαδη αν καταλαβα καλα πεταξες μια μαλακιουλα, ζητησες από μενα να επιβεβαιωσω ότι ισχυει ( ), σου απεδειξα ότι δεν ισχυει, και η απαντηση σου μετα ηταν "τωρα δεν προλαβαίνω".
Θεούλης.
Οτι ειναι αποτυχημενη μπορω να στο αποδειξω.Οτι ειναι επιτυχημενη εσυ δεν μπορεις.Απετυχε σε ολες τις προαναγγελιες.Ξεκαθαρισμα στο δημοσιο δεν εγινε.Η ανεργια ανεβηκε.Οι αβασταχτοι φοροι συνεχιζονται ακομη πιο σκληροι και ανισοι.Τα τελευταια χρονια που ειχαμε βουλευτες ακριβοπληρωμενους,τους θεωρεις παναξιους;Ετσι οπως καταντησαν τον τοπο;Με το να ψηφιζουν νομους που ευνοουν τους δυνατους και γονατιζουν τους αδυναμους;Αυτη ειναι η ποιοτητα των υπηρεσιων τους;να μας πτωχευσουν;Εξοργιζομαι οταν διαβαζω τετοια,γιατι εισαι ενηλικος ανθρωπος και πρεπει απαραιτητως να βαζεις το μυαλο να δουλεψει.Ποιος το λεει αυτό?
Κι εγω μπορω να σου πω ότι αποδεδειγμένα εχει πετυχει, και η πλειοψηφια την θελει ακομη. Πού προκυπτει το αντιθετο? Από πουθενα.
Τα υπολοιπα είναι οι γνωστοί λαϊκισμοί. Γιατι θελεις βουλευτη των 700 ευρω? Για να τα παιρνει από τον οποιονδηποτε? Εγω θελω βουλευτες πανάξιους, ακριβοπληρωμένους, που να ασχολούνται κάθε μερα να φτιαχνουν νομους που θα καλυτερευουν τη ζωη μας.
Αυτές τις μαλακιούλες "να παιρνουν 700 ευρω" τα ακουω βερεσέ. Προφανως νομιζεις ότι η ζωη σου δεν εξαρτάται από το νομοθετικο εργο, και απαξιώνεις τοσο αυτους που αναλαμβανουν να το φερουν σε πέρας. Επρεπε να σε νοιαζει η ποιοτητα των υπηρεσιών τους και όχι το ποσα παιρνουν. Εξοργιζομαι όταν διαβαζω τετοια, γιατι ειστε ενήλικοι ανθρωποι και επρεπε να σκεφτεστε αλλιως.
Δηλαδη αν καταλαβα καλα πεταξες μια μαλακιουλα, ζητησες από μενα να επιβεβαιωσω ότι ισχυει ( ), σου απεδειξα ότι δεν ισχυει, και η απαντηση σου μετα ηταν "τωρα δεν προλαβαίνω".
Θεούλης.
Μετακομιζω αυριο και δεν εχω χρονο να ασχολειθω και πολυ πολυ με το ολο θεμα. 15 μερες χωρις νετ θα κανεις παρτυ που δεν θα ειμαι εδω..Μου απεδειξες? Πρωτον σου ειπα ΑΚΟΥΣΑ οχι διαβασα. Δευτερων σου ειπα οταν εχω χρονο θα το ψαξω και θα σου πω. Νευρακια αλεξακο?
Ξεκαθάρισμα στο Δημοσιο γινεται ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ, η ανεργια επιτελους ΠΕΦΤΕΙ, οι φοροι μειωνονται. Λυπάμαι γιατι εχεις πληγεί από λαζοπουλίαση.Οτι ειναι αποτυχημενη μπορω να στο αποδειξω.Οτι ειναι επιτυχημενη εσυ δεν μπορεις.Απετυχε σε ολες τις προαναγγελιες.Ξεκαθαρισμα στο δημοσιο δεν εγινε.Η ανεργια ανεβηκε.Οι αβασταχτοι φοροι συνεχιζονται ακομη πιο σκληροι και ανισοι.Τα τελευταια χρονια που ειχαμε βουλευτες ακριβοπληρωμενους,τους θεωρεις παναξιους;Ετσι οπως καταντησαν τον τοπο;Με το να ψηφιζουν νομους που ευνοουν τους δυνατους και γονατιζουν τους αδυναμους;Αυτη ειναι η ποιοτητα των υπηρεσιων τους;να μας πτωχευσουν;Εξοργιζομαι οταν διαβαζω τετοια,γιατι εισαι ενηλικος ανθρωπος και πρεπει απαραιτητως να βαζεις το μυαλο να δουλεψει.
σε διωχνουν τυπε?Μετακομιζω αυριο και δεν εχω χρονο να ασχολειθω και πολυ πολυ με το ολο θεμα. 15 μερες χωρις νετ θα κανεις παρτυ που δεν θα ειμαι εδω..
Από πού το ακουσες τύπε?Μου απεδειξες? Πρωτον σου ειπα ΑΚΟΥΣΑ οχι διαβασα. Δευτερων σου ειπα οταν εχω χρονο θα το ψαξω και θα σου πω. Νευρακια αλεξακο?
Ξεκαθάρισμα στο Δημοσιο γινεται ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ, η ανεργια επιτελους ΠΕΦΤΕΙ, οι φοροι μειωνονται.
ναι αλλα ο λαος δεν τα εκτιμα αυτα τυπε :SΞεκαθάρισμα στο Δημοσιο γινεται ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ, η ανεργια επιτελους ΠΕΦΤΕΙ, οι φοροι μειωνονται. Λυπάμαι γιατι εχεις πληγεί από λαζοπουλίαση.
Θα το δουμε αυτό όταν ερθει η ωρα τύπε.ναι αλλα ο λαος δεν τα εκτιμα αυτα τυπε :S
αντωνακης ή τανκς ε?Θα το δουμε αυτό όταν ερθει η ωρα τύπε.