alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
:Sλες να τον βρηκαν τυπε? :S
:Sλες να τον βρηκαν τυπε? :S
Αρα το ειδε το msg. Δεν ξερω τυπε ρωτα τον ιδιο. Εχω ενημερωση τον anti για το σχετικο.Για ποιον εχω ενδιαφερον μωρε???
Υ.Γ. Παντως ο Γιαννης εχει να λογκαρει από τις 22:56.
ασε τα ψοφια αλεξουκοΜα ναι ρε τύπε. Σε όλα είμαι μπλεγμένος εγω. Και στη δολοφονια του Κεννεντυ επισης. Για την πτωση των διδυμων πυργων το διαψευδω παντως.
Οι νομικες συνεπειες με αφηνουν παντελως αδιαφορη!!!!μη το ριχνεις λοιπον αποκλειστικα στον καλο της χαρακτηρα
Θησαυρέ μου :-* :-* :-* :-* :-*Οι νομικες συνεπειες με αφηνουν παντελως αδιαφορη!!!!
Ουτως ή αλλως χωρις τον Αλεξ δε θα με ενδιεφερε το σαιτ
εννοειτε, πως να σε ενδιαφερει ενα σαϊτ που εχει θεμα το σεξΟι νομικες συνεπειες με αφηνουν παντελως αδιαφορη!!!!
Ουτως ή αλλως χωρις τον Αλεξ δε θα με ενδιεφερε το σαιτ
Ρε Μέμο, μα το θεο δηλαδή.ασε τα ψοφια αλεξουκο
εγω ειχα φτιαξει καλυτερο τυπεΡε Μέμο, μα το θεο δηλαδή.
Ξοδευετε χρονο από τη ζωη σας για να φτιαχνετε κατι τετοια???
Με συγκινειτε, ειλικρινα.
ετοιμα τα εχουμε :S η νωντοσια σε εχει φακελωμενο μεχρι τι χρωμα βρακι φορας ξερουμεΡε Μέμο, μα το θεο δηλαδή.
Ξοδευετε χρονο από τη ζωη σας για να φτιαχνετε κατι τετοια???
Με συγκινειτε, ειλικρινα.
Μόνο αν είναι η Ροζυ κλωνος μου δεν ξερετε δηλαδήετοιμα τα εχουμε :S η νωντοσια σε εχει φακελωμενο μεχρι τι χρωμα βρακι φορας ξερουμε
Και που ξερουμε οτι δεν εισαι εσυ? Ποιος μας λεει οτι δεν εψαξες εσυ να βρεις εμενα (Φανταζομαι εχεις τα κονε) και απλα το εστειλες εμμεσα σε μενα? Ενδιαφερον θα εχει. Παντως εαν ακουσω στην γειτονια οτι εξαφανιστηκε καποιος μπορει τελικα να εχω και δικιοΤωρα συγνωμη κιολας, πώς ξερουμε ότι ο "Κυριακούλης" δεν είναι κλωνος σου, και εστειλες ο ιδιος τα πιμι στο άλλο σου προφιλ για να μας τα δειξεις?
Γιατι να το κάνω αυτό ρε τύπε?Και που ξερουμε οτι δεν εισαι εσυ? Ποιος μας λεει οτι δεν εψαξες εσυ να βρεις εμενα (Φανταζομαι εχεις τα κονε) και απλα το εστειλες εμμεσα σε μενα?
Δεν ξερω....οντως και εγω απορω γιατι να το στειλουν σε μενα και οχι απευθειας σε εκεινονΓιατι να το κάνω αυτό ρε τύπε?
εμεις ξερουμε, εσυ δεν το παραδεχεσαι δημοσια ;)Μόνο αν είναι η Ροζυ κλωνος μου δεν ξερετε δηλαδή
μπορει να το εστειλαν και σε αυτον τυπεΔεν ξερω....οντως και εγω απορω γιατι να το στειλουν σε μενα και οχι απευθειας σε εκεινον
Και τι ρε φιλε εσυ εαν εψαχνες καποιον θα το ελεγες σε αλλον να το πει? Με παραξενευει το ενδιαφερον του αλεξμπορει να το εστειλαν και σε αυτον τυπε
τυπε μπορει να το στελνουν και σε οσους ειναι και καλα αντιπαλος ο τζωνυς για να γινει τζερτζελεςΚαι τι ρε φιλε εσυ εαν εψαχνες καποιον θα το ελεγες σε αλλον να το πει? Με παραξενευει το ενδιαφερον του αλεξ
Ρε ξύπνιε, αν ειχα καποια αναμιξη, δεν θα εκανα την πάπια τωρα? Θα μιλουσα?Και τι ρε φιλε εσυ εαν εψαχνες καποιον θα το ελεγες σε αλλον να το πει? Με παραξενευει το ενδιαφερον του αλεξ
τυπε μπορει να το στελνουν και σε οσους ειναι και καλα αντιπαλος ο τζωνυς για να γινει τζερτζελες
τυπε ο αλεξ κατι κρυβει
Γιατι οχι? Βεβαια και αλλος μου εχει πει οτι θα ψαξει να με βρει και οντως κανει την παπια.Το μονο που λυπαμαι ειναι οτι θα την πληρωσει ασχετοςΡε ξύπνιε, αν ειχα καποια αναμιξη, δεν θα εκανα την πάπια τωρα? Θα μιλουσα?
Ρε φανταζεσαι να στο εστειλε ο ιδιος ο Τζωνυ?Γιατι οχι? Βεβαια και αλλος μου εχει πει οτι θα ψαξει να με βρει και οντως κανει την παπια.Το μονο που λυπαμαι ειναι οτι θα την πληρωσει ασχετος