wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Οτι λεει μλκς για να μας πει οτι ειμαι κλωνος!!!Ότι τι δηλαδή?
Οτι λεει μλκς για να μας πει οτι ειμαι κλωνος!!!Ότι τι δηλαδή?
οτι ειστε τοσο ξενερωτοι που θεωρεις παιχνιδι ρολων τον κλωνο στο νετΟτι λεει μλκς για να μας πει οτι ειμαι κλωνος!!!
Παλι τα ιδια δηλαδή?Οτι λεει μλκς για να μας πει οτι ειμαι κλωνος!!!
Λες να τον δοκιμασε κ να ηξερε?Παντως και ο Ζμπουτσας ειχε πει καποτε σε ανυποπτο χρονο οτι ο αλεξ δεν γαμει.
Ναι, το θυμαμαι. Αφου ειχα αρχισει να το σκέφτομαι μηπως το φανταζομαι ότι γαμαω.Παντως και ο Ζμπουτσας ειχε πει καποτε σε ανυποπτο χρονο οτι ο αλεξ δεν γαμει.
ε ναι, ολο το σαϊτ τον παιζει για το νταμπο το ελεφαντακι συνελθε αλεξΠαλι τα ιδια δηλαδή?
Δηλαδη οσοι σου στελνουν πμ τα στελνουν σε μενα? Να σου πω, θα με συνεφερε να αρχισουν να το πιστευουν, για να σε αφησουν ησυχη.
Παλι τα ιδια δηλαδή?
Δηλαδη οσοι σου στελνουν πμ τα στελνουν σε μενα? Να σου πω, θα με συνεφερε να αρχισουν να το πιστευουν, για να σε αφησουν ησυχη.
Μεμο, να χαιρονται καποιοι που η Ροζυ δεν είναι καμια καριολα να τα βγαζει στη φορα.ε ναι, ολο το σαϊτ τον παιζει για το νταμπο το ελεφαντακι συνελθε αλεξ
Δεν ζηλευω τα πμ! Απλως δεν καταλαβαινω γιατι σου στελνουν, αφου
Ελα που ζηλευεις τα πμ!!!
απλα φοβαται τις νομικες συνεπειες και δεν το κανει ;)Μεμο, να χαιρονται καποιοι που η Ροζυ δεν είναι καμια καριολα να τα βγαζει στη φορα.
Ας μεινουμε σε αυτό.
Άλλο αυτό.απλα φοβαται τις νομικες συνεπειες και δεν το κανει ;)
Λες να τον δοκιμασε κ να ηξερε?
Ναι. Αν η γνωση του σάιτ είναι ότι εγω δεν γαμαω και ότι η Ροζυ είναι κλωνος μου, αντιλαμβάνομαι πλήρως το επιπεδο της γνωσης αυτηςΟλα μαθαινονται, ειδικα εδω μεσα.
Αυτο το σαιτ ειναι σχεδον οικογενειακο. Ολοι ξερουν ολους. Προσωπικα στοιχεια, δουλεια, οικογενειακη κατασταση.
Γτ αφηνεις βραδυα ελευθεραΔεν ζηλευω τα πμ! Απλως δεν καταλαβαινω γιατι σου στελνουν, αφου
1) Ειτε εισαι κλωνος μου, οπότε τα στελνουν σε μενα,
2) Ειτε δεν εισαι κλωνος μου, οποτε γιατι δεν λαμβανουν υποψη εμενα???
Δεν ξερω μεγαλε ετσι μου ειπαν. Το msg ειναι στο pm μου. Οποιος admin θελει ας μπει να το δει.Τι είναι αυτά ρε? Γιατι απειλές?
μη το ριχνεις λοιπον αποκλειστικα στον καλο της χαρακτηραΆλλο αυτό.
Τι είναι αυτά ρε? Γιατι απειλές?
και γιατι το εστειλαν σε σενα τυπε?
Δεν ξερω μεγαλε ετσι μου ειπαν. Το msg ειναι στο pm μου. Οποιος admin θελει ας μπει να το δει.Τι είναι αυτά ρε? Γιατι απειλές?
αφου οι μοντερεϊτηντ παρακολουθουνε τα πιμι τυπε ;)Ολα μαθαινονται, ειδικα εδω μεσα.
Αυτο το σαιτ ειναι σχεδον οικογενειακο. Ολοι ξερουν ολους. Προσωπικα στοιχεια, δουλεια, οικογενειακη κατασταση.
καλα αυτος που θελει να τον φοβισει εκανε κλωνο με νικ κυριακουλης? :SΔεν ξερω μεγαλε ετσι μου ειπαν. Το msg ειναι στο pm μου. Οποιος admin θελει ας μπει να το δει.
kyriakoulis
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: apoc στις: χθες στις 18:45 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Πες του τζόνυ ν'αρχίσει να κρύβεται. Ξέρει αυτός.
Αναφορά στον Διαχειριστή
kyriakoulis
Νέος
*
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: apoc στις: χθες στις 18:48 »
Αυτοί που τον έψαχναν τον βρήκαν. Θα καταλάβει αυτός.
Αναφορά στον Διαχειριστή
kyriakoulis
Νέος
*
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: apoc στις: χθες στις 18:50 »
Γράψε αυτό ν'αρχίσει να κλάνει μέντες.