memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μπα, το πιο τελειοτερο ζευγαρι δεν κανει τελειο σεξ καθε μερα?Αγάπη καλα εισαι?
μπα, το πιο τελειοτερο ζευγαρι δεν κανει τελειο σεξ καθε μερα?Αγάπη καλα εισαι?
Τι λες ρε τύπε?μπα, τποπιο τελειοτερο ζευγαρι δεν κανει τελειο σεξ καθε μερα?
Ενταξει χαρα μου :-*Ναι ματακια μου!!!
στο μνμ με τη διορθωση πηγαινε, αλλα καπου στην πορεια χαθηκε...
ή θα του πλήρωσε τα μισθά που του χρωσταγε ο ΠΠος απο τις αφισες που του κολλαγε ή οι δικοί του θα νομιζαν οτι σπουδαζειπου τα βρηκε τυπε?
μπας και εγινε τιποτα συνοδος σε πλουσιους κυριους?
εσυ αν ειχες σαιτ θα πληρωνες τον παπαζολη για να σου γραφει σχολια τυπε?Δεν επαιρνε κατι λεφτα γράφοντας σχολια σε κατι σάιτ?
Τύπε σορυ αλλά αυτά εχουν ηδη γινει, εισαι εκτός τόπου και χρονου.
λεω οτι σαν προφιλ τελειου ζευγαριου που προσπαθεις να περασεις εδω περα, θα επρεπε κανονικα να κανετε πλυωρο τελειο σεξ καθημερινα , εστω να μιλουσατε στο τηλεφωνο....οχι να περιμενεις να τη δεις στο νετ να τη ρωτησεις τι κανειΤι λες ρε τύπε?
εσυ αν ειχες σαιτ θα πληρωνες τον παπαζολη για να σου γραφει σχολια τυπε?
εσυ αν ειχες σαιτ θα πληρωνες τον παπαζολη για να σου γραφει σχολια τυπε?
Επομένως??λεω οτι σαν προφιλ τελειου ζευγαριου που προσπαθεις να περασεις εδω περα, θα επρεπε κανονικα να κανετε πλυωρο τελειο σεξ καθημερινα , εστω να μιλουσατε στο τηλεφωνο....οχι να περιμενεις να τη δεις στο νετ να τη ρωτησεις τι κανει
Εδώ πληρωνει εμενα ο Σαμαρας για να γραφω εδώ μεσα ρε τύπεεσυ αν ειχες σαιτ θα πληρωνες τον παπαζολη για να σου γραφει σχολια τυπε?
και θα πρεπει να του κοστιζεις και πολλα τυπεΕδώ πληρωνει εμενα ο Σαμαρας για να γραφω εδώ μεσα ρε τύπε
Εδώ πληρωνει εμενα ο Σαμαρας για να γραφω εδώ μεσα ρε τύπε
Τα αξιζω όμως τύπε, μονος μου κραταω το κομμα πανω από 22%.και θα πρεπει να του κοστιζεις και πολλα τυπε
επομενως καρφωνεσαι αλεξουκο ;)Επομένως??
Μωρε μακαρι να την ειχα ασκουμενη.Και εσυ πληρωνεις την ασκουμενη σου τη ροουζ για να σε ανεβαζει σαν αντρα εδω μεσα
Ότι τι δηλαδή?επομενως καρφωνεσαι αλεξουκο ;)
μονο τα εξοδα σε βιαγκρα να βαλεις τυπε βγαινει μεγαλο πακετοκαι θα πρεπει να του κοστιζεις και πολλα τυπε
καλο!!!!Και εσυ πληρωνεις την ασκουμενη σου τη ροουζ για να σε ανεβαζει σαν αντρα εδω μεσα
Πολύ σοφτ για παιχνιδι ρολων καλη μου, προτιμω πελατισσα που δεν εχει να πληρωσει για την αγωγη διαζυγίου και θα πληρωσει σε ειδοςκαλο!!!!
Μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε κ σε παιχνιδι ρολων ;)