memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
γιατι εισαι σεσημασμενος αλητηριοςΓιατι να το κάνω αυτό ρε τύπε?
γιατι εισαι σεσημασμενος αλητηριοςΓιατι να το κάνω αυτό ρε τύπε?
σοβαρα τωρα,εχεις τον τσωνυ διανοητικα ικανο να φιαξει κλωνο? εδω τρεις μηνες εκανε να μαθει το πασγουορντ που του εδωσε το κομμαΡε φανταζεσαι να στο εστειλε ο ιδιος ο Τζωνυ?
Ρε μην λες τετοια και αρχισει να φοβαται το παιδι χωρις λογο.γιατι εισαι σεσημασμενος αλητηριος
Oποιος και να το εκανε προβλημα του. Ο καθενας ας προσεχεΡε φανταζεσαι να στο εστειλε ο ιδιος ο Τζωνυ?
Εγω ειμαι το παιδι?Ρε μην λες τετοια και αρχισει να φοβαται το παιδι χωρις λογο.
Από όλα οσα ειπαμε, εκει κολλησες εσυ???Εγω ειμαι το παιδι?
τυπε πρεπει να του τραβηξει μια αγιαστουρα ο νωντας να συνελθειγιατι εισαι σεσημασμενος αλητηριος
οχι να δω που αναφερεσε ρε τυπεΑπό όλα οσα ειπαμε, εκει κολλησες εσυ???
Σε χαλασε το "παιδι" ε? Ανακαλω.οχι να δω που αναφερεσε ρε τυπε
τυπε ο νωντας εχω αρχισει να πιστευω οτι μας εχει γραμμενους στις νωντοαρχιδαρες του...θα στειλει κανενα κατακλυσμο πρωτου επιστρεψει... :Sτυπε πρεπει να του τραβηξει μια αγιαστουρα ο νωντας να συνελθει
Σε ποιον αναφαιρεσε σε ρωτησα οχι για το οτι με ειπες παιδ.Σε χαλασε το "παιδι" ε? Ανακαλω.
εχει αρχισει και αγχωνεται που τον καταλαβες τυπε ;)Σε ποιον αναφαιρεσε σε ρωτησα οχι για το οτι με ειπες παιδ.
θα σπασει ψυχολογικα τυπεεχει αρχισει και αγχωνεται που τον καταλαβες τυπε ;)
Λες? Τοσο χαζος ειναι να κανει τετοιο σκηνικο? χαχαχα και να μην ειναι αυτος θα παρακαλαει να μην μιλουσε καν.εχει αρχισει και αγχωνεται που τον καταλαβες τυπε ;)
ρωτας αν ειναι χαζος καποιος που ψηφιζει σαμαρα το 2014 ρε τυπε??Λες? Τοσο χαζος ειναι να κανει τετοιο σκηνικο? χαχαχα και να μην ειναι αυτος θα παρακαλαει να μην μιλουσε καν.
;)θα σπασει ψυχολογικα τυπε
Aλλο το ενα αλλο το αλλο τυπε. Μπορει να εχει συμφεροντα. Τεσπα αυριο θα το ψαξω ποιο αναλυτικα και θα δουμε ποιος ειναι απο πισω.ρωτας αν ειναι χαζος καποιος που ψηφιζει σαμαρα το 2014 ρε τυπε??
Τι σε ποιον αναφέρομαι?Σε ποιον αναφαιρεσε σε ρωτησα οχι για το οτι με ειπες παιδ.
αστοΤι σε ποιον αναφέρομαι?
τυπε το παιζει μπουλης