Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ωραία λοιπόν ..

επειδή δεν σου αρέσουν εσένα δεν θα πρέπει να αρέσουν και σε όλους τους άλλους ?? δηλαδή πρέπει όλοι να προσαρμόσουμε τις δικιές μας επιθυμίες στην δικια σου "απλότητα" (μιζέρια το χαρακτηρίζω εγώ βεβαια)...
και στο φινάλε εράσμους πήγες με τα λεφτά άλλων και πάλι...

σιγουρα δεν ειπα εγω να αρεσουν σε ολους αυτα που κανω εγω ετσι κι αλλιως η διασκεδαση και ο τροπος ζωης διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο
εσυ μου εθεσες τα ακριβα ξενοδοχεια τα ακριβα κουστουμια και τα ακριβα αυτοκινητα που μου φερνουν εμετο αηδια και σιχαμαρα
μου θυμηζει το λαιφσταιλ που απο μηδενικο γινεσε νουμερο
ερασμους πηγα με ευρωπαικο προγραμμα ειπαμε κοινωνικο κρατος παροχες αδυνατων απο τους εχοντες
και φυσικα δεν απαιτω να σου αρεσει η απλοτητα κατ εμενα η μιζερια κατ εσενα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
σιγουρα δεν ειπα εγω να αρεσουν σε ολους αυτα που κανω εγω ετσι κι αλλιως η διασκεδαση και ο τροπος ζωης διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο
εσυ μου εθεσες τα ακριβα ξενοδοχεια τα ακριβα κουστουμια και τα ακριβα αυτοκινητα που μου φερνουν εμετο αηδια και σιχαμαρα
ερασμους πηγα με ευρωπαικο προγραμμα ειπαμε κοινωνικο κρατος παροχες αδυνατων απο τους εχοντες
αστονε τον νταννυ να κελαηδαει,,,,,κι εσυ αν ησουνα αγγλια κι εμενες  θαχες γινει χειροτερος!! :grin: :grin:
η καταρα του πλανητη :helpplea: :helpplea: :helpplea:
αντε τσους,,

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ωραία... τότε  γιατί θέλεις να στερήσεις την δυνατότητα από κάποιους να έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής ??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ωραία... τότε  γιατί θέλεις να στερήσεις την δυνατότητα από κάποιους να έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής ??

γιατι δεν μπορει 4.000.000 ελληνες να ειναι κατω απο τα ορια της φτωχειας (μαζι τους και εγω) και να σκεφτεσαι τα ακριβα αυτοκινητα και τα ακριβα ξενοδοχεια και να θες να υποφερει περισσοτερος κοσμος και συ να απολαμβανεις
και ξερεις και κατι τα χρηματα που πληρωνεις σε φορους που και παλι σου αφηνουν ενα μεγαλο εισοδημα δεν πανε σε αυτους που υποφερουν αλλα στους διεθνεις τοκογλυφους και αυτο θα σταματησει αμεσα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γιατι δεν μπορει 4.000.000 ελληνες να ειναι κατω απο τα ορια της φτωχειας (μαζι τους και εγω) και να σκεφτεσαι τα ακριβα αυτοκινητα και τα ακριβα ξενοδοχεια και να θες να υποφερει περισσοτερος κοσμος και συ να απολαμβανεις
και ξερεις και κατι τα χρηματα που πληρωνεις σε φορους που και παλι σου αφηνουν ενα μεγαλο εισοδημα δεν πανε σε αυτους που υποφερουν αλλα στους διεθνεις τοκογλυφους και αυτο θα σταματησει αμεσα

είπα και προηγουμένως... ο λόγος που πάνε στους διεθνείς δανειστές (και όχι τοκογλύφους όπως τους ανεβοκατεβάζεις διότι το χρήμα το πήραμε και το φάγαμε σε πολλά μεταξύ αλλων και σε κάτι εράσμους για να κάνεις ταξιδάκια στην ευρώπη) είναι για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε αυτοί οι οποίοι πληρώνουμε φόρους...

διότι αν δεν πάνε στους διεθνείς δανειστές οι λίγοι που μείναμε να πληρώνουμε φόρους θα πάψουμε να υπάρχουμε (είτε μετοικώντας είτε χρεωκοπώντας)... και τότε θα πεινάσουν πολλοί περισσότεροι και πολύ χειρότερα..

και στο κάτω κάτω της γραφής δεν τα βγάλαμε μαζί τα λεφτά... αυτά που βγάζω τα βγάζω μόνος μου και όχι παρέα (εκτός αν θεωρείς ότι εγώ δουλεύω και σύ ιδρώνεις)...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Κατ αρχας ειναι χυδαιο να απαιτεις γκλαμουρια εις βαρος συνανθρωπων σου που πεινανε και κρυωνουν Ας εχουν ολοι ενα μινιμουμ αξιουπρεπους διαβιωσης και απο κει ο καθενας προχωρα αναλογως.
Και οσο για τη μιζερια η παπαρηγα εχει πει οτι με ενα κοινωνικο μοντελο παραγωγης ενα εξοχικο και ενα οικογενειακο ταξιδι στη ντισνειλαντ θα ειναι απολυτως εφικτα για τον εργατη.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
είπα και προηγουμένως... ο λόγος που πάνε στους διεθνείς δανειστές (και όχι τοκογλύφους όπως τους ανεβοκατεβάζεις διότι το χρήμα το πήραμε και το φάγαμε σε πολλά μεταξύ αλλων και σε κάτι εράσμους για να κάνεις ταξιδάκια στην ευρώπη) είναι για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε αυτοί οι οποίοι πληρώνουμε φόρους...

διότι αν δεν πάνε στους διεθνείς δανειστές οι λίγοι που μείναμε να πληρώνουμε φόρους θα πάψουμε να υπάρχουμε (είτε μετοικώντας είτε χρεωκοπώντας)... και τότε θα πεινάσουν πολλοί περισσότεροι και πολύ χειρότερα..

και στο κάτω κάτω της γραφής δεν τα βγάλαμε μαζί τα λεφτά... αυτά που βγάζω τα βγάζω μόνος μου και όχι παρέα (εκτός αν θεωρείς ότι εγώ δουλεύω και σύ ιδρώνεις)...

καλα μην καιγεσε τοσο που θα χασουν οι διεθνεις τοκογλυφοι χαλαρωσε και μην ξεχνας οτι το σουαπ που υπεργαψε ο σημιτης των 8,1 δισ € αυτο για να μπουμε  στο € το αποληρωσαμε το 2009 22 δις € και ακομα χρωσταμε κατι ακομα ψιλα 2 με 3 δις επιπλεον

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κατ αρχας ειναι χυδαιο να απαιτεις γκλαμουρια εις βαρος συνανθρωπων σου που πεινανε και κρυωνουν Ας εχουν ολοι ενα μινιμουμ αξιουπρεπους διαβιωσης και απο κει ο καθενας προχωρα αναλογως.
Και οσο για τη μιζερια η παπαρηγα εχει πει οτι με ενα κοινωνικο μοντελο παραγωγης ενα εξοχικο και ενα οικογενειακο ταξιδι στη ντισνειλαντ θα ειναι απολυτως εφικτα για τον εργατη.

από που και ως που ρε παίκτη ζω εις βάρος συνανθρώπων ??? από τους συνανθρώπους μου σιτίζομαι ή το αντίθετο ??

και αν θέλουν να έχουν μίνιμουμ επίπεδο διαβίωσης ας δουλέψουν να το αποκτήσουν .... και δύο δουλειές και τρείς δουλειές αν χρειαστεί ....

γιατί πρέπει να είμαι υπόλογος για να τους το εξασφαλίσω ?? κουτσοί είναι ή αναπηροι ή πνευματικά ανίκανοι ?? μια χαρά είναι και μάλιστα ξέρουν να πίνουν τα καφεδάκια τους και τις μπυρίτσες τους...

υποχρέωση έχω να συνεισφέρω στην δωρεάν παιδεία, στην δωρεάν υγεία, στην διαβίωση των ανικάνων προς εργασίαν λόγω κάποιας πάθησης ... και το κάνω με το παραπάνω... από κει και πέρα γιατί θα πρέπει να έχω υποχρέωση και να είμαι υπόλογος και για όλους τους υπόλοιπους... ??/

δόξα τον θεό, τον αλλάχ, τον βούδα, τον μάρξ, τον μάο, τον τσέ και χεράκια έχουν και ποδαράκια έχουν και μυαλό έχουν... και σχολεία υπάρχουν δωρεάν να μάθουν.. και πανεπιστήμια στο τζάμπα είναι...
είμαι υπόλογος γιατί όταν ήταν πιτσιρικάδες τον νού τους τον είχαν στα κορίτσια και στις βόλτες και δεν σπουδάσανε??

τέλος μέχρι εδώ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
στο κάτω κάτω της γραφής στο ίδιο σχολείο με τον χαπάκη πήγα, στο ίδιο πανεπιστήμιο με τα ίδια βιβλία (και με χειρότερες συνθήκες)...

διαφέρω σε κάτι ? αν ναι σε τι ?? διαφέρει σε κάτι ?? αν ναι σε τι?

για πες μου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
στο κάτω κάτω της γραφής στο ίδιο σχολείο με τον χαπάκη πήγα, στο ίδιο πανεπιστήμιο με τα ίδια βιβλία (και με χειρότερες συνθήκες)...

για πες μου
Αυτος ειναι ανθρωπος εσυ εισαι βοιδι.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
υποχρέωση έχω να συνεισφέρω στην δωρεάν παιδεία, στην δωρεάν υγεία, στην διαβίωση των ανικάνων προς εργασίαν λόγω κάποιας πάθησης ...

Ωραια κωλοτουμπα. Μονο που το κομμα σου και εσυ, ειστε κατα της δωρεαν παιδειας, κατα των παροχων υγειας και υπερ του εισητηριου στα νοσοκομεια και τις προαλλες μας ελεγες οτι ο αναπηρος που ζητα επιδομα δεν σε σεβεται...

Και οσο για τους φορους που πληρωνεις εσυ και οι ομοιοι σου και κρατατε τη χωρα ορθια. Ερευνες εχουν δειξει επανειλλημενα οτι οι μικρομεσαιοι και συνταξιουχοι πληρωνουν τους περισσοτερους φορους.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

για πες μου

γιατι ρε φιλε πως μπορεις να κανεις συγκριση απο τις ευκαιριες που ειχες σε σχεση με εμενα εγω ας πουμε παρολο που ημουν φοιτητης επρεπε να εργαζομε εσυ εργαζοσουν οσο ησουν φοιτητης η μονο τα καλοκαιρια και πολλα πολλα αλλα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και οσο αφορα το κοκομπλοκο των αγορων και των διεθνων τοκογλυφων που επειδη βλεπουν πλεον το συριζα δημοσκοπηκα η διαφορα να αγγιζετε στις 10 μοναδες (μεσω του ροιτερσ) και θελοντας να μας φοβησουν μεσω του χρηματιστηριου απανταμε

Συνημμένα

• anergoi.jpg
    anergoi.jpg
    70,3 KB · Εμφανίσεις: 15

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

για καγιεν δεν μιλησε;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και επειδη η κοντρα μολις ξεκινησε

Χαστούκι» στον Θ. Φορτσάκη το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας: Ήταν κλειδωμένοι οι εργαζόμενοι του ΕΚΠΑ

Ελλάδα «Ζητείται αυτή τη στιγμή να ανοίξουν όλες οι κλειδωμένες εσωτερικές θύρες που μπορεί να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους εντός του κτηρίου» αναφέρουν στο πόρισμά τους οι επιθεωρητές  Κόλαφος για τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας που αφορά τις καταγγελίες για εγκλεισμό των υπαλλήλων στο κεντρικό κτήριο του Ιδρύματος στα Προπύλαια.

Οι επιθεωρητές, σημειώνουν ότι η Διοίκηση αρχικά αρνήθηκε να τους επιτρέψει την είσοδο στο κτήριο και διαπίστωσαν ότι όλες οι εξωτερικές αλλά και εσωτερικές πόρτες του κτηρίου ήταν κλειδωμένες. Παρά τις συστάσεις της Επιθεώρησης, η Διοίκηση του ΕΚΠΑ, δεν εφάρμοσε την υπόδειξη αντίθετα, η εξωτερική πύλη κλειδώθηκε και παρέμεινε κλειδωμένη μέχρι και την ώρα που το κτήριο άνοιξε από εργαζόμενους και φοιτητές, τη Δευτέρα.

πηγη

Συνημμένα

• epithe1.jpg
    epithe1.jpg
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 14
  • epithe2.jpg
    epithe2.jpg
    81,8 KB · Εμφανίσεις: 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom