Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
σε τσεκαρω να δω αν με προσεχεις νταννυ..ρε μαλάκα κόλλησες ανορθογραφία από τον χαπάκη ??
διαβασε με κατι θα σου μεινει,,,
σε τσεκαρω να δω αν με προσεχεις νταννυ..ρε μαλάκα κόλλησες ανορθογραφία από τον χαπάκη ??
ωραία λοιπόν ..
επειδή δεν σου αρέσουν εσένα δεν θα πρέπει να αρέσουν και σε όλους τους άλλους ?? δηλαδή πρέπει όλοι να προσαρμόσουμε τις δικιές μας επιθυμίες στην δικια σου "απλότητα" (μιζέρια το χαρακτηρίζω εγώ βεβαια)...
και στο φινάλε εράσμους πήγες με τα λεφτά άλλων και πάλι...
παω για υπνο αργοσχολοι
γκουντε ναχτ
αστονε τον νταννυ να κελαηδαει,,,,,κι εσυ αν ησουνα αγγλια κι εμενες θαχες γινει χειροτερος!!σιγουρα δεν ειπα εγω να αρεσουν σε ολους αυτα που κανω εγω ετσι κι αλλιως η διασκεδαση και ο τροπος ζωης διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο
εσυ μου εθεσες τα ακριβα ξενοδοχεια τα ακριβα κουστουμια και τα ακριβα αυτοκινητα που μου φερνουν εμετο αηδια και σιχαμαρα
μου θυμηζει το λαιφσταιλ που απο μηδενικο γινεσε νουμερο
ερασμους πηγα με ευρωπαικο προγραμμα ειπαμε κοινωνικο κρατος παροχες αδυνατων απο τους εχοντες
και φυσικα δεν απαιτω να σου αρεσει η απλοτητα κατ εμενα η μιζερια κατ εσενα
σιγουρα δεν ειπα εγω να αρεσουν σε ολους αυτα που κανω εγω ετσι κι αλλιως η διασκεδαση και ο τροπος ζωης διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο
εσυ μου εθεσες τα ακριβα ξενοδοχεια τα ακριβα κουστουμια και τα ακριβα αυτοκινητα που μου φερνουν εμετο αηδια και σιχαμαρα
μου θυμηζει το λαιφσταιλ που απο μηδενικο γινεσε νουμερο
ερασμους πηγα με ευρωπαικο προγραμμα ειπαμε κοινωνικο κρατος παροχες αδυνατων απο τους εχοντες
και φυσικα δεν απαιτω να σου αρεσει η απλοτητα κατ εμενα η μιζερια κατ εσενα
ωραία... τότε γιατί θέλεις να στερήσεις την δυνατότητα από κάποιους να έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής ??
γιατι δεν μπορει 4.000.000 ελληνες να ειναι κατω απο τα ορια της φτωχειας (μαζι τους και εγω) και να σκεφτεσαι τα ακριβα αυτοκινητα και τα ακριβα ξενοδοχεια και να θες να υποφερει περισσοτερος κοσμος και συ να απολαμβανεις
και ξερεις και κατι τα χρηματα που πληρωνεις σε φορους που και παλι σου αφηνουν ενα μεγαλο εισοδημα δεν πανε σε αυτους που υποφερουν αλλα στους διεθνεις τοκογλυφους και αυτο θα σταματησει αμεσα
ωραία... τότε γιατί θέλεις να στερήσεις την δυνατότητα από κάποιους να έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής ??
είπα και προηγουμένως... ο λόγος που πάνε στους διεθνείς δανειστές (και όχι τοκογλύφους όπως τους ανεβοκατεβάζεις διότι το χρήμα το πήραμε και το φάγαμε σε πολλά μεταξύ αλλων και σε κάτι εράσμους για να κάνεις ταξιδάκια στην ευρώπη) είναι για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε αυτοί οι οποίοι πληρώνουμε φόρους...
διότι αν δεν πάνε στους διεθνείς δανειστές οι λίγοι που μείναμε να πληρώνουμε φόρους θα πάψουμε να υπάρχουμε (είτε μετοικώντας είτε χρεωκοπώντας)... και τότε θα πεινάσουν πολλοί περισσότεροι και πολύ χειρότερα..
και στο κάτω κάτω της γραφής δεν τα βγάλαμε μαζί τα λεφτά... αυτά που βγάζω τα βγάζω μόνος μου και όχι παρέα (εκτός αν θεωρείς ότι εγώ δουλεύω και σύ ιδρώνεις)...
Κατ αρχας ειναι χυδαιο να απαιτεις γκλαμουρια εις βαρος συνανθρωπων σου που πεινανε και κρυωνουν Ας εχουν ολοι ενα μινιμουμ αξιουπρεπους διαβιωσης και απο κει ο καθενας προχωρα αναλογως.
Και οσο για τη μιζερια η παπαρηγα εχει πει οτι με ενα κοινωνικο μοντελο παραγωγης ενα εξοχικο και ενα οικογενειακο ταξιδι στη ντισνειλαντ θα ειναι απολυτως εφικτα για τον εργατη.
Αυτος ειναι ανθρωπος εσυ εισαι βοιδι.στο κάτω κάτω της γραφής στο ίδιο σχολείο με τον χαπάκη πήγα, στο ίδιο πανεπιστήμιο με τα ίδια βιβλία (και με χειρότερες συνθήκες)...
διαφέρω σε κάτι ? αν ναι σε τι ?? διαφέρει σε κάτι ?? αν ναι σε τι?
για πες μου
υποχρέωση έχω να συνεισφέρω στην δωρεάν παιδεία, στην δωρεάν υγεία, στην διαβίωση των ανικάνων προς εργασίαν λόγω κάποιας πάθησης ...
στο κάτω κάτω της γραφής στο ίδιο σχολείο με τον χαπάκη πήγα, στο ίδιο πανεπιστήμιο με τα ίδια βιβλία (και με χειρότερες συνθήκες)...
διαφέρω σε κάτι ? αν ναι σε τι ?? διαφέρει σε κάτι ?? αν ναι σε τι?
για πες μου
Και οσο για τη μιζερια η παπαρηγα εχει πει οτι με ενα κοινωνικο μοντελο παραγωγης ενα εξοχικο και ενα οικογενειακο ταξιδι στη ντισνειλαντ θα ειναι απολυτως εφικτα για τον εργατη.
για καγιεν δεν μιλησε;