Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ασε τον χρηστο και την παναγια και τους αγιους στην ακρη ετσι κι αλλιως αθεος ειμαι

επισης εγω εχω ξυπνησει καιρο τωρα σκατανθρωπος και απληστος σαν εσενα δεν προκειτε ευτυχως να γινω ποτε στη ζωη μου

το ονειρο μου ειναι η ζωη η δικια μου και των συνανθρωπων μου κι ας ειναι και φτωχοι δηλαδη πιστευω στον ανθρωπο και στις πραγματικες σχεσεις των ανθρωπων και σιγουρα τα ονειρα μου δεν ειναι να εχω πολλα χρηματα ετσι κι αλλιως δεν εφεραν ποτε την ευτυχια
ωραιος ο χιπος

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλά... περίμενε λοιπόν να σε ταίζει ένα κρατος που δεν θα εισπράττει από πουθενά...

γιατί αυτοί που πληρώνουν είτε θα φύγουν, είτε δεν θα μπορούν πλέον να πληρώνουν επειδή δεν θα έχουν μούτρα να κυκλοφορήσουν και να κάνουν κάποια δουλειά...

ξερεις να εργαστω θελω δεν θελω να με ταιζει το κρατος ουτε κανενας ειπαμε 8 ωρες δουλεια 8 ωρες υπνο 8 ωρες διασκεδαση και με μισθο για μια αξιοπρεπεις ζωη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ξερεις δεν γεννηθηκαν ολοι σε πλουσιες οικογενειες τρομπατρομπα,υπαρχουν ανθρωποι που δυστυχως ειναι παρα πολυ φτωχοι και δεν ειχαν την δυνατοτητα να τους σπουδασουν οι γονεις τους οπως εσενα τον μοσχαρο,και δουλευαν απο πολυ μικροι για να εχουν να ζησουν.
Και μην μου πεις μαλακιες οτι και εσυ εζησες δυσκολα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση,φαινεται και απο τα κιλα σου αλλα και απο τον τροπο
που σκεφτεσαι για τον συνανθρωπο που δεν ηταν τοσο τυχερος...

και εσύ παίκτη μου για να έχουμε καλό ρώτημα που ξέρεις πως είμαι ?? με έχεις δεί ποτέ ή άκουσες ?? γιατί και εγώ άκουσα ότι είσαι μια κουνίστρω ξανθιά αλλά άκουσα δεν σε είδα ...

δεν μπορώ να πώ ότι έζησα δύσκολα αλλά δεν περισσεύανε για πολλά πολλά...

παλιομαλάκα μούτσε... μούτσος θα μείνεις μια ζωή άχρηστε...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
καλά... περίμενε λοιπόν να σε ταίζει ένα κρατος που δεν θα εισπράττει από πουθενά...

γιατί αυτοί που πληρώνουν είτε θα φύγουν, είτε δεν θα μπορούν πλέον να πληρώνουν επειδή δεν θα έχουν μούτρα να κυκλοφορήσουν και να κάνουν κάποια δουλειά...
λεφτα στην ελλαδα  υπηρχαν υπαρχουν κ θα υπαρχουν-ελλαδα δεν θα υπαρχει οπως την ξεραμε-- ,,
τα χρηματα απλα τα σπρωχνουν σε λαθος τσεπες...οπως παντου στο μπουρδελο της ΕΕ

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και εσύ παίκτη μου για να έχουμε καλό ρώτημα που ξέρεις πως είμαι ?? με έχεις δεί ποτέ ή άκουσες ?? γιατί και εγώ άκουσα ότι είσαι μια κουνίστρω ξανθιά αλλά άκουσα δεν σε είδα ...

αρα ειχες περισσοτερες ευκαιριες απο καποιον που δεν ειχε κανενα περισσευμα για το παραμικρο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Η ειδικοτης μουτσος δεν υπαρχει εδω και παρα πολλα χρονια.Και φυσικα δεν θα ησουν αξιος χωρις τα λεφτα του μπαμπα που σε σπουδασε,ουτε αυτη να κανεις.Ναι ρε μαλακα χιλιες φορες τα λεφτα που δινει το κρατος στην παμπλουτη εκκλησια,να τα εδινε στους απορους.
Χιλιες φορες αυτους τους υπερογκους μισθους να μην τους εδιναν στους βουλευτες μιας και αυτοι εξασκουν και το επαγγελμα τους,πραγμα ανηκουστο,αλλα να τους εδιναν στο κρατος προνειας.
Το οτι δεν εζησες δυσκολα χαιρω πολυ,φαινεται απο τις μαλακιες που πετας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ασε τον χρηστο και την παναγια και τους αγιους στην ακρη ετσι κι αλλιως αθεος ειμαι

επισης εγω εχω ξυπνησει καιρο τωρα σκατανθρωπος και απληστος σαν εσενα δεν προκειτε ευτυχως να γινω ποτε στη ζωη μου

το ονειρο μου ειναι η ζωη η δικια μου και των συνανθρωπων μου κι ας ειναι και φτωχοι δηλαδη πιστευω στον ανθρωπο και στις πραγματικες σχεσεις των ανθρωπων και σιγουρα τα ονειρα μου δεν ειναι να εχω πολλα χρηματα ετσι κι αλλιως δεν εφεραν ποτε την ευτυχια

και οι επιλογες ειναι ρευστες αλλες επιλογες εχει ο γιος/κορη εφοπλιστη βιομηχανου μεγαλοαστου παρα ενας γιος/κορη ενος εργατη (κοινος του προλεταριατου)

δηλαδή για να καταλάβω.. δεν τραβάει η καρδιά σου ρε παιδάκι μου να μπορείς να πάρεις την γκόμενα σου και να πας ένα δεκαπενθήμερο ταξίδι στην Ευρώπη... όχι για ψώνια και μαλακίες να δείς ρε παιδί μου πέντε μουσεία, να πας σε μια συναυλία τέλος πάντων?

δεν τραβάει η καρδιά σου να πείς "ρε κούκλα μου φέτος θέλω να πάω διακοπές στην Χαλκιδική ένα μήνα και να αράξω σε ένα καλό ξενοδοχείο" ??

κάτι ρε παιδάκι μου από αυτά... ένα αυτοκίνητο (όχι καμμιά χλίδα ένα αμάξι πχ των 20.000 ευρώ να πούμε)...

ένα δεύτερο κοστούμι, ένα πουκάμισο πρώτης ποιότητας...

να πείς "ρε γαμώτο δεν έχει εισητήρια των 15 ευρώ στο Ηρώδειο για αυτήν την παράσταση και δεν θέλω να την χάσω... θα πάω στις θέσεις που έχουν 100"

καμμιά φιλοδοξία ?? τίποτε ?? χεράκι χεράκι κάτω από τα άστρα ρε παιδί μου ??

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τις μαλ,,ιες που λεει ο ντανυς τις εχει ξεπατικωσει απο τον χλεχλε τον τζημερο!!! :grin:
κ μια αλλη με μια μυτη λεει τετοιες μαλ..ιες--αυτη ενα κλαρινο της τοδινε παντως!! :pipa2:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δηλαδή για να καταλάβω.. δεν τραβάει η καρδιά σου ρε παιδάκι μου να μπορείς να πάρεις την γκόμενα σου και να πας ένα δεκαπενθήμερο ταξίδι στην Ευρώπη... όχι για ψώνια και μαλακίες να δείς ρε παιδί μου πέντε μουσεία, να πας σε μια συναυλία τέλος πάντων?

δεν τραβάει η καρδιά σου να πείς "ρε κούκλα μου φέτος θέλω να πάω διακοπές στην Χαλκιδική ένα μήνα και να αράξω σε ένα καλό ξενοδοχείο" ??

κάτι ρε παιδάκι μου από αυτά... ένα αυτοκίνητο (όχι καμμιά χλίδα ένα αμάξι πχ των 20.000 ευρώ να πούμε)...

να πείς "ρε γαμώτο δεν έχει εισητήρια των 15 ευρώ στο Ηρώδειο για αυτήν την παράσταση και δεν θέλω να την χάσω... θα πάω στις θέσεις που έχουν 100"

νταννυ τωρα καβλωσαμε με το γκλαμουρ
αποψε θελω μεγαρο κ πουκαμισο απο τον καρουζο,,τον κλεισατε κι αυτον απ οτι ειδα ομως!!! :S
κ χαλκιδικη το καλοκαιρι με τους ρωσοοποντιους διπλα διπλα στην πισινα με καρρα τερμα!!
its my dream!!! :booty: :booty: :booty:
ps tostιερα  ταξιδιου εχεις? ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η ειδικοτης μουτσος δεν υπαρχει εδω και παρα πολλα χρονια.Και φυσικα δεν θα ησουν αξιος χωρις τα λεφτα του μπαμπα που σε σπουδασε,ουτε αυτη να κανεις.Ναι ρε μαλακα χιλιες φορες τα λεφτα που δινει το κρατος στην παμπλουτη εκκλησια,να τα εδινε στους απορους.
Χιλιες φορες αυτους τους υπερογκους μισθους να μην τους εδιναν στους βουλευτες μιας και αυτοι εξασκουν και το επαγγελμα τους,πραγμα ανηκουστο,αλλα να τους εδιναν στο κρατος προνειας.
Το οτι δεν εζησες δυσκολα χαιρω πολυ,φαινεται απο τις μαλακιες που πετας.

συγνώμη σου δώσανε προαγωγή.. καμαρωτάκι σε κάνανε και εκεί θα μείνεις...

και μεταξύ μας τώρα... ο προυπολογισμός της Βουλής για το 2015 είναι 140 μύρια ... αυτά είναι... πόσα θα πάρει ο καθένας από τους περίφημους φτωχούς σου παλιομαλάκισμένη κουνίστρω...?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και πάμε τώρα στην εκκλησία...

σύμφωνα με τα στοιχεία του 2011 η μισθοδοσία του κλήρου ανέρχεται στο ποσό των 14.9 εκ ευρώ τον μήνα... (συμπεριλαμβανομένων των εργοδοτικών εισφορών)...

δηλαδή 180 μύρια τον χρόνο... από αυτά βεβαίως το κράτος παίρνει σαν φόρο εισοδήματος των κληρικών το 20% περίπου δηλαδή 36 μύρια και απομένουν γύρω ατα 145 μύρια ... βάλε και 140 μύρια τον προυπολογισμό της Βουλής (που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα της μαζί και την μισθοδοσία των βουλευτών) φτάσαμε στα 280 μύρια... πες 300 μύρια τον χρόνο...

σωθήκαμε αλλά η βάρκα γέρνει...

ααα  μην πείς που τα βρήκα τα στοιχεία και ότι τα κατεβάζω από το μυαλό μου ....όπως τα βρήκα εγω πολύ ευκολα τα βρίσκεις και εσύ...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

1ον εχω κανει ταξιδι στην ευρωπη μεσω ευρωπαικου προγραμματος ερασμους και δεν πληρωσα 1 ειδα οτι ηθελα να δω και περασα ωραια
δεν μου αρεσουν ετσι κι αλλιως τα ακριβα ταξιδια μου αρεσουν τα απλα πραγματα

2ον δεν υπαρχει λογος να πω στην <κουκλα> να την παω σε ακριβο ξενοδοχειο ετσι κι αλλιως δεν κανω σχεσεις με σκοπο την αποκλειστικοτητα και την κτητικοτητα αλλα εχω ερωτικες συντροφους χωρις δεσμευσεις τουλαχιστον οχι οπως τις οριζεις εσυ αλλα κυριαρχει η πραγματικη σχεση χωρις τα υλικα αγαθα τα κοινωνικα στερεοτυπα που αναλωνουν τις σχεσεις
επισης ξερεις τι γαματο που ειναι να κανεις η ελευθερο η οργανωμενο καμπινγκ με τοσες μεγαλες παρεες και τοσες γυναικες με παρτυ καθε βραδυ??? μαλλον δεν το χεις ζησει και με ελαχιστα χρηματα φετος για 15 μερες καμπινγκ ξοδεψα 150€ μαζι με τα εισητηρια

3ον δεν θεωρεις χλιδα ενα αυτοκινητο 20.000€ ξερεις ποσοι υποφερουν ποσοι δεν εχουν χρηματα και ειχα αυτοκινητο 15 ετιας 1100 κυβικων το οποιοκαι πουλησα ειχε τρομερη αξια των 1.000€ και το εβρησκα και υπεραρκετο για να με εξυπηρετει αλλα τωρα που πηγαινω με τα ΜΜΜ ειναι καλητερα γνωριζω και κοσμο και παω και δωρεαν ακομα και τα ννυχτερινα δρομολογια των λεοφωρειων ειναι χαρμα και με αφηνουν στη γωνα του σπιτιου μου

κουστουμια και πουκαμισα δεν υπαρχει λογος να φορεσω και γιατι δηλαδη να ειναι καλητερα ενα πουκαμησο η ενα κουστουμι απο μια μπλουζα η ενα τζην (των 10€)

καλα για το ηρωδειο τι να σχολιασω απλα δεν μου αρεσει το ειδος μουσικης προτιμω τα φεστιβαλ τις συναυλιες με φτηνα εισητηρια και το ρεμπετικο λεντι με ομορφη παρεα που δεν κοστιζει παραπανω απο 15 με 20€ και μου ειναι και υπεραρκετο

οσο για τα αστρα ειναι υπεροχα αμα εχεις και μια ομορφη θυληκη παρεα που το γουσταρουν και αυτες μαλιστα γιατι σε βρησκουν πραγματικο  (πραγματικα ωρες ωρες αναρωτιεμε χωρις να θελω να γινω σεξιστης η να παω τη συζητηση σε προσωπικο επιπεδο εχεις καταφερει ποτε να πηδηξεις γυναικα που να μην ειναι πορνη η να της προσφερεις υλικα ανταλαγματα)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
1ον εχω κανει ταξιδι στην ευρωπη μεσω ευρωπαικου προγραμματος ερασμους και δεν πληρωσα 1 ειδα οτι ηθελα να δω και περασα ωραια

2ον δεν υπαρχει λογος να πω στην <κουκλα> να την παω σε ακριβο ξενοδοχειο ετσι κι αλλιως δεν κανω σχεσεις με σκοπο την αποκλειστικοτητα και την κτητικοτητα αλλα εχω ερωτικες συντροφους χωρις δεσμευσεις τουλαχιστον οχι οπως τις οριζεις εσυ αλλα κυριαρχει η πραγματικη σχεση χωρις τα υλικα αγαθα τα κοινωνικα στερεοτυπα που αναλωνουν τις σχεσεις

3ον δεν θεωρεις χλιδα ενα αυτοκινητο 20.000€ ξερεις ποσοι υποφερουν ποσοι δεν εχουν χρηματα και ειχα αυτοκινητο 15 ετιας 1100 κυβικων το οποιοκαι πουλησα ειχε τρομερη αξια των 1.000€ και το εβρησκα και υπεραρκετο για να με εξυπηρετει αλλα τωρα που πηγαινω με τα ΜΜΕ ειναι καλητερα γνωριζω και κοσμο και παω και δωρεαν ακομα και τα ννυχτερινα δρομολογια των λεοφωρειων ειναι χαρμα και με αφηνουν στη γωνα του σπιτιου μου

κουστουμια και πουκαμισα δεν υπαρχει λογος να φορεσω και γιατι δηλαδη να ειναι καλητερα ενα πουκαμησο η ενα κουστουμι απο μια μπλουζα η ενα τζην (των 10€)

καλα για το ηρωδειο τι να σχολιασω απλα δεν μου αρεσει το ειδος μουσικης προτιμω τα φεστιβαλ τις συναυλιες με φτηνα εισητηρια και το ρεμπετικο λεντι με ομορφη παρεα που δεν κοστιζει παραπανω απο 15 με 20€ και μου ειναι και υπεραρκετο

οσο για τα αστρα ειναι υπεροχα αμα εχεις και μια ομορφη θυληκη παρεα που το γουσταρουν και αυτες μαλιστα γιατι σε βρησκουν πραγματικο  (πραγματικα ωρες ωρες αναρωτιεμε χωρις να θελω να γινω σεξιστης η να παω τη συζητηση σε προσωπικο επιπεδο εχεις καταφερει ποτε να πηδηξεις γυναικα που να μην ειναι πορνη η να της προσφερεις υλικα ανταλαγματα)

ωραία λοιπόν ..

επειδή δεν σου αρέσουν εσένα δεν θα πρέπει να αρέσουν και σε όλους τους άλλους ?? δηλαδή πρέπει όλοι να προσαρμόσουμε τις δικιές μας επιθυμίες στην δικια σου "απλότητα" (μιζέρια το χαρακτηρίζω εγώ βεβαια)...
και στο φινάλε εράσμους πήγες με τα λεφτά άλλων και πάλι...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

3ον δεν θεωρεις χλιδα ενα αυτοκινητο 20.000€ ξερεις ποσοι υποφερουν ποσοι δεν εχουν χρηματα και ειχα αυτοκινητο 15 ετιας 1100 κυβικων το οποιοκαι πουλησα ειχε τρομερη αξια των 1.000€ και το εβρησκα και υπεραρκετο για να με εξυπηρετει αλλα τωρα που πηγαινω με τα ΜΜΕ ειναι καλητερα γνωριζω και κοσμο και παω και δωρεαν ακομα και τα ννυχτερινα δρομολογια των λεοφωρειων ειναι χαρμα και με αφηνουν στη γωνα του σπιτιου μου

ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΗΠΟΘΕΤΟΥΝ ΝΑΣΑΙ ΝΕΟς,,,κι αυτο δεν αγοραζετε,,σε μια δεκαετια θα με καταλαβεις που στεναχωριεμαι γιατι δεν ειμαι 30,,κ να γαμησω οσα λεφτα κι αν εκανα η θα κανω,,,
η νεοτητα ειναι μαζι με την υγεια τα μεγιστα,,τ αλλα ΟΛΑ ειναι υποκαταστατα,,,

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΗΠΟΘΕΤΟΥΝ ΝΑΣΑΙ ΝΕΟς,,,κι αυτο δεν αγοραζετε,,σε μια δεκαετια θα με καταλαβεις που στεναχωριεμαι γιατι δεν ειμαι 30,,κ να γαμησω οσα λεφτα κι αν εκανα η θα κανω,,,

ρε μαλάκα κόλλησες ανορθογραφία από τον χαπάκη ??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

δεν το βαζω ηλικιακα φιλε μου γιατι ο καθενας ειναι οσο νοιωθει απλα ενας νεος πιθανον δεν εχει οικογενεια και υποχρεωσεις ισως αυτο να ειναι ανεκτημιτο
απλα απαντησα στον τραμυ οταν μου εθεσε ζητηματα περι διακοπων δισκεδασης και λοιπων μαλακιων
επισης σιγουρα υπαρχουν οικογενεις με παιδια που παιρνανε με το ιδιο εισοδημα που παιρνω απο τη γιαγια μου το οποιο ειναι και μικρο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε μαλάκα κόλλησες ανορθογραφία από τον χαπάκη ??

ωραια σου εχω πει αμα γραφεις γρηγορα κανεις και ορθογραφικα ξερουμε οτι το προυποθετουν γραφεται με υψιλον μη κοιταν τα ορθογραφικα κοιτα την ουσια

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δεν το βαζω ηλικιακα φιλε μου γιατι ο καθενας ειναι οσο νοιωθει απλα ενας νεος πιθανον δεν εχει οικογενεια και υποχρεωσεις ισως αυτο να ειναι ανεκτημιτο
απλα απαντησα στον τραμυ οταν μου εθεσε ζητηματα περι διακοπων δισκεδασης και λοιπων μαλακιων
επισης σιγουρα υπαρχουν οικογενεις με παιδια που παιρνανε με το ιδιο εισοδημα που παιρνω απο τη γιαγια μου το οποιο ειναι και μικρο
ΣΕ ΔΕΚΑ ΣΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ θα με καταλαβεις... ;)
ο χρονος ειναι η χειροτερη ασθενεια!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom