δηλαδή για να καταλάβω.. δεν τραβάει η καρδιά σου ρε παιδάκι μου να μπορείς να πάρεις την γκόμενα σου και να πας ένα δεκαπενθήμερο ταξίδι στην Ευρώπη... όχι για ψώνια και μαλακίες να δείς ρε παιδί μου πέντε μουσεία, να πας σε μια συναυλία τέλος πάντων?
δεν τραβάει η καρδιά σου να πείς "ρε κούκλα μου φέτος θέλω να πάω διακοπές στην Χαλκιδική ένα μήνα και να αράξω σε ένα καλό ξενοδοχείο" ??
κάτι ρε παιδάκι μου από αυτά... ένα αυτοκίνητο (όχι καμμιά χλίδα ένα αμάξι πχ των 20.000 ευρώ να πούμε)...
ένα δεύτερο κοστούμι, ένα πουκάμισο πρώτης ποιότητας...
να πείς "ρε γαμώτο δεν έχει εισητήρια των 15 ευρώ στο Ηρώδειο για αυτήν την παράσταση και δεν θέλω να την χάσω... θα πάω στις θέσεις που έχουν 100"
καμμιά φιλοδοξία ?? τίποτε ?? χεράκι χεράκι κάτω από τα άστρα ρε παιδί μου ??
1ον εχω κανει ταξιδι στην ευρωπη μεσω ευρωπαικου προγραμματος ερασμους και δεν πληρωσα 1 ειδα οτι ηθελα να δω και περασα ωραια
δεν μου αρεσουν ετσι κι αλλιως τα ακριβα ταξιδια μου αρεσουν τα απλα πραγματα
2ον δεν υπαρχει λογος να πω στην <κουκλα> να την παω σε ακριβο ξενοδοχειο ετσι κι αλλιως δεν κανω σχεσεις με σκοπο την αποκλειστικοτητα και την κτητικοτητα αλλα εχω ερωτικες συντροφους χωρις δεσμευσεις τουλαχιστον οχι οπως τις οριζεις εσυ αλλα κυριαρχει η πραγματικη σχεση χωρις τα υλικα αγαθα τα κοινωνικα στερεοτυπα που αναλωνουν τις σχεσεις
επισης ξερεις τι γαματο που ειναι να κανεις η ελευθερο η οργανωμενο καμπινγκ με τοσες μεγαλες παρεες και τοσες γυναικες με παρτυ καθε βραδυ??? μαλλον δεν το χεις ζησει και με ελαχιστα χρηματα φετος για 15 μερες καμπινγκ ξοδεψα 150€ μαζι με τα εισητηρια
3ον δεν θεωρεις χλιδα ενα αυτοκινητο 20.000€ ξερεις ποσοι υποφερουν ποσοι δεν εχουν χρηματα και ειχα αυτοκινητο 15 ετιας 1100 κυβικων το οποιοκαι πουλησα ειχε τρομερη αξια των 1.000€ και το εβρησκα και υπεραρκετο για να με εξυπηρετει αλλα τωρα που πηγαινω με τα ΜΜΜ ειναι καλητερα γνωριζω και κοσμο και παω και δωρεαν ακομα και τα ννυχτερινα δρομολογια των λεοφωρειων ειναι χαρμα και με αφηνουν στη γωνα του σπιτιου μου
κουστουμια και πουκαμισα δεν υπαρχει λογος να φορεσω και γιατι δηλαδη να ειναι καλητερα ενα πουκαμησο η ενα κουστουμι απο μια μπλουζα η ενα τζην (των 10€)
καλα για το ηρωδειο τι να σχολιασω απλα δεν μου αρεσει το ειδος μουσικης προτιμω τα φεστιβαλ τις συναυλιες με φτηνα εισητηρια και το ρεμπετικο λεντι με ομορφη παρεα που δεν κοστιζει παραπανω απο 15 με 20€ και μου ειναι και υπεραρκετο
οσο για τα αστρα ειναι υπεροχα αμα εχεις και μια ομορφη θυληκη παρεα που το γουσταρουν και αυτες μαλιστα γιατι σε βρησκουν πραγματικο (πραγματικα ωρες ωρες αναρωτιεμε χωρις να θελω να γινω σεξιστης η να παω τη συζητηση σε προσωπικο επιπεδο εχεις καταφερει ποτε να πηδηξεις γυναικα που να μην ειναι πορνη η να της προσφερεις υλικα ανταλαγματα)