Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αυτα ονειρευεστε ολοι να γινουμε δουλοι και σκλαβοι ακομα και αυτοι που εχουν βαρια προβληματα υγειας
δεν λεω μπραβο στα παιδια που το τολμουν αλλα δεν μπορεις να κατακρινεις αυτους που ζουν με επιδομα
τοκοινωνικο κρατος που θελετε να ξηλωσετε δεν θα πετυχετε γιατι θα μας βρειτε απεναντι σε ταξικους αγωνες

τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου…

βγάλε ρε την κασέτα από τον εγκέφαλο …. και πες θέλω να πετύχω, θέλω να κάνω κάτι και δεν θέλω να εξαρτάμαι από κανένα κοινωνικό κράτος και να με γαμωσταυρίζουνε καθημερινά αυτοί που πληρώνουνε…

πες το ρε μαλάκα επιτέλους… γαμώ το φελέκι σου νέος άνθρωπος…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου…

βγάλε ρε την κασέτα από τον εγκέφαλο …. και πες θέλω να πετύχω, θέλω να κάνω κάτι και δεν θέλω να εξαρτάμαι από κανένα κοινωνικό κράτος και να με γαμωσταυρίζουνε καθημερινά αυτοί που πληρώνουνε…

πες το ρε μαλάκα επιτέλους… γαμώ το φελέκι σου νέος άνθρωπος…

και εσυ απομυθοποιησε και λιγο το χρημα βαλε μεσα σου την αλληλεγγυη και να δινεις στον συναθρωπο που εχει αναγκη καταλαβε οτι υπαρχουν φτωχοι σε αυτη τη χωρα που δεν ειχαν επιλογες που αγωνιζοντε να ζησουν με τιο τιποτε γινε λιγο ανθρωπος και σκεψου λιγο περα απο την απληστια σου

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
και εσυ απομυθοποιησε και λιγο το χρημα βαλε μεσα σου την αλληλεγγυη και να δινεις στον συναθρωπο που εχει αναγκη καταλαβε οτι υπαρχουν φτωχοι σε αυτη τη χωρα που δεν ειχαν επιλογες που αγωνιζοντε να ζησουν με τιο τιποτε γινε λιγο ανθρωπος και σκεψου λιγο περα απο την απληστια σου

παντα υπηρχαν φτωχοι ρε χαπακι

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εσενα χαπακι δεν σε νοιαζει το χρημα ;

με νοιαζει το ρημα απο αποψη διαβιωσης δεν αναλωνωμε ομως ολημερης πως θα αποκτησω υπερμετρο αριθμο χρηματων ουτε μου εχει γινει εμμονη ουτε ειμαι απληστος

τα υπολοιπα μετα το λαζοπουλο

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μπογιοπουλος τωρα δινει ρεστα  :rockon:

"Ο Φορτσακης οτι κανει δεν ειναι γιατι κοπτεται για τα ΑΕΙ αλλα ειναι μια επιχειρηση να διαχυθει στην κοινωνια ενα γενικοτερο κλιμα "νομου και ταξης" οπου καθε κινητοποιηση θα βαφτιζεται ανομια, ενιοτε δε και τρομοκρατια."

Και αλλο ενα αφιερωμενο στο φιλο μου τον Τζοναρο.

"Πασοκος ειναι εκεινο το χαλασμενο ειδος που ενω πρωτοστατησε τοσα χρονια στο συστημα της κοπρου απευθυνεται σημερα στα θυματα του με υφος κηνσορα και λεει "μαζι τα φαγαμε". Λες και τοσα χρονια παραγγελναμε μαζι τα εξοπλιστικα και τα δημοσια εργα."

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Και αλλο ενα αφιερωμενο στο φιλο μου τον Τζοναρο.

"Πασοκος ειναι εκεινο το χαλασμενο ειδος που ενω πρωτοστατησε τοσα χρονια στο συστημα της κοπρου απευθυνεται σημερα στα θυματα του με υφος κηνσορα και λεει "μαζι τα φαγαμε". Λες και τοσα χρονια παραγγελναμε μαζι τα εξοπλιστικα και τα δημοσια εργα."

μαλιστα δεν επρεπε να ενισχυσουμε την αμυνα της χωρας

μαλιστα δεν επρεπε να φτιαχτουν δημοσια εργα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δίνω αυτά που μου έχει ορίσει η πολιτεία να δίνω... αλλά πρώτα προέχει το να τιμήσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε αυτούς που μας δανείσανε... και αυτό γιατί αν δεν τις τιμήσουμε τότε θα πάψω και εγώ να μπορώ να δίνω αυτά που μου ζητάτε..

και εγω μεν δεν θα πεινάσω... αλλά όλοι όσοι περιμένετε από αυτά που εγώ και κάποιοι όμοιοι μου δίνουμε θα πεθάνετε της πείνας..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει επιλογές... διότι τις επιλογές τις φτιάχνει μόνος του και δεν περιμένει να τους τις φτιάξουνε κάποιοι άλλοι και να του τις δώσουνε στο πιάτο..

ξύπνα γαμώ το φελέκι σου νέος άνθρωπος... ξύπνα...

δεν έχεις ρε όνειρα ?? το όνειρο σου είναι να βρείς μια δουλειά υπαλλήλου με τον βασικό μισθό ??

γαμώ τον χριστό μου που κατάντησε αυτός ο τόπος...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δίνω αυτά που μου έχει ορίσει η πολιτεία να δίνω... αλλά πρώτα προέχει το να τιμήσουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε αυτούς που μας δανείσανε... και αυτό γιατί αν δεν τις τιμήσουμε τότε θα πάψω και εγώ να μπορώ να δίνω αυτά που μου ζητάτε..

και εγω μεν δεν θα πεινάσω... αλλά όλοι όσοι περιμένετε από αυτά που εγώ και κάποιοι όμοιοι μου δίνουμε θα πεθάνετε της πείνας..
σιγα νταννυ ,,μην ανοιγεσε... :grin: μην ταζεις διορισμους,,,

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
νταννυ κοιτα μην δαγκωσεις την γλωσσα σου κ πας για δηλητηριαση.... :grin:
δεν με διωχνουν εχω ζητησει ασυλο λογω τροικας  :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

κι τωρα που τελειωσε ο λαζοπουλος

σου εχω πει ασε την τρομολαγνεια δεν φοβιζεις κανενα πλεον

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Ξερεις δεν γεννηθηκαν ολοι σε πλουσιες οικογενειες τρομπατρομπα,υπαρχουν ανθρωποι που δυστυχως ειναι παρα πολυ φτωχοι και δεν ειχαν την δυνατοτητα να τους σπουδασουν οι γονεις τους οπως εσενα τον μοσχαρο,και δουλευαν απο πολυ μικροι για να εχουν να ζησουν.
Και μην μου πεις μαλακιες οτι και εσυ εζησες δυσκολα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση,φαινεται και απο τα κιλα σου αλλα και απο τον τροπο
που σκεφτεσαι για τον συνανθρωπο που δεν ηταν τοσο τυχερος...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει επιλογές... διότι τις επιλογές τις φτιάχνει μόνος του και δεν περιμένει να τους τις φτιάξουνε κάποιοι άλλοι και να του τις δώσουνε στο πιάτο..

ξύπνα γαμώ το φελέκι σου νέος άνθρωπος... ξύπνα...

δεν έχεις ρε όνειρα ?? το όνειρο σου είναι να βρείς μια δουλειά υπαλλήλου με τον βασικό μισθό ??

γαμώ τον χριστό μου που κατάντησε αυτός ο τόπος...

ασε τον χρηστο και την παναγια και τους αγιους στην ακρη ετσι κι αλλιως αθεος ειμαι

επισης εγω εχω ξυπνησει καιρο τωρα σκατανθρωπος και απληστος σαν εσενα δεν προκειτε ευτυχως να γινω ποτε στη ζωη μου

το ονειρο μου ειναι η ζωη η δικια μου και των συνανθρωπων μου κι ας ειναι και φτωχοι δηλαδη πιστευω στον ανθρωπο και στις πραγματικες σχεσεις των ανθρωπων και σιγουρα τα ονειρα μου δεν ειναι να εχω πολλα χρηματα ετσι κι αλλιως δεν εφεραν ποτε την ευτυχια

και οι επιλογες ειναι ρευστες αλλες επιλογες εχει ο γιος/κορη εφοπλιστη βιομηχανου μεγαλοαστου παρα ενας γιος/κορη ενος εργατη (κοινος του προλεταριατου)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ξερεις δεν γεννηθηκαν ολοι σε πλουσιες οικογενειες τρομπατρομπα,υπαρχουν ανθρωπου που δυστυχως ειναι παρα πολυ φτωχοι και δεν ειχαν την δυνατοτητα να τους σπουδασουν οι γονεις τους οπως εσενα τον μοσχαρο,και δουλευαν απο πολυ μικροι για να εχουν να ζησουν.
Και μην μου πεις μαλακιες οτι και εσυ εζησες δυσκολα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση,φαινεται και απο τα κιλα σου αλλα και απο τον τροπο
που σκεφτεσαι για τον συνανθρωπο που δεν ηταν τοσο τυχερος...
"παγκαλος"  ειναι κι  ο νταννυς?ωχ ωχ,,,,μπλεξαμε,,, :grin:
ειναι ακριβο το μπιφτεκι στην ζυριχη νταννυ!!!  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κι τωρα που τελειωσε ο λαζοπουλος

σου εχω πει ασε την τρομολαγνεια δεν φοβιζεις κανενα πλεον

καλά... περίμενε λοιπόν να σε ταίζει ένα κρατος που δεν θα εισπράττει από πουθενά...

γιατί αυτοί που πληρώνουν είτε θα φύγουν, είτε δεν θα μπορούν πλέον να πληρώνουν επειδή δεν θα έχουν μούτρα να κυκλοφορήσουν και να κάνουν κάποια δουλειά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom