1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
bozo εκτός απο ηλίθιος (οπως σου είπα) είσαι και κλώνοςκατσε λελο θα κανουμε μπανανα :-*
μπες με το κανονικό να μιλήσουμε με πραγματικά οικονομικά στοιχεία.
bozo εκτός απο ηλίθιος (οπως σου είπα) είσαι και κλώνοςκατσε λελο θα κανουμε μπανανα :-*
Εγραψα:
Η ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ 30..............
μετά μίλησα για το τι συνέβαινε στην Αμερική και τη Γερμανία μετά το κραχ του 30........
δλδ ξεκινάω με ιστορικά και συγκρίνοω την ιστορική κατάσταση μετά απο ένα ιστορικό ορόσημο που είχε οικονομική βάση.
και ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
και κάνω κωλοτούμπες επειδή ως μη οικονομολόγος εδωσα τον ορισμό ενός οικονομικού όρου που δε γνωρίζω και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
συνεχίστε.
στο μονο που δεν μπορω να κανω κατι ειναι αυτο.αυτο το λογαριασμο εχω,θα κερασεις τσιπουρο?
Και γω αυτά τα τρία είμαι.Συριζαιος, γαβρος και Μπαρτσελονα.
Να ανοιξει η Μακρονησος πάραυτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοθρούλη μου άστα που να στα λέω...με έχει πιάσει μια δυσκοιλιότητα άλλο πράγμα. >για χεσιμο θα μιλισι κανισ?
εσι περσονακο εχεσεσ σιμερα?
εσι μποζ?
κλπ
Συριζαιος πρωην κομμουνιστης, γαβρος θεσσαλος που μενει θεσσαλονίκη, και Μπαρτσελονα.Και γω αυτά τα τρία είμαι.![]()
με τι το προτιμάς; σαλαμοκάσερο και ελιές ή ψαρικά/θαλλασινά;
ρε μαλακα ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΦΥΓΩ.χαχαχαχαχαχα, μα ρε παπάρα, αυτό σου έγραψα από την αρχή και με έκραξες. ότι είχες την ατυχία να χρησιμοποιήσεις λέξεις που είναι οικονομικός όρος και σημαίνουν διαφορετικό πράγμα από αυτό που εσύ εννοούσες και για το οποίο πιθανώς να έχεις και δίκιο. δηλαδή ίσως κάποιο πλεονέκτημα να το είχε η γερμανία έναντι της αμερικής εκείνη την εποχή. αλλά μην το λες συγκριτικό το γαμημένο. πες το αλλιώς. και είπα ότι ο άλλος πιάστηκε από αυτό και σε παίζει
Κάθε συριζαίος κρύβει μέσα του έναν κομμουνιστή,να το ξέρεις αυτό.Συριζαιος πρωην κομμουνιστης, γαβρος θεσσαλος που μενει θεσσαλονίκη, και Μπαρτσελονα.
Ελεος.
τι τσίπουρο; το στερεό υπόλειμμα από το πάτημα των σταφυλιών εννοάς ε;στο μονο που δεν μπορω να κανω κατι ειναι αυτο.αυτο το λογαριασμο εχω,θα κερασεις τσιπουρο?
για χεσιμο θα μιλισι κανισ?
εσι περσονακο εχεσεσ σιμερα?
εσι μποζ?
κλπ
Καλά πόσους παλερμους εχει το φόρουμ
Παλερμο οικονομολόγος,
παλέρμο δικηγόρος,
παλέρμο γιατρός,
παλερμο παλερμο,αυτός ο τελευταίος πάει για προστασία σπάνιων πτηνών.
Εχει φράγκα η νουΔΟΥΛΑ...
Ησουν ΠΑΣΟΚ και κοπηκαν οι πλασματικες υπερωριες, οπότε πηγες ΣΥΡΙΖΑ?κι ένα τελευταίο alex.
συριζαίος δεν ήμουν,εσείς με κάνατε.
τι τσίπουρο; το στερεό υπόλειμμα από το πάτημα των σταφυλιών εννοάς ε;
Ο κομμουνισμός το ξερει?Κάθε συριζαίος κρύβει μέσα του έναν κομμουνιστή,να το ξέρεις αυτό.![]()
ρε μαλακα ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΦΥΓΩ.
είστε ΗΛΙΘΙΟΙ;
καποιος λέει μια πρόταση η οποια για 90 ατομα έχει α ερμηνεία και για 5 άλλους έχει β.
προφανώς εννοείται ότι όταν γραφεις μια πρόταση με α ερμηνεία πρέπει να πεις ότι αναφέρεσαι σε αυτό που καταλαβαίνουν οι 90 και οχι οι 2 γιατί μετά οι 2 θα σε παίζουν.
τελικά είναι δεδομένο.
εδώ μαζεύεστε όσοι δε γαμάτε για να νιώθετε καλύτερα επειδή είναι σάιτ για πουτάνες.
[size=18pt]ας πούμε εάν χρηισμοποιήσω τη φράση είσαι φάουλ σε πολιτικό θρεντ [/size]θα βγει ο διαιτητής αιγέας να με παίξει για τον κανονισμό του μπάσκετ.
είπα
συνεχίστε (να μη γαμάτε)