Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
από τας σέρρας είσαι;
μαλλον ...
αλλά στο χωριό του δεν ξέρουν ότι στέφλα είναι το στέμφυλο δλδ
η πολτώδης μάζα που απομένει μετά την έκθλιψη των σταφυλιών, τα τσίπουρα
και ότι πρακτικά ο ορισμός που χρησιμοποιούν είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑΝΤΑΛΛΩΝ για τον κοινό νου που το τσίπουρο είναι υγρό.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Εντάξη ξερόλα,φτάνει η ανάλυση του απόλυτου τίποτα.Οικονομικοί οροι και τρίχες κατσαρές.Ολοι καταλάβαμε τί ελεγε,αλλα μερικοί αποστειρωμένοι ειπατε να κάνετε και την θεραπεία σας.  

είμαι ξερόλας επειδή τυχαίνει να ξέρω ότι ο όρος "συγκριτικό πλεονέκτημα" είναι οικονομικός;
χαχαχαχαχαχαχα, ρε σταματήστε να δίνετε δικούς σας ορισμούς στις λέξεις. δυσχεραίνει τη συνεννόηση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ηρθες σε οργασμο?
έλα να μιλήσουμε για το τσίπουρο που όλοι νομίζουν ότι είναι υγρό αλλά εννοούν την πολτώδη μάζα της εκθλιψης σταφυλιών.
αλλωστε αμα σε κεράσω αυτό θα μου πεις ότι εγώ είμαι νορμάλ και συ λάθος.  :zfuck:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
είμαι ξερόλας επειδή τυχαίνει να ξέρω ότι ο όρος "συγκριτικό πλεονέκτημα" είναι οικονομικός;
χαχαχαχαχαχαχα, ρε σταματήστε να δίνετε δικούς σας ορισμούς στις λέξεις. δυσχεραίνει τη συνεννόηση
εσύ τι έδωκες και το χωριό σου στο τσίπουρο;

ακου τυπάκο.
σήμερα σε έσκισα στα 4.
γιατι απλά όταν μιλάς στην κοινη γλώσσα δε μπορεις να χρησιμοποιείς όρους απο εξεζητημένες γνωσεις.
τώρα που σ έπαιξα καλά φεύγω.

να το θυμάσαι το σημερινό το κάζο.  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
στο χωριό σου ξέρουν τουρκοτατάρικα;
τουρκοταταρ. sepre

(το) ουσ.  το στερεό υπόλειμμα απü το πάτημα των σταφυλιών, [size=18pt]στέμφυλο[/size]

και γω λοιπόν σου έδωσα τον ορισμό που ελάχιστοι ξέρουν για το τσίπουρο που μου ζήτησες αλλα εσύ επιμένεις ότι αναφερόσουν σε αυτό που ξέρουν παντού στο χωριό σου και όχι στον τούρκικο όρο που εγώ ξέρω.

τώρα μπορείς να κάνεις την κωλοτούμπα σου.  :grin:

μιλάω για το κοινως αποδεκτό και συ μου λες οτι αθελά μου έδωσα οικονομικό όρο και με παιχει ο άλλος.
τώρα λοιπον σε ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ με ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ του ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕΣ και την ξέρουν ελάχιστοι.
:birdman:

ανάθεμα κι αν κατάλαβα λέξη έτσι όπως τα γράφεις

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
στη δυτικη ελλαδα ως τσιπουρα τα αναφερουν.πηγαινε στα γιαννενα και στο αγρινιο και πες τους οτι ειναι στεμφυλα εσυ.....
αλλα εκει εχει  :zfuck:

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Απο το χωριό του Εθνάρχη...

από άρτα δηλαδή;
225px-Alexis_Tsipras_Komotini_cropped.jpg

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εισαι ξερόλας γιατί ενω εχεις αντιληφθεί οτι δεν χρησιμοποιεί την θεωρίας του,προσπαθείας να κάνεις την τρίχα τριχιά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
στη δυτικη ελλαδα ως τσιπουρα τα αναφερουν.πηγαινε στα γιαννενα και στο αγρινιο και πες τους οτι ειναι στεμφυλα εσυ.....
αλλα εκει εχει  :zfuck:
ευχαριστώ που απάντησες υποστηρίζοντας αυτό που λέω απ την αρχή
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ότι όταν όλοι αναφέρονται σε ιστορία και συ καταλαβαίνεις οικονομικούς όρους δε μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα όταν σου λενε ότι τα τσίπουρα δεν είναι υγρά που εσύ γνωρίζεις και ο απλός μαλάκας αλλα πολτός .....

αντε γειά τωρα οικονομολόγε παλερμάκι.  >:(

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ισ εκουτο οποσ εγο

[size=20pt]παο να χεσο δε καταλαβα τιποτα[/size]

καλο απογεμα αγονιστεσ τισ ελαντοσ

καλο βολι.κανισ δε καταλαβε αλα εχι πλακα μονο μι παθι τπτ ο περσονα απο τι πιεσι του

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εισαι ξερόλας γιατί ενω εχεις αντιληφθεί οτι δεν χρησιμοποιεί την θεωρίας του,προσπαθείας να κάνεις την τρίχα τριχιά.
τώρα τους παίζω με τα στέμφυλα και τα τσίπουρα.

αλλά τώρα είναι με το μέρος μου.  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
από τας σέρρας είσαι;

δεν υπάρχουν μόνο στις σέρρες τέτοιου είδους ιδιωματισμοί. σε στερεά ελλάδα, ήπειρο και θεσσαλία τουλάχιστον, κάνουν ακριβώς το ίδιο. κόβουν φωνήεντα από τις λέξεις για να τις κάνουν πιο "απλές". και μερικές φορές κόβουν ή και αλλάζουν και σύμφωνα προς το βολικότερο

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστώ που απάντησες υποστηρίζοντας αυτό που λέω απ την αρχή
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ότι όταν όλοι αναφέρονται σε ιστορία και συ καταλαβαίνεις οικονομικούς όρους δε μπορείς να κάνεις κωλοτούμπα όταν σου λενε ότι τα τσίπουρα δεν είναι υγρά που εσύ γνωρίζεις και ο απλός μαλάκας αλλα πολτός .....

αντε γειά τωρα οικονομολόγε παλερμάκι.  >:(

καλα ελεγαν στο στρατο και τους κοροιδευα
η  :jerking: ειναι ανικητη

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπάρχουν μόνο στις σέρρες τέτοιου είδους ιδιωματισμοί. σε στερεά ελλάδα, ήπειρο και θεσσαλία τουλάχιστον, κάνουν ακριβώς το ίδιο. κόβουν φωνήεντα από τις λέξεις για να τις κάνουν πιο "απλές". και μερικές φορές κόβουν ή και αλλάζουν και σύμφωνα προς το βολικότερο

κατ'νογάω καιτ'λογ'μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom