ΕΠΕΙΔΗ κωλοτρίβεσαι είσαι ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
την πιεση σου μετρα :-*
ΕΠΕΙΔΗ κωλοτρίβεσαι είσαι ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
σωστά εγώ μιλούσα συζευκτικά για την κατάσταση δύο χωρών και σεις την αναγάγατε σε ορισμό σύγκρισης πλεονεκτημάτων παραγόμενων αγαθών ανάμεσα σε δύο χωρες.χαχαχαχαχαχα... ρε συ, κούλαρε.
είχες την ατυχία να γράψεις κάτι το οποίο τυγχάνει να είναι ΚΑΙ οικονομικός όρος κι έχει συγκεκριμένη σημασία για την οικονομική επιστήμη κι όχι τη γενική σημασία που του δίνεις εσύ. και βρήκε την ευκαιρία ο άλλος και σε παίζει τώρα μ' αυτό
Οποιος φοροδιαφευγει απο μας, να του παιρνουν την αδεια.αν δεν κανω λαθος εισαι δικηγορος...η φαρα σας πρωτοστατει στην φοροδιαφυγη λεμε τωρα...![]()
![]()
![]()
για σας το ειπε και εσυ εκει μαζι της α ρε πουτανα υπακοη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ανεφερες συγκριτικο πλεονεκτημα της γερμανιας,σου δινω τον ορισμο του ρικαρντο, αφρους για την οικονομια δεν εβγαζες/
κατεβα απο καλαμι μη σπασεις τπτ σουρωμενε
αμηνΟποιος φοροδιαφευγει απο μας, να του παιρνουν την αδεια.
Τελεια και παύλα.
κάτσε τωρα να σου πω και μια πληροφορία μέσα απο την συγγρού.αν δεν κανω λαθος εισαι δικηγορος...η φαρα σας πρωτοστατει στην φοροδιαφυγη λεμε τωρα...![]()
![]()
![]()
για σας το ειπε και εσυ εκει μαζι της α ρε πουτανα υπακοη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λουλουδια......βολεμενα κιολας τελευταια και φοβισμενακάτσε τωρα να σου πω και μια πληροφορία μέσα απο την συγγρού.
η βόζενπεργκ έμεινε στην απέξω γιατί αρνήθηκε να ψηφίζει εναντίον των συμφερόντων του κλάδου της.
κάνε αναγωγές για το δικηγορικό δυναμικό της χώρας.
αλλα γι αλλα ριζόγαλα και φρουτοσαλάτες.ανεφερες συγκριτικο πλεονεκτημα της γερμανιας,σου δινω τον ορισμο του ρικαρντο, αφρους για την οικονομια δεν εβγαζες/
κατεβα απο καλαμι μη σπασεις τπτ σουρωμενε
αν δεν του δώσεις και τον ορισμό του απόλυτου πλεονεκτήματος, νομίζω ότι θα τον έχεις αφήσει ημιμαθή. χαχαχαχαχαχαχα
σωστά εγώ μιλούσα συζευκτικά για την κατάσταση δύο χωρών και σεις την αναγάγατε σε ορισμό σύγκρισης πλεονεκτημάτων παραγόμενων αγαθών ανάμεσα σε δύο χωρες.
ΤΕΛΙΚΑ ποιός πινει τσίπουρο ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΚΟΜΑ.
ακου κούλαρε......
απο την πολη έρχομαι και στην κορφή χασίσι.
τι σας ψεκάζουν ρε μαλάκες απ το ΔΝΤ.
Λες να με εγκαταλειψουν οι Συριζαιοι πελατες μου?![]()
![]()
Οποιος φοροδιαφευγει απο μας, να του παιρνουν την αδεια.
Τελεια και παύλα.
ρε βλαμμένε μιλάμε για μπασκετ (ιστορία) και μου λες ότι αυτά που γράφω είναι ο ορισμός του πέναλτυ στο ποδόσφαιρο (οικονομια).χαχαχαχαχαχα, καλά ρε είσαι όντως πιωμένος;;;; στο ξαναλέω οι λέξεις που χρησιμοποίησες αποτελούν πολύ συγκεκριμένο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΡΟ. αν θέλεις εσύ να χρησιμοποιείς δικούς σου ορισμούς, καλώς. απλώς δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε όμως
κάτσε τωρα να σου πω και μια πληροφορία μέσα απο την συγγρού.
η βόζενπεργκ έμεινε στην απέξω γιατί αρνήθηκε να ψηφίζει εναντίον των συμφερόντων του κλάδου της.
κάνε αναγωγές για το δικηγορικό δυναμικό της χώρας.
αλλα γι αλλα ριζόγαλα και φρουτοσαλάτες.
πόσταρε πάλι καμμιά μαλακία απο ορισμό στα οικονομικά και έχεις σπουδάσει χωρίς να έχεις μάθει να μιλάς πρώτα ελληνικά.
τέλος συζήτησης.
ηλίθιε μου έδωσες ΛΙΝΚ για να ερμηνεύσω αυτό που έχω στο μυαλό μου και δεν έχει σχέση με οικονομικά αλλά ιστορία;δεν χρειαζεται τον εχουμε στην ελλαδα.παραγωγη 10μυρια
του εδωσα λινκ να ξεστραβωθει αλλα αυτος ουρλιαζει λες και ειναι σε συγκεντρωση του τσιριζα
όταν ο θρύλος χάσει 2 πρωταθλήματα στη σειρά ίσως γίνει κι αυτό.Οποιος φοροδιαφευγει απο μας, να του παιρνουν την αδεια.
Τελεια και παύλα.
αλλα γι αλλα ριζόγαλα και φρουτοσαλάτες.
πόσταρε πάλι καμμιά μαλακία απο ορισμό στα οικονομικά και έχεις σπουδάσει χωρίς να έχεις μάθει να μιλάς πρώτα ελληνικά.
τέλος συζήτησης.
Και Συριζαίος και γάβρος τύπε?όταν ο θρύλος χάσει 2 πρωταθλήματα στη σειρά ίσως γίνει κι αυτό.
(μεταφράζεται σε ποτέ).