Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
χωρίς να θέλω να σε προσβάλω μάλλον δε θα σε χρειαστεί.το να βοηθάς κάποιον νομίζοντας πως τον χτυπάς δεν είναι και το καλλίτερο δείγμα ευστροφίας.
Εσυ δηλαδη που νομιζεις οτι η Συγγρου μού εχει αναθεσει τον εκλογικο αγωνα στον τομεα "bourdela.com" σε ποιο επιπεδο ευστροφιας αυτοκατατασσεσαι?

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
εγραψα αγράμματε και περίμενα να το ποστάρεις......

και πάλι τότε οι γερμανοί είχα συγκριτικό πλεονέκτημα [size=14pt]και [/size]οι αμερικανοί προσπαθούσαν να συνέλθουν απο ενα μεγάλο οικονομικό κραχ.

στο δημοτικό που ΔΕΝ ΕΧΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΖΩΟ αλλα το παίζεις επιστήμονας η ερμηνεία που έδωσες γραφεται:
και πάλι τότε οι γερμανοί είχα συγκριτικό πλεονέκτημα [size=14pt]ΕΠΕΙΔΗ [/size]οι αμερικανοί προσπαθούσαν να συνέλθουν απο ενα μεγάλο οικονομικό κραχ.

αει γαμήσου τώρα αμόρφωτο σκουπίδι.

δλδ με την ορθογραφια αυτη και την προσθηκη του επειδη καθαρισες.δεν ειχα μεσο στο δημοτικο οπως εσυ μαλλον.

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ δηλαδη που νομιζεις οτι η Συγγρου μού εχει αναθεσει τον εκλογικο αγωνα στον τομεα "bourdela.com" σε ποιο επιπεδο ευστροφιας αυτοκατατασσεσαι?

απλώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αυτά που γράφεις εδώ τα λες κι έξω.
αλήθεια τι σου έχουν αναθέσει; αν θες βέβαια απαντάς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πού να δεις τι μου έχουν υποσχεθεί κιολας αν κερδισει το κομμα.
Μου εταξαν γενικη γραμματεια υπουργειου, αλλά εγω επεμεινα να μου δώσουν θεση μοντερειτορ στο μπου κομ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δλδ με την ορθογραφια αυτη και την προσθηκη του επειδη καθαρισες.δεν ειχα μεσο στο δημοτικο οπως εσυ μαλλον.
ρε γαμημένο σκουπίδι εγραψα με σωστά ελληνικά την άποψή μου χωρίς να εξηγώ το γιατί η γερμανία είχε πλεονέκτημα και έβαλα συζευξη για τα της αμερικής και συ την ερμήνευσες με τα καλά ελληνικά που γνωρίζεις ως επεξήγηση.
και για να το στηρίξεις ποστάρεις απ το γούγλη έναν ασχετο ορισμο για παραγωγή αγαθών...
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

εκτος απο αμόρφωτος είσαι και ηλίθιος προφανώς.

συνέχισε. 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ε μην το πιεζεις τωρα...η διαφορα στο επιπεδο ειναι φανερη....παλιο,σαπιο,βολεμενο με αυτονοητο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οι τύποι είναι πράγματι τραγικοί.

συνεχίζουν Λογω μαλακίας να χρησιμοποιούν προεκλογικές ατάκες και επιχειρήματα του 2000.....
τραγικό πράγματι

Λιγες ακομα δηλωσεις να κανει η Λαγκαρντ και ο Τσιπρας περναει τον Αντρικο του '81 σε ποσοστα  :grin:
Η την εχουνε στραβωσει οι ιδιες οι ιδεολογικες της αυταπατες η το κανει επιτηδες

chacarita

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μου εταξαν γενικη γραμματεια υπουργειου, αλλά εγω επεμεινα να μου δώσουν θεση μοντερειτορ στο μπου κομ.
τι κρίμα για σένα που δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μην ελπιζεις τυπε θεληματια....
εδω ειναι συριζαιοι και αυγουλητες ουτε τωρα θεση γαμοτο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Λιγες ακομα δηλωσεις να κανει η Λαγκαρντ και ο Τσιπρας περναει τον Αντρικο του '81 σε ποσοστα  :grin:
Η την εχουνε στραβωσει οι ιδιες οι ιδεολογικες της αυταπατες η το κανει επιτηδες
Επρεπε η Λαγκαρντ δηλαδη να δηλωσει "μην ξαναπληρωσετε φορους" για να μην βγει πρωτος ο Αλεξακης?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ρε γαμημένο σκουπίδι εγραψα με σωστά ελληνικά την άποψή μου χωρίς να εξηγώ το γιατί η γερμανία είχε πλεονέκτημα και έβαλα συζευξη για τα της αμερικής και συ την ερμήνευσες με τα καλά ελληνικά που γνωρίζεις ως επεξήγηση.
και για να το στηρίξεις ποστάρεις απ το γούγλη έναν ασχετο ορισμο για παραγωγή αγαθών...

συνέχισε. 

χαχαχαχαχαχα... ρε συ, κούλαρε.
είχες την ατυχία να γράψεις κάτι το οποίο τυγχάνει να είναι ΚΑΙ οικονομικός όρος κι έχει συγκεκριμένη σημασία για την οικονομική επιστήμη κι όχι τη γενική σημασία που του δίνεις εσύ. και βρήκε την ευκαιρία ο άλλος και σε παίζει τώρα μ' αυτό

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16

συνέχισε. 

ανεφερες συγκριτικο πλεονεκτημα της γερμανιας,σου δινω τον ορισμο του ρικαρντο, αφρους για την οικονομια δεν εβγαζες/
κατεβα απο καλαμι μη σπασεις τπτ σουρωμενε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Επρεπε η Λαγκαρντ δηλαδη να δηλωσει "μην ξαναπληρωσετε φορους" για να μην βγει πρωτος ο Αλεξακης?

Δεν με νοιαζει τι θα επρεπε να πει...Αυτα που λεει μια χαρα κανουν την δουλεια τους παντως  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν δεν κανω λαθος εισαι δικηγορος...η φαρα σας πρωτοστατει στην φοροδιαφυγη λεμε τωρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για σας το ειπε και εσυ εκει μαζι της α ρε πουτανα υπακοη   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom