Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΕΡΩΤΗΣΗ. (Δεν γνωριζω την απαντηση)  :think:

Πως θα αντιδρασει ο συριζα στη περιπτωση που η κυβερνηση δεν επιτρεψει να ψηφισει για προεδρο η ΧΑ?
Σ' αυτή τη περιπτωση δεν πεφτει η κυβερνηση  :think:

Αν αντιδρασει, οι σαμαροβενιζελοι θα τους περιμενουν στη γωνια και θα βαλουν τα καναλια να λενε ολη μερα "ο ΣΥΡΙΖΑ υπερ των ναζι"  :think:

υπο ποια εννοια λες οτι δεν πεφτει η κυβερνηση????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΕΡΩΤΗΣΗ. (Δεν γνωριζω την απαντηση)  :think:

Πως θα αντιδρασει ο συριζα στη περιπτωση που η κυβερνηση δεν επιτρεψει να ψηφισει για προεδρο η ΧΑ?
Σ' αυτή τη περιπτωση δεν πεφτει η κυβερνηση  :think:

Αν αντιδρασει, οι σαμαροβενιζελοι θα τους περιμενουν στη γωνια και θα βαλουν τα καναλια να λενε ολη μερα "ο ΣΥΡΙΖΑ υπερ των ναζι"  :think:

αρνητικά θα αντιδράσει ....

εδώ κλαψομουνιάστηκε επειδή δήθεν τους χώσανε φυλακή χωρίς αποδείξεις και θα κολώσει σε αυτό...?

και ας έγραφε η ΑΥΓΗ ότι "θα έπρεπε να έχουν κυρηχθεί παράνομοι και μόνο με τον λόγο που εκφέρουν"

έξη μήνες μετά ήρθε η κωλοτούμπα...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα βρει τους 170 για τον προεδρο

πο 180 ειναι 180 δεν αλλαζουν αν καποιοι βουλευτες ειναι φυλακη

Το 180 είναι 180, είτε κάποιοι είναι φυλακή είτε όχι»

Μανιτάκης: Το Σύνταγμα μιλάει ρητά για το σύνολο του όλου αριθμού των βουλευτών

Την δική του ερμηνεία για το αν μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με λιγότερους από 180 βουλευτές, έδωσε σήμερα ο πανεπιστημιακός Αντώνης Μανιτάκης.

«Όχι. Είμαι κατηγορηματικός. Αυτό ανέκυψε κάποια στιγμή, αλλά το απέσυραν αμέσως όσοι το σκέφτηκαν. Η διάταξη στο Σύνταγμα, στο άρθρο 32, είναι ρητή και λέει για το σύνολο του όλου αριθμού των βουλευτών, που σημαίνει ότι τα 3/5, δηλαδή οι 180, υπολογίζονται επί των 300. Άρα, το 180 είναι 180. Είτε κάποιοι είναι φυλακή είτε όχι», τόνισε μιλώντας στο «Βήμα Fm» o κ. Μανιτάκης.

Επιπλέον, αναφερόμενος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και την παραπομπή τους σε δίκη, σημείωσε: «Για τους υποψηφίους βουλευτές, μπορούν να είναι υποψήφιοι ακόμη και όταν έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως. Χάνουν τη βουλευτική ιδιότητα ή το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι μόνον όταν στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα και αυτό θα συμβεί μόνον όταν θα καταδικαστούν τελεσίδικα. Επομένως, διατηρούν τη βουλευτική τους ιδιότητα μέχρι τη λήξη της θητείας τους και μπορεί να είναι υποψήφιοι χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Αν ο λαός τους εκλέξει, με γεια του και χαρά του».

πηγη  

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Τραμου, στις επομενες δημοτικες λεω να βαλω για συμβουλος. Μιας και εισαι πακετας Θα μου δωσεις χορηγια να κολλησω τη φατσα μου σε ολες τις κολωνες του δημου, και να ταχυδρομησω ιλουστρασιον φυλλαδια σε ολους τους δημοτες; :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τραμου, στις επομενες δημοτικες λεω να βαλω για συμβουλος. Μιας και εισαι πακετας Θα μου δωσεις χορηγια να κολλησω τη φατσα μου σε ολες τις κολωνες του δημου, και να ταχυδρομησω ιλουστρασιον φυλλαδια σε ολους τους δημοτες; :rockon:

εσύ πόσα έργα του δήμου θα μου δώσεις μετά με μηδενική έκπτωση ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πο 180 ειναι 180 δεν αλλαζουν αν καποιοι βουλευτες ειναι φυλακη

Το 180 είναι 180, είτε κάποιοι είναι φυλακή είτε όχι»

Μανιτάκης: Το Σύνταγμα μιλάει ρητά για το σύνολο του όλου αριθμού των βουλευτών

Την δική του ερμηνεία για το αν μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με λιγότερους από 180 βουλευτές, έδωσε σήμερα ο πανεπιστημιακός Αντώνης Μανιτάκης.

«Όχι. Είμαι κατηγορηματικός. Αυτό ανέκυψε κάποια στιγμή, αλλά το απέσυραν αμέσως όσοι το σκέφτηκαν. Η διάταξη στο Σύνταγμα, στο άρθρο 32, είναι ρητή και λέει για το σύνολο του όλου αριθμού των βουλευτών, που σημαίνει ότι τα 3/5, δηλαδή οι 180, υπολογίζονται επί των 300. Άρα, το 180 είναι 180. Είτε κάποιοι είναι φυλακή είτε όχι», τόνισε μιλώντας στο «Βήμα Fm» o κ. Μανιτάκης.

Επιπλέον, αναφερόμενος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και την παραπομπή τους σε δίκη, σημείωσε: «Για τους υποψηφίους βουλευτές, μπορούν να είναι υποψήφιοι ακόμη και όταν έχουν καταδικαστεί πρωτοδίκως. Χάνουν τη βουλευτική ιδιότητα ή το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι μόνον όταν στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα και αυτό θα συμβεί μόνον όταν θα καταδικαστούν τελεσίδικα. Επομένως, διατηρούν τη βουλευτική τους ιδιότητα μέχρι τη λήξη της θητείας τους και μπορεί να είναι υποψήφιοι χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Αν ο λαός τους εκλέξει, με γεια του και χαρά του».

πηγη  

αν δεν το πούνε οι "έγκριτοι" Κατρούγκαλος και Χρυσόγονος δεν πείθομαι... ο Μανιτάκης δεν μου φτάνει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στη μιζα πρωτος βλεπω το μυαλο σου εκει στη μιζα

αφού μου ζητάει σπόνσορινγκ... για την ψυχή του πατέρα μου θα τα δώσω ή επειδή είναι αναξιοπαθής..?

εξάλλου δεν είπα ότι θα κάνω υπερτιμολόγηση.. .κανονικές τιμές θα του πάρω... απλά δεν θα τον αφήσω να με ξεζουμίσει τις εκπτώσεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θα μου πείς ότι να το κάνω για το καλό του τόπου .. .και ποιός μου διασφαλίζει ότι θα κάνει καλό στον τόπο και δεν θα τα φάει στις πουτάνες ??

εναλλακτικά ας μου υπογράψει επιταγές μεταχρονολογημένες και του τις δίνω πίσω αν είμαι ευχαριστημένος από αυτόν στο τέλος της τετραετίας...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι στην Ευρώπη τους τρέμουν

«Θυσίες πέντε ετών μπορούν να χαθούν μέσα σε πέντε μέρες», προειδοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη διάρκεια ομιλίας του σε ημερίδα του ΠΑΣΟΚ για την υγεία. Ο υπουργός Εξωτερικών, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την αντιπολίτευση και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «αλαλάζει, επιχαίρει» για την αντίδραση των αγορών και σημείωσε: «Γιατί ζητωκραυγάζουν; Επειδή διαψεύδονται όλα όσα επαγγέλλονται για τη δική τους κυβερνητική πορεία; Επειδή βλέπουμε σκηνές από το μέλλον; Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι βιάστηκε να μιλήσει για έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο, οι ίδιοι που μιλάνε για λεβέντικη και τσαμπουκαλίδικη διαπραγμάτευση με την Ευρώπη;».

οι <<λεβεντες>> με τα καροτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

«Θυσίες πέντε ετών μπορούν να χαθούν μέσα σε πέντε μέρες», προειδοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη διάρκεια ομιλίας του σε ημερίδα του ΠΑΣΟΚ για την υγεία. Ο υπουργός Εξωτερικών, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την αντιπολίτευση και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «αλαλάζει, επιχαίρει» για την αντίδραση των αγορών και σημείωσε: «Γιατί ζητωκραυγάζουν; Επειδή διαψεύδονται όλα όσα επαγγέλλονται για τη δική τους κυβερνητική πορεία; Επειδή βλέπουμε σκηνές από το μέλλον; Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι βιάστηκε να μιλήσει για έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο, οι ίδιοι που μιλάνε για λεβέντικη και τσαμπουκαλίδικη διαπραγμάτευση με την Ευρώπη;».

εκβιασμός από την κουραδομηχανή μπας και γυρίσει κανένας βρωμοπασόκος στο βρωμοπασόκ ή κρατήσει η ν.δ. κανένα κατεστραμμένο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Λιγα τα ψωμακια του του βρωμοκλεφτη πες του.θα πληρωσει για το κακο που εκανε στον Ελληνικο λαο.
Και αυτος και οι ομοιοι του.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αι ρε κωλομπινες με τα καροτα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Λιγα τα ψωμακια του του βρωμοκλεφτη πες του.θα πληρωσει για το κακο που εκανε στον Ελληνικο λαο.
Και αυτος και οι ομοιοι του.
όχι και βρωμοκλέφτης,
ο τσοχατζό έκλεβε,
ο κουράδας αθώωνε.
το νόμιμον και ηθικόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom