Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τυπε λες να χει χρυσες λιρες και να μας δουλευει ψιλο γαζι?
απο τη μια ελεγε οτι εκαιγε πλαστικα σ σομπα για να ζεσταθει απο το κρυο  :2funny: :2funny: της Αθηνας κ απο την αλλη οτι ξοδευει 60-70/μηνα
για καφε κ μπυρες

:grin:

πω ρε τι ειστε εσεις μαεσως για μια μπυρα πηγα χτες και για ενα καφεδακι σημερα το μεσημερι δηλαδη πλεον θεωρειετ πολυτελεια μια μπυρα στα εξαρχια και ενας καφες στου φιλοπαπου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ειναι τυπος  ο χιποακης :rockon:

και αγωνιστής... αυτό που το βάζεις...??  :grin:

με ειδικότητα στην αφισοκόλληση .... ρε μπας και είναι αυτός στην φωτογραφία ??

URL]]

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα είχε τίποτε λιρίτσες η γρηά και κανένα φλουρί περισσέματα από την προίκα της και ο χαπάκης τις επενδύει...

η γιαγια μου δεν εχει μια και ναι το χειμωνα καιμε παλετες στη ξυλοσομπα για να ζεσταθουμε εχει ενα πολυκαταστημα ηλεκτρικων ειδων εδω στη γειτονια μου  και παω με ενα καροτσακι το καλοκαιρι που δεν εχουν ζητηση και τις μαζευω στο κηπο σκεπασμενες σε υποστεγο ενοειτε και αυτα μαζι με κλαδια και αλλα τα βαζω στη ξυλοσομπα
πως θα ζεσταθει η γιαγια το χειμωνα????

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και αγωνιστής... αυτό που το βάζεις...??  :grin:

με ειδικότητα στην αφισοκόλληση .... ρε μπας και είναι αυτός στην φωτογραφία ??

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/images/Iounios/syriza1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ο χαπακης ειναι πακης;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δηλαδή πόσα ηθελες να πληρώνει με 31.000 εισόδημα ??? (41.000 είναι προφανώς από ενοίκια και φορολογούνται αυτοτελώς) ???

30% φόρο πληρώνει ... πόσο θα ήθελες ?? 40%, 50%, 70% ???

για πες...
Ποιο 31000 ευρω εισοδημα βρε μαλακα.Να φορολογηθει βασει τις περιουσιας του οπως ειναι και το πιο σωστο.
Και να μας πει το μυστικο της επιτυχιας του μεσα σε 7 χρονια να πολλαπλασιασει την περιουσια του,ενω το κρατος το
ιδιο διαστημα κατερευσε.21 ακινητα απο 1 που ειχε και 2 εκατομυρια ευρω απο 100 χιλιαδες.
Βλημα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η γιαγια μου δεν εχει μια και ναι το χειμωνα καιμε παλετες στη ξυλοσομπα για να ζεσταθουμε εχει ενα πολυκαταστημα ηλεκτρικων ειδων εδω στη γειτονια μου  και παω με ενα καροτσακι το καλοκαιρι που δεν εχουν ζητηση και τις μαζευω στο κηπο σκεπασμενες σε υποστεγο ενοειτε και αυτα μαζι με κλαδια και αλλα τα βαζω στη ξυλοσομπα

ζεις ενα δραμα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ποιο 31000 ευρω εισοδημα βρε μαλακα.Να φορολογηθει βασει τις περιουσιας του οπως ειναι και το πιο σωστο.
Και να μας πει το μυστικο της επιτυχιας του μεσα σε 7 χρονια να πολλαπλασιασει την περιουσια του,ενω το κρατος το
ιδιο διαστημα κατερευσε.21 ακινητα απο 1 που ειχε και 2 εκατομυρια ευρω απο 100 χιλιαδες.
Βλημα.

αι ρε παραπερα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

και οχι μονο εγω και πολλοι συναθρωποι μου σε τουτη τη χωρα και ξερεις ποιος φταιει το πασοκ η νδ και η φιλελευθερες πολιτικες που εφαρμοσανε
με μνημονια κλπ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και οχι μονο εγω και πολλοι συναθρωποι μου σε τουτη τη χωρα και ξερεις ποιος φταιει το πασοκ η νδ και η φιλελευθερες πολιτικες που εφαρμοσανε
με μνημονια κλπ

ναι ναι το εχουμε ξανακουσει αυτο

τιποτε νεοτερο;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βλημα.

παντρευτηκε παμπλουτη τυπε

:grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η γιαγια μου δεν εχει μια και ναι το χειμωνα καιμε παλετες στη ξυλοσομπα για να ζεσταθουμε εχει ενα πολυκαταστημα ηλεκτρικων ειδων εδω στη γειτονια μου  και παω με ενα καροτσακι το καλοκαιρι που δεν εχουν ζητηση και τις μαζευω στο κηπο σκεπασμενες σε υποστεγο ενοειτε και αυτα μαζι με κλαδια και αλλα τα βαζω στη ξυλοσομπα

σιγά σιγά μας τα βγάζεις στην φόρα... και μονοκατοικία με κήπο η γιαγιά ?? στην Αθήνα ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βλημα.

δηλαδή για να καταλάβω... είσαι υπέρ του ΕΝΦΙΑ ... ??"

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σιγά σιγά μας τα βγάζεις στην φόρα... και μονοκατοικία με κήπο η γιαγιά ?? στην Αθήνα ??

φτασαμε και εδω η γιαγια μου μενει στα νοτια προαστια γιατι οταν φυγανε απο τη σμυρνη οι γονεις του παππου μου με την μικρασιατικη καταστροφη το κρατος τους εδωσε οικοπεδα στα νοτια προαστια της αθηνας που τοτε ηταν πολλυ υποβαθμισμενη περιοχη που εφτιαξαν καλυβες

μετα ο παππους μου τη δεκατια του 1960 εριξε τα μπετα και χτισαμε ενα δυοροφο (ισογειο το 1958 1 οροφος το 1964 2 οροφος το 1985) εχουμε και κηπο και παρκινγκ και στα 400 μετρα σταθμο του μετρο εγω μενω σε ενα διμερισμα μικρο 40 τετρ σε ενα πιο μεγαλο η γιαγια μου και ο θειος μου στο 2 οροφο
λοιπον οπως καταλαβες δεν ειναι μονοκατοικια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
φτασαμε και εδω η γιαγια μου μενει στα νοτια προαστια γιατι οταν φυγανε απο τη σμυρνη οι γονεις του παππου μου με την μικρασιατικη καταστροφη το κρατος τους εδωσε οικοπεδα στα νοτια προαστια της αθηνας που τοτε ηταν πολλυ υποβαθμισμενη περιοχη που εφτιαξαν καλυβες

μετα ο παππους μου τη δεκατια του 1960 εριξε τα μπετα και χτισαμε ενα δυοροφο (ισογειο το 1958 1 οροφος το 1964 2 οροφος το 1985) εχουμε και κηπο και παρκινγκ και στα 400 μετρα σταθμο του μετρο εγω μενω σε ενα διμερισμα μικρο 40 τετρ σε ενα πιο μεγαλο η γιαγια μου και ο θειος μου στο 2 οροφο
λοιπον οπως καταλαβες δεν ειναι μονοκατοικια

και παρκινγκ και κοντα στο μετρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
A ναι,η εμπεριστατωμενη αποψη του Αλεξ.Εκανε τοσο μεγαλη περιουσια επειδη...παντρευτηκε. :2funny:

δεν απαντάς όμως ... εφόσον είσαι υπέρ της φορολόγησης της περιουσίας άρα είσαι και υπέρ του ΕΝΦΙΑ... ναι ή όχι ??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν απαντάς όμως ... εφόσον είσαι υπέρ της φορολόγησης της περιουσίας άρα είσαι και υπέρ του ΕΝΦΙΑ... ναι ή όχι ??
Υπερ του ενφια οχι,υπερ δικαιης φορολογησης επι της περιουσιας ναι.Τι ενφια και παπαριες,ειναι καθαρα ενα
ανισο μετρο για να κλεψουν τον κοσμο.Αφου βρε μαλακα δεν εχεις επιχειρηματα και μολις σε γαμαει καποιος,κωλοτουμπιαζεις
κανοντας αλλη ερωτηση,τι στο διαολο απαντας;Για να γελαμε μαζι σου περισσοτερο;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
A ναι,η εμπεριστατωμενη αποψη του Αλεξ.Εκανε τοσο μεγαλη περιουσια επειδη...παντρευτηκε. :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=888269[/img[/URL]]

ρε σαχλαμαρα τα περισσοτερα ειναι με μικρο ποσοστο

και τα περισοτερα απο την δεκαετια του 80

ηλιθιε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom