Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα μου πείς ότι να το κάνω για το καλό του τόπου .. .και ποιός μου διασφαλίζει ότι θα κάνει καλό στον τόπο και δεν θα τα φάει στις πουτάνες ??

εναλλακτικά ας μου υπογράψει επιταγές μεταχρονολογημένες και του τις δίνω πίσω αν είμαι ευχαριστημένος από αυτόν στο τέλος της τετραετίας...

γι αυτο και θες απευθειας αναθεσεις σε εργα γιατι εσυ και οχι καποιος αλλος φτηνοτερος δηλαδη???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γι αυτο και θες απευθειας αναθεσεις σε εργα γιατι εσυ και οχι καποιος αλλος φτηνοτερος δηλαδη???

(1) γιατί είμαι καλύτερος
(2) το φτηνό κρέας το τρώγε τα σκυλιά
(3) γιατί την έκπτωση την έχει προεισπράξει...

και είπα ότι εναλλακτικά δέχομαι να του δώσω λεφτά για τον προεκλογικό αγώνα με την προυπόθεση ότι θα κάνει αυτά που λέει... και για να είμαι σίγουρος ότι θα τα κάνει θα μου υπογράψει επιταγές ισόποσες... αν τα κάνει στο τέλος της θητείας θα του τις δώσω πίσω... αν δεν τα κάνει θα μου τις πληρώσει (θα μου δώσει τα λεφτά που του έδωσα πίσω)...

αλλιώς γιατί να του δώσω λεφτά ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Προβάδισμα, με 3,9, του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Καπα Research που δημοσιεύει η εφημερίδα το «Βήμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 27,4 των ερωτηθέντων έναντι 23,5 της ΝΔ, η ΧΑ 6,4, το ΠΑΣΟΚ 5,8, το ΠΟΤΑΜΙ, 5,6, το ΚΚΕ 5,3, οι ΑΝΕΛ 3,8, ο ΛΑΟΣ 1,6 και η ΔΗΜΑΡ 1,1%.

Ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός, συγκεντρώνοντας το 42,5% έναντι 36,1% του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας στους δύο πολίτες (το 50,8%) θα ήθελε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή, χωρίς να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές ενώ το 42,3% επιθυμεί ο Πρόεδρος να εκλεγεί από νέα Βουλή η οποία θα προκύψει μετά από εκλογές.

Το 52,4% μάλιστα θεωρεί πως οι πρόωρες εκλογές θα ήταν αρνητική εξέλιξη για την οικονομία της χώρας και την ελληνική κοινωνία, την ώρα που το 46,5% δηλώνει πως δεν έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο της εξόδου της χώρας από το ευρώ έναντι του 45,2% που θεωρεί πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Το 40,3% θεωρεί πως καταλληλότερη κυβέρνηση θα ήταν αυτή που θα είχε ως κορμό της τη ΝΔ ενώ το 39,5% τον ΣΥΡΙΖΑ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προβάδισμα, με 3,9, του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της Καπα Research που δημοσιεύει η εφημερίδα το «Βήμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 27,4 των ερωτηθέντων έναντι 23,5 της ΝΔ, η ΧΑ 6,4, το ΠΑΣΟΚ 5,8, το ΠΟΤΑΜΙ, 5,6, το ΚΚΕ 5,3, οι ΑΝΕΛ 3,8, ο ΛΑΟΣ 1,6 και η ΔΗΜΑΡ 1,1%.

Ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα, στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος για Πρωθυπουργός, συγκεντρώνοντας το 42,5% έναντι 36,1% του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας στους δύο πολίτες (το 50,8%) θα ήθελε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή, χωρίς να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές ενώ το 42,3% επιθυμεί ο Πρόεδρος να εκλεγεί από νέα Βουλή η οποία θα προκύψει μετά από εκλογές.

Το 52,4% μάλιστα θεωρεί πως οι πρόωρες εκλογές θα ήταν αρνητική εξέλιξη για την οικονομία της χώρας και την ελληνική κοινωνία, την ώρα που το 46,5% δηλώνει πως δεν έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο της εξόδου της χώρας από το ευρώ έναντι του 45,2% που θεωρεί πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Το 40,3% θεωρεί πως καταλληλότερη κυβέρνηση θα ήταν αυτή που θα είχε ως κορμό της τη ΝΔ ενώ το 39,5% τον ΣΥΡΙΖΑ.
εσυ δεν ησουν ενταντιων των δημοσκοπησεων τυπε? :think:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.977
Πόντοι
1.406
εσυ δεν ησουν ενταντιων των δημοσκοπησεων τυπε? :think:
Τυπε για αυτα που ακουγονται για κομμα που οργανωνουν Μπαλτακος και Καπερναρος, με στηριξη του Μεγαλειοτατου ,και ενεργη συμμετοχη(ισως και ως αχηγος ακομα) του Πριγκηπα Νικολαου,εχεις κατι υποψην? Και γενικα ποια ειναι η αποψη σου επι τουτου?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε για αυτα που ακουγονται για κομμα που οργανωνουν Μπαλτακος και Καπερναρος, με στηριξη του Μεγαλειοτατου ,και ενεργη συμμετοχη(ισως και ως αχηγος ακομα) του Πριγκηπα Νικολαου,εχεις κατι υποψην? Και γενικα ποια ειναι η αποψη σου επι τουτου?
οχι τυπε πρωτη φορα ακουω αυτο το σχημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σοβαρεψου βρε.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.977
Πόντοι
1.406

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.977
Πόντοι
1.406
Ναι ρε δεν ειναι σοβαρα αυτα μωρε το ξερω.Ο Μεγαλειοτατος δεν ειναι δυνατον να επιστρεψει ως κομματαρχης της σειρας ,και να συμετεχει κ σε εκλογες κιολας(ακουσον ακουσον) Μονο ως Βασιλευς κατα απαιτηση του λαου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι ρε δεν ειναι σοβαρα αυτα μωρε το ξερω.Ο Μεγαλειοτατος δεν ειναι δυνατον να επιστρεψει ως κομματαρχης της σειρας ,και να συμετεχει κ σε εκλογες κιολας(ακουσον ακουσον) Μονο ως Βασιλευς κατα απαιτηση του λαου
:thumbsup:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ποιος ηταν που ελεγε για δημοσκοπισεις τυπε?οτι πρεπει να απογορευτουν και τετοια?
θυμασαι? :think:
Κανενας άλλος πιθανον. Εγω ελεγα ότι πρεπει να καταργηθεί ακομη και η απαγορευση του 15ημερου πριν τις εκλογες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom