alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μαλιστα. Μπηκε και ενας κλωνος να μας δειξει τον κωλο του που χεζει. Το μπου είναι μαγικο.
Μαλιστα. Μπηκε και ενας κλωνος να μας δειξει τον κωλο του που χεζει. Το μπου είναι μαγικο.
Δεν υπάρχουν κλώνοι στο σάιτ τύπε :SΜαλιστα. Μπηκε και ενας κλωνος να μας δειξει τον κωλο του που χεζει. Το μπου είναι μαγικο.
Λεω να κανουμε μια ψηφοφορια ε τι λες?Μια χαρα με συμπαθουν αυτοι που εκτιμω. Ολοι ανεξαιρέτως.
Μην μιλας για κλωνους αλεξακο...Μαλιστα. Μπηκε και ενας κλωνος να μας δειξει τον κωλο του που χεζει. Το μπου είναι μαγικο.
Ναι ε? για ποιον λογο?Λεω να κανουμε μια ψηφοφορια ε τι λες?
Να δουμε ποσοι σε συμπαθουν εδω μεσα και ποσοι οχι. Παντα βασει για οσα γραφεις και τις αποψεις σου. Ε τι λες?Ναι ε? για ποιον λογο?
Το ειπε από νωρίτερα, σημερα θα παει και για καφε και για μπυρα μετα.Ο χίπο μάλλον εχει παει για μπυρα, ανεργος γαρ
Ναι? Γιατι?Μην μιλας για κλωνους αλεξακο...
Γιατι κλανει το γατιΝαι? Γιατι?
Δηλαδη αν μαζευτουν 100 ουγκανα και ψηφισουν αρνητικα θα βαλω τη γατα μου να κλαιει ε?Να δουμε ποσοι σε συμπαθουν εδω μεσα και ποσοι οχι. Παντα βασει για οσα γραφεις και τις αποψεις σου. Ε τι λες?
Οταν βγουμε απο το ΔΝΤ θα το κανω.Δηλαδη αν μαζευτουν 100 ουγκανα και ψηφισουν αρνητικα θα βαλω τη γατα μου να κλαιει ε?
Ρε πας καλα? Για ενηλικιώσου.
Το ειπε από νωρίτερα, σημερα θα παει και για καφε και για μπυρα μετα.
Οταν βγουμε απο το ΔΝΤ θα το κανω.
100 στους 101 τύπεΔηλαδη αν μαζευτουν 100 ουγκανα και ψηφισουν αρνητικα θα βαλω τη γατα μου να κλαιει ε?
Εαν νομιζεις οτι ειναι μονο 100 οκ...Δηλαδη αν μαζευτουν 100 ουγκανα και ψηφισουν αρνητικα θα βαλω τη γατα μου να κλαιει ε?
Οτι πεις ποταμισιεφοβαμαι οτι δεν ειναι θέμα το οποιο συνδέεται με το ΔΝΤ. Η βλάβη σου ειναι μόνιμη
Aς πουμε, θα πρεπει να με στενοχωρει η αρνητικη γνωμη αυτουνού εδώ του τυπακου?Βούλωσε το ρε σαμαρικό έκτρωμα που το παίζεις και ενήλικας. Ούτε για σφαλιάρες δεν αξίζεις με τη μαλακία που σε δέρνει.
Α οκ δεν προσεξα. και καφέ και μπύρα. Αυτος ξοδεύει περισσότερα απο εμενα! αλλα ειναι και αριστερός και αγωνιστης οποτε πασο
Για του λογου το αληθες...κοιτα επειδη πρεπει να παω για καφεδακι και για καμια μπυριτσα πιο μετα εγω παντα απανταω λοιπον
για πες πιους εχει μαζεψει απο το πασοκ ενοεις τον κουρουπλη που αρνηθηκε να ψηφησει το μνημονιο ναι τετοιους θελουμε αυτους που αρνουντε τα μνημονια και τη τωχοποιηση του λαου
Σου χρωσταει?Για του λογου το αληθες...