Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
προσβολη για τους αγωνες
Εδω ειμαστε. Αγωνες. Κολημμένοι μια ζωή, αποτυχημένοι μια ζωη επισης
προσβολη για τους αγωνες
Πιωμενος εισαι μωρη σαβουρα απο τα Ουτε παραθεση σωστα δεν μπορεις να κανειςΓεια σου καβλαρχε
Ποιο αίμα φίλε ? Όταν σφαζαν τον κόσμο με τα κονσερβοκούτια κόβονταν ?Το ΚΚΕ θα χασει και πολλους περισσοτερους οσο κανει μια κουμαντο μια δρακα ηλιθιων.
Να χειροκροτει ο Αδωνις και ο Βοριδης την Παπαρηγα στην βουλη προχτες ειναι ντροπη και προσβολη για τους αγωνες και το αιμα των κομμουνιστων.
Δεν βαρεθηκες να σε ταπωνει?
Οτι πεις αντικειμενικε παρατηρητη.
Πες μας ποσο τυχαιο ειναι που μας την κουβαλησες οταν βγηκε ο αλλος και ειπε οτι γκομενα απο δω μεσα σε ειπε χαλβα, μπουλη κτλ; Τουλαχιστον της πηρες κανα καλο δωρακι για την ταλαιπωρια που υφισταται αε ενα μπουρδελοσαιτ;
Ναι, το αιμα των σφαγεων...Το ΚΚΕ θα χασει και πολλους περισσοτερους οσο κανει μια κουμαντο μια δρακα ηλιθιων.
Να χειροκροτει ο Αδωνις και ο Βοριδης την Παπαρηγα στην βουλη προχτες ειναι ντροπη και προσβολη για τους αγωνες και το αιμα των κομμουνιστων.
Α εγω την κουβαλησα. Ό,τι να' ναι.Οτι πεις αντικειμενικε παρατηρητη.
Πες μας ποσο τυχαιο ειναι που μας την κουβαλησες οταν βγηκε ο αλλος και ειπε οτι γκομενα απο δω μεσα σε ειπε χαλβα, μπουλη κτλ; Τουλαχιστον της πηρες κανα καλο δωρακι για την ταλαιπωρια που υφισταται αε ενα μπουρδελοσαιτ;
Αντε καλε μου ακολουθα την συμβουλη της..γιατι δεν το κανεις?Α εγω την κουβαλησα. Ό,τι να' ναι.
Οσο για την γκομενα που με ειπε "χαλβα και μπουλη", της μετεφερα το τι γραφτηκε εδώ και με εβρισε, λεγοντας ότι επρεπε να εχω φυγει από το σαιτ εδώ και καιρο, και να μην ασχολουμαι με τον κάθε μαλακα που δεν αξιζει ουτε τα παπούτσια μου να δεσει.
Γελα ο μωρος...
Τι εγινε, συριζα και ο Μπογιοπουλος?
Τολμας να απαξιώνεις τους αγωνες? Φασιστα.Εδω ειμαστε. Αγωνες. Κολημμένοι μια ζωή, αποτυχημένοι μια ζωη επισης
Μονο ο αντωνης δινει αγωνεςΤολμας να απαξιώνεις τους αγωνες? Φασιστα.
Ελα ντε.Αντε καλε μου ακολουθα την συμβουλη της..γιατι δεν το κανεις?
Ποιο αίμα φίλε ? Όταν σφαζαν τον κόσμο με τα κονσερβοκούτια κόβονταν ?
Ναι, προφανως τα ματια τα εβγαζαν μονοι τους.Τα βγαλμενα ματια ξεχασες.
Βαλε και τιποτα αλλο απο το προπαγανδιστικο δελτιο της Ιntelligence Service.
Ναι, προφανως τα ματια τα εβγαζαν μονοι τους.
Αντε στο καλοΕλα ντε.
Και στα πηγάδια μόνοι τους έπεφταν φίλε?Τα βγαλμενα ματια ξεχασες.
Βαλε και τιποτα αλλο απο το προπαγανδιστικο δελτιο της Ιntelligence Service.
Και δινανε κεφαλιές στα τσεκούρια.Και στα πηγάδια μόνοι τους έπεφταν φίλε?
To μηπως μαρεσειΕσένα από που σε σουτάρανε μωρή λιγδιάρα μπουρούχα και σκούζεις όλη μέρα; Μήπως σε σοδόμισε κάνας αριστερός όταν ήσουν πιτσιρικάς και αισθάνεσαι ενοχές που σου άρεσε;