CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.486
- Πόντοι
- 2.606
...μπορει να τον κερνανε...Για του λογου το αληθες...
...μπορει να τον κερνανε...Για του λογου το αληθες...
Aς πουμε, θα πρεπει να με στενοχωρει η αρνητικη γνωμη αυτουνού εδώ του τυπακου?
Α οκ δεν προσεξα. και καφέ και μπύρα. Αυτος ξοδεύει περισσότερα απο εμενα! αλλα ειναι και αριστερός και αγωνιστης οποτε πασο
Αγαπη, βλέπεις τι μου λενε? Ότι δεν με συμπαθει κανενας, κλαψ κλαψ :'(
Δηλαδή ο Αντωνάκης εαν δε μάζευε βαλίτσες με προίκα για τους 180 βουλευτές για να βγάλει πρόεδρο; Και πως έλεγε ρε μεγάλε πως έχει 180 βουλευτές αφου καν δεν ξέρειΔηλαδη αν μαζευτουν 100 ουγκανα και ψηφισουν αρνητικα θα βαλω τη γατα μου να κλαιει ε?
Ρε πας καλα? Για ενηλικιώσου.
Αν γνωρίζεις για βαλιτσες να πας να καταθεσεις στην εισαγγελια. Γινεται ερευνα. Αλλιως εισαι απλως ενας συκοφάντης καφενειακου επιπεδου.Δηλαδή ο Αντωνάκης εαν δε μάζευε βαλίτσες με προίκα για τους 180 βουλευτές για να βγάλει πρόεδρο; Και πως έλεγε ρε μεγάλε πως έχει 180 βουλευτές αφου καν δεν ξέρει
ΠΟΙΟΣ θα είναι για πρόεδρος της δημοκρατίας; Η δυσωδία σας σκέπασε κι αυτή της χωματερής.
Στα εξαρχεια παει και τον κερνανε και αλλοι συντροφοι.
Τι σε χαλαει;
Μηπως θελουν και να μας πουν ποσους απο εδω θα αναζητουσαν τα υπολοιπα μελη σε περ. αποχης-διαγραφης τους κλπ?Αγαπη, βλέπεις τι μου λενε? Ότι δεν με συμπαθει κανενας, κλαψ κλαψ :'(
Ρωταω ρε φιλε μπορεις να μου απαντησεις?Αν γνωρίζεις για βαλιτσες να πας να καταθεσεις στην εισαγγελια. Γινεται ερευνα. Αλλιως εισαι απλως ενας συκοφάντης καφενειακου επιπεδου.
Αν γνωρίζεις για βαλιτσες να πας να καταθεσεις στην εισαγγελια. Γινεται ερευνα. Αλλιως εισαι απλως ενας συκοφάντης καφενειακου επιπεδου.
Στην εισαγγελια κι εσυ. Αλλιως τουμπεκί.Αλιμονο, βαλιτσες στην ελληνικη πολιτικη; Πρωτακουστο.
Απο τα Ιουλιανα μεχρι τον Μητσοτακη και τον Τσουκατο...
Αποδειχθηκε ηδη εξαλλου.Μηπως θελουν και να μας πουν ποσους απο εδω θα αναζητουσαν τα υπολοιπα μελη σε περ. αποχης-διαγραφης τους κλπ?
εσεις ρε γαλαζιες κωλοτρυπιδες δεν ειστε που ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ.....και τωρα βεβαια κυβερνατε μια χαρουλα μαζι!!!!1Αν γνωρίζεις για βαλιτσες να πας να καταθεσεις στην εισαγγελια. Γινεται ερευνα. Αλλιως εισαι απλως ενας συκοφάντης καφενειακου επιπεδου.
Ουστ ρε φασιστα που θα μας πεις και τουμπεκι χαχαχα. Μια ερωτηση-απορια εχω θα μας πεις?Στην εισαγγελια κι εσυ. Αλλιως τουμπεκί.
Αποδειχθηκε ηδη εξαλλου.
Καπου ειδα οτι με εψαχναν... ;)Μηπως θελουν και να μας πουν ποσους απο εδω θα αναζητουσαν τα υπολοιπα μελη σε περ. αποχης-διαγραφης τους κλπ?
Τουμπεκί στην κωλοτρυπίδα σου μωρή βρωμερή εταίρα του Φάηλου και του Χρύσανθου.
Ψιλοκομμένο κιολας.Ουστ ρε φασιστα που θα μας πεις και τουμπεκι χαχαχα. Μια ερωτηση-απορια εχω θα μας πεις?
Kαλα απαντα εσυ και θα παω να πω οτι δεν εχω ιδεα...αλλα αποριαΨιλοκομμένο κιολας.
Εσυ στην εισαγγελια να καταθεσεις.
Ας μας δινατε 45% να ειμαστε αυτοδυναμοι να μην εχουμε αναγκη να κυβερνήσουμε με κανεναν.εσεις ρε γαλαζιες κωλοτρυπιδες δεν ειστε που ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ.....και τωρα βεβαια κυβερνατε μια χαρουλα μαζι!!!!1