Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ελα ρε τύπε!![size=15pt] Ξερεις τον τροπο να ξεπερνιέται μια τεραστια οικονομικη κριση, με παραλληλη ευημερια των χαμηλων οικονομικα ταξεων? [/size]Και γιατι δεν μας την λετε να την εφαρμόσουμε ολοι μαζι και να ειμαστε ευτυχισμένοι? Α ξεχασα, θα τα παρουμε από τους εφοπλιστες...

Ευχαριστω πολυ για την επιβεβαιωση:

Χωρα προφανως ειναι τα βουνα και τα λαγκαδια και οχι ο λαος της. Οποτε αν στην προσπαθεια να γινουμε ανταγωνιστικοι χασουμε και μερικους δεν εγινε και τιποτα. Ας προσεχαν...

Οντως δεν ξερω ξεπερασμα καπιταλιστικης κρισης με ταυτοχρονη ευημερια των χαμηλων ταξεων γιατι δεν υπαρχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ευχαριστω πολυ για την επιβεβαιωση:

Οντως δεν ξερω ξεπερασμα καπιταλιστικης κρισης με ταυτοχρονη ευημερια των χαμηλων ταξεων γιατι δεν υπαρχει.
Πολύ ωραια, συμφωνήσαμε. Αρα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κρατητηριο βλαξ, ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ!
Μετα τη συλληψη.
Για φυλακη μιλησα.
Τι σκατα πρεπει να πω για να γινω κατανοητος?
Με τι κοσμο μιλαω ρε πουστη μου? Ελεος πια...Νισάφι...
τυπε θα σε σπασει ψυχολογικα αυτος μου φαινεται :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδη και το μεγκα λεει μαλακιες? Δεν ειναι μπλογκ σωστα?

ρε μαλάκα και σύ στο κρατητήριο μπορεί να πας για εξακρίβωση ή επειδή φώναξες το βράδυ και ξύπνησες τον γείτονα... τι σημαίνει αυτό ότι πήγες φυλακή ???

ηλίθιε

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Βλακέντιε, λεω για εκατοστή φορα.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Κι εσυ μου εβαλες μια...συλληψη και κρατηση στο κρατητηριο μεχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελεα, και χασκογελάς δηθεν ειρωνικα, ανοήτως, νομιζοντας ότι με επιασες.
Σταματα να εκτίθεσαι γιατι γινεσαι αξιολύπητος, και παραδεξου ΕΥΘΕΩΣ ότι εχω δικιο και δεν υπαρχει ανθρωπος στη φυλακη για πλημμεληματικα χρεη.
Αλλιως γελοιοποιείσαι.
Μεγάλε οταν σε έβριζαν εκλαιγες  σαν γατι που το σφάζουν 4-5 σελίδες πίσω. Εγω δεν σε έβρισα. 2 ποστ με προκαλείς. Πες το μου εαν το γουστάρεις να ακούσεις γαλλικά. Τα μιλάω τέλεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δε νομιζω να αναρωτιεσαι ακομη??
Ρε αντιλαμβάνεσαι? Τους λες πες μου έναν που πηγε φυλακη, και σου λενε "ο άλλος συνεληφθη και πηγε στο κρατητηριο". Πες μου ρε κουκλα μου, υπαρχει σωτηρια σε αυτή τη Χωρα? Και επιμενει κιολας. ΕΠΙΜΕΝΕΙ!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Γνωρίζεις τι σημαινει ΦΥΛΑΚΗ? Ξερεις, δεν είναι και κακο να πεις "εκανα λαθος, δεν τα γνωριζω καλα αυτά". Τι κερδίζεις επιμενοντας?
Επειδη δεν εχει ιδεα και η βλακεια ειναι αηττητη μη σκας χωρις λογο!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μεγάλε οταν σε έβριζαν εκλαιγες  σαν γατι που το σφάζουν 4-5 σελίδες πίσω. Εγω δεν σε έβρισα. 2 ποστ με προκαλείς. Πες το μου εαν το γουστάρεις να ακούσεις γαλλικά. Τα μιλάω τέλεια.

το ξέρουμε... απο γεννησιμιού σου σαν νικ ήσουν μαλάκας (από σκέτο χωρίς αριθμό)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Συγνωμη, ανακαλω τους χαρακτηρισμούς. Δεν θελω να κανω αυτά που κοροιδευω. Αλλά με βγαζεις από τα ρουχα μου ρε φιλε, ελεος δηλαδή.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ ωραια, συμφωνήσαμε. Αρα?

Δεν εχει αρα. Εγω ειμαι υπερ αλλου μοντελου.
Χαιρομαι ομως που παραδεχεσαι αυτο που χρονια λεμε εγω και οι ομοφρονες μου.
Οτι αυτη η πολιτικη φερνει μονο δεινα για το λαο. Γιατι και οταν "ξεπεραστει" η κριση, με την κοινωνια ισοπεδωμενη, η ιδια λιτοτητα θα συνεχιστει για να μην χαθει η ανταγωνιστικοτητα πλεον...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν εχει αρα. Εγω ειμαι υπερ αλλου μοντελου.
Χαιρομαι ομως που παραδεχεσαι αυτο που χρονια λεμε εγω και οι ομοφρονες μου.
Οτι αυτη η πολιτικη φερνει μονο δεινα για το αλλο. Γιατι και οταν "ξεπεραστει" η κριση, με την κοινωνια ισοπεδωμενη, η ιδια λιτοτητα θα συνεχιστει για να μην χαθει η ανταγωνιστικοτητα πλεον...
Ποιο είναι το άλλο μοντελο, να το στηρίξουμε ολοι? :think:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ρε αντιλαμβάνεσαι? Τους λες πες μου έναν που πηγε φυλακη, και σου λενε "ο άλλος συνεληφθη και πηγε στο κρατητηριο". Πες μου ρε κουκλα μου, υπαρχει σωτηρια σε αυτή τη Χωρα? Και επιμενει κιολας. ΕΠΙΜΕΝΕΙ!!!
Αντιλαμβανομαι, γτ εξακολουθεις να προσπαθεις να του εξηγησεις δεν καταλαβαινω, αφου κ να χει συνειδητοποιησει τη μαλακια που ειπε δεν προκειται να το παραδεχθει, γτ και ενα μεγαλο ακομη ποσοστο εχουν την ιδια αντιληπτικη ικανοτητα και νομιζει πως θα περασει στον αφρο το θεμα.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
το ξέρουμε... απο γεννησιμιού σου σαν νικ ήσουν μαλάκας (από σκέτο χωρίς αριθμό)
Σε εβρισα?  :think: :think: Για πες μας τι αλλες λεξούλες ξερεις? Να δουμε τα πτυχεια που λες οτι εχεις πιάνουν τόπο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν θα επρεπε να επικροτήσουμε, ότι παρα την γενικευμενη κριση, το κρατος εχει επιλεξει να ΜΗΝ φυλακιζει για πλημμεληματικα χρεη? Αντι γι αυτό, προσπαθουν καποιοι να περασουν το κλιμα ότι κοσμος φυλακίζεται για μικροποσά. Ε δεν είναι ετσι, πώς να το κανουμε? Με το ζορι να πουμε ότι ισχυει κατι που ΔΕΝ ισχυει?

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αντιλαμβανεσαι οτι για 5000 ευρω τους περνανε αυτοφορο? Το καταλαβαινεις ποσο ξεφτυλα νιωθει ενας ανθρωπος? Φανταζομαι οχι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.209
Πόντοι
25.467
Συγνωμη, ανακαλω τους χαρακτηρισμούς. Δεν θελω να κανω αυτά που κοροιδευω. Αλλά με βγαζεις από τα ρουχα μου ρε φιλε, ελεος δηλαδή.

Καλά... Δεν τρέχει και τίποτα...

Πριν κάνα δύο ωρίτσες και γαμωμάνες έπεσαν, και ξεκωλιασματα μανάδω έπεσαν, και χεσίματα σε κόκκαλα μητέρων έπεσαν, και δεν κοιυνήθηκε φύλλο.

Οπότε συνεχίστε ακάθεκτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom