Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε εβρισα?  :think: :think: Για πες μας τι αλλες λεξούλες ξερεις? Να δουμε τα πτυχεια που λες οτι εχεις πιάνουν τόπο?
τυπε τους ταπωσες με επιχειρηματα και επειδη δεν μπορουν να σε αντιμετωπιζουν σε βριζουν
ετσι κανουν αυτοι οι δεξιοι παντα :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε αντιλαμβάνεσαι? Τους λες πες μου έναν που πηγε φυλακη, και σου λενε "ο άλλος συνεληφθη και πηγε στο κρατητηριο". Πες μου ρε κουκλα μου, υπαρχει σωτηρια σε αυτή τη Χωρα? Και επιμενει κιολας. ΕΠΙΜΕΝΕΙ!!!
Οσο ψηφιζετε σαμαροβενιζελουςτσιπρες σωτηρια δεν υπαρχει τυπε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Καλά... Δεν τρέχει και τίποτα...

Πριν κάνα δύο ωρίτσες και γαμωμάνες έπεσαν, και ξεκωλιασματα μανάδω έπεσαν, και χεσίματα σε κόκκαλα μητέρων έπεσαν, και δεν κοιυνήθηκε φύλλο.

Οπότε συνεχίστε ακάθεκτος.
Όχι, δεν θα συνεχισω. Αλλά η αδικια και η παραπληροφορηση δεν μου αρεσει. Με βγαζει από τα ρουχα μου.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
τυπε τους ταπωσες με επιχειρηματα και επειδη δεν μπορουν να σε αντιμετωπιζουν σε βριζουν
ετσι κανουν αυτοι οι δεξιοι παντα :S

Μαν, μου εχει περασει η αμυδρη υποψια οτι εισαι τρολ  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αντιλαμβανεσαι οτι για 5000 ευρω τους περνανε αυτοφορο? Το καταλαβαινεις ποσο ξεφτυλα νιωθει ενας ανθρωπος? Φανταζομαι οχι

δηλαδή για να καταλάβω καλά.... αμα εσένα σου κλέψει κάποιος πέντε χιλιάρικα και τον πιάσουν δεν θέλεις να τον δικάσουν ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αντιλαμβανεσαι οτι για 5000 ευρω τους περνανε αυτοφορο? Το καταλαβαινεις ποσο ξεφτυλα νιωθει ενας ανθρωπος? Φανταζομαι οχι
Προς ενημερωση σου (εν πληρη ηρεμια πλεον). Ο Αρειος Παγος προ ολιγων ημερων, εστειλε εγκυκλιους στους εισαγγελεις να μην φερνουν αυτόφωρα τις πραξεις αυτές αλλά να οριζουν απλως δικασιμο. Και απολυτως σωστα, γιατι απλως φορτωνονταν τα δικαστηρια και ολοι επαιρναν αναβολες. Αρα ηταν τουλάχιστον χαζο αυτό που γινοταν με τα αυτόφωρα.
Θα συμφωνησω ότι οι λεονταρισμοι του κρατους με τα αυτόφωρα στην αρχη ηταν χαζομαρα. Αυτό δεν αλλαζει βεβαια την ουσια, ότι φυλακιση για τέτοιους λογους δεν εχουμε. Ευτυχως δηλαδή...

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Όχι, δεν θα συνεχισω. Αλλά η αδικια και η παραπληροφορηση δεν μου αρεσει. Με βγαζει από τα ρουχα μου.
Αληθεια? Γιατι κατι μου λέει οτι όταν δεν σε συμφέρει να απαντήσεις σε κάτι εξαφανίζεσαι? Η γράφεις κάτι λες και ακούω την βουλτεψη να μιλάει? Δεκτή η συγνωμη. Δεν μου αρέσει να βρίζουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδή για να καταλάβω καλά.... αμα εσένα σου κλέψει κάποιος πέντε χιλιάρικα και τον πιάσουν δεν θέλεις να τον δικάσουν ???
αν ειναι αριστερος ειναι απαλλοτριωση τυπε γιατι να τον δικασουν :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δεν θα επρεπε να επικροτήσουμε, ότι παρα την γενικευμενη κριση, το κρατος εχει επιλεξει να ΜΗΝ φυλακιζει για πλημμεληματικα χρεη? Αντι γι αυτό, προσπαθουν καποιοι να περασουν το κλιμα ότι κοσμος φυλακίζεται για μικροποσά. Ε δεν είναι ετσι, πώς να το κανουμε? Με το ζορι να πουμε ότι ισχυει κατι που ΔΕΝ ισχυει?
Και η ολη διαδικασια που τραβαει ενας πολιτης,για μικροποσα,ειναι επαισχυντη και κατακριτεα.Γαμανε τον κοσμο καθημερινα και αντι να τους κατακρινετε τους υποστηριζετε με την νοοτροπια επειδη ειναι το κομμα μας τα βλεπουμε ολα σωστα.Ε δεν ειναι ετσι ρε φιλε στην πολιτικη.Δεν μπορει να εισαι τυφλος οπως οταν εισαι με μια γκομενα ερωτευμενος και δεν βλεπεις τα κακα της αλλα μονο τα καλα της.
Δεν θα πρεπει να λειτουργεις με αυτη την νοοτροπια πολιτικα.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πήγαινε να βρίσεις αλλού . Κομμένη η κουβέντα μαζί σου

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Και η ολη διαδικασια που τραβαει ενας πολιτης,για μικροποσα,ειναι επαισχυντη και κατακριτεα.Γαμανε τον κοσμο καθημερινα και αντι να τους κατακρινετε τους υποστηριζετε με την νοοτροπια επειδη ειναι το κομμα μας τα βλεπουμε ολα σωστα.Ε δεν ειναι ετσι ρε φιλε στην πολιτικη.Δεν μπορει να εισαι τυφλος οπως οταν εισαι με μια γκομενα ερωτευμενος και δεν βλεπεις τα κακα της αλλα μονο τα καλα της.
Δεν θα πρεπει να λειτουργεις με αυτη την νοοτροπια πολιτικα.
Ετσι ακριβως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αληθεια? Γιατι κατι μου λέει οτι όταν δεν σε συμφέρει να απαντήσεις σε κάτι εξαφανίζεσαι? Η γράφεις κάτι λες και ακούω την βουλτεψη να μιλάει? Δεκτή η συγνωμη. Δεν μου αρέσει να βρίζουν.
Κοιτα. Εν προκειμενω ειχα δικιο και δεν αμφισβητείται, εξαλλου είναι κατι που αφορα τη δουλεια μου και την καθημερινοτητα μου. Στην εδρα μου παιζω, δεν είναι καν νικη αυτό. Ουτε σπιτια εχουν πλειστηριαστεί για χρεη, ούτε κοσμος εχει παει φυλακη. Αυτό δεν σημαινει όμως ότι δεν υπαρχει πιεση.
Και την λυση θα την δωσουν οι 100 δοσεις που ολοι περιμενουν να θεσπιστουν εντος του ετους. Εκει θα δοθεί πραγματικα λυση.
Μαζι βεβαια με τις ρυθμισεις των κοκκινων δανειων που ερχονται. Θελεις λογω επικειμενων εκλογων? Δεν εχει σημασια, ερχονται όμως. Και θα αναπνευσει πολυς κοσμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom