Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Δεν εχεις αδικο. 460+ νομοι εχουν ψηφίσει που δεν ξέρουμε τι λενε. Οποιος ειναι επομενη κυβέρνηση πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ισως χρειαστούν παραπάνω  απο ενα νομο.
Να καταργησουμε δηλαδή π.χ. και το νομο που κλεινει τους ανενεργούς δημοσιους οργανισμούς που ετρωγαν ένα σκασμο λεφτα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να καταργησουμε δηλαδή π.χ. και το νομο που κλεινει τους ανενεργούς δημοσιους οργανισμούς που ετρωγαν ένα σκασμο λεφτα?

ναι ρε... που θα διορίσει ο τσίπρας τα αποπαίδια του φωτόπουλου ?? που θα διορίσει ο ρίζος την κόρη τους ??

εδώ ο δραγασάκης έβαλε την πρεζού (είπε ότι απεξαρτήθηκε) υπάλληλο στον ΟΚΑΝΑ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τί να τα κάνει το κράτος τα σπίτια μωρέ κι εσύ; Μπουρδέλα; :)
ΛΕΦΤΑ θέλει!
Συμφωνούμε. Αλλά η καραμελα "χανουμε τα σπιτια μας λογω φορων" δεν πρεπει καποτε να σταματησει γιατι εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ?
Επισης εδώ και μηνες ζηταω να μου πουν ΕΝΑΝ ανθρωπο που να είναι φυλακή για πλημμεληματικά χρέη στο δημοσιο. Γιατι βαρεθηκα να βλεπω ποσταρισματα για καημενους οφειλετες μικροποσών που θα πανε φυλακη. Και πλεον εχω αηδιασει τοσο με τον λαικισμο, που όπου βλεπω τέτοιες ανοησιες θα μπινελικωνω ανευ προειδοποίησης.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
το τελευταίο δεν σου αρκεί ?? το ότι μειώσαμε τις δαπάνες του κράτους δεν σου φτάνει ?? το ότι επιτέλους μπήκε μια τάξη στην υγεία (έστω και κουτσουρεμένα από πλευρας τάξης) δεν σου φτάνει?
το ότι επιτέλους μπήκε μια τάξη στο σύστημα συνταξιοδότησης και όλοι βγαίνουν πλέον σε μια λογική ηλικία συνταξιούχοι δεν σου φτάνει ??

το ότι έστω και μισά ανοίξανε κάποια επαγγέλματα δεν σου φτάνει ??

τι σκατά θέλετε επιτέλους εκτός από την φαντασίωση του να μοιράζει το κράτος κουβάδες με λεφτά από αυτά που δεν έχει θέλετε ??
Εσυ μιλας για τα χαρτια...εγω μιλαω στην πραξη. Ανοιξαν τα επαγγελματα και?

Δαπανες οπως?

Ταξη στην Υγεια? Που την ειδες? 10 ευρώ στο γιατρο +1 ευρω ανα συνταγή στο φαρμακείο. Αυτο το θεωρείς τάξη ή μείωση δαπανών? Περιστατικό δικο μου. Με επιασε αλλεργικό πηγα στο Ασκληπιο Βουλας και δεν ειχαν ενεση. Πηγα και την αγορασα απο φαρμακειο (Πριν 1,5 μηνα) Άλλαξε κατι?

Εγω μιλαω για την καθε μερα μου. Δεν άλλαξε τπτ αντίθετα χειροτερεύει μερα με την μερα.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε η μπαρούφα σου χτύπησε κόκκινο!
Και Σύριζα να ψηφίσεις πρόσεξε μην σταυρώσεις κανέναν από τους λίγους έμφρονες, κάποιον με τα μυαλά σου να σταυρώσεις! :)

"Ο λόγος που οι έλληνες εφοπλιστές διατηρούν ένα μέρος του στόλου τους με ελληνική σημαία, ειναι οτι τους δίνει πολλές δυνατότητες όντας επικεφαλής της Παγκόσμιας Εφοπλιστικής Ενωσης. Ασκούν πιέσεις για την αποφυγή «ζημιογόνων» περιβαλλοντικών οδηγιών, διεκδικούν μειώσεις στις οικονομικές επιπτώσεις των μολύνσεων από ατυχήματα, ζητούν και πετυχαίνουν φορολογικές και οικονομικές διευκολύνσεις κοκ. Φυσικά πρωτίστως κρατούν τις σημαίες ευκαιρίας που τους απαλλάσσουν από δυσάρεστες συνήθειες όπως πληρωμές στο ΝΑΤ, ποινικές ρήτρες και ανεπιθύμητους ελέγχους."

Ελευθεροτυπια 1.7.2011

Εσυ γιατρε συνεχισε να ζεις (εκ του ασφαλους φυσικα) το παραμυθι της ναυτιλιας "μας" που ειναι πρωτη στον κοσμο, της σημαιας και του πατριωτη εφοπλιστη.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πακετο με τον τραμουντανα εισαι? Για να σας γνωριζω σιγα σιγα.

Οσο για την κατάσχεση ενας άνεργος που δεν έχει να πληρώσει δεν θα το κατασχέσει? Για χρεος ανω τον 5000 ευρω τους έβαζαν στην μπουζου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ναι ρε... που θα διορίσει ο τσίπρας τα αποπαίδια του φωτόπουλου ?? που θα διορίσει ο ρίζος την κόρη τους ??

εδώ ο δραγασάκης έβαλε την πρεζού (είπε ότι απεξαρτήθηκε) υπάλληλο στον ΟΚΑΝΑ...
Να αλλαξουμε και τους συνταξιοδοτικούς νομους, ώστε να ξαναβγαινουν καποιοι σε συνταξη στα 45? Να βαλουμε να πληρωνουν παλι οι ταξιτζήδες φορο 600 ευρω το χρονο κατ' αποκοπην, ό,τι κι αν βγαζουν? Να ξανακλείσουμε τα επαγγελματα?
Ναι μωρε, δικιο εχει ο φιλος, τιποτα καλο δεν εγινε, αφου δεν μοιραστηκαν λεφτα...
Επρεπε να τα παρουμε από τους εφοπλιστες να τα μοιρασουμε στον λαο... :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πακετο με τον τραμουντανα εισαι? Για να σας γνωριζω σιγα σιγα.
Οι εχοντες κοινό νου και λογικη, είναι απολυτως φυσιολογικο να ταυτιζονται στα αυτονόητα και να απορριπτουν την σαχλαμαρα, που τοσο πολύ γοητευει την πλειοψηφια αυτων που δεν τολμουν να σκεφτουν και να αντιληφθουν την πραγματικοτητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
"Ο λόγος που οι έλληνες εφοπλιστές διατηρούν ένα μέρος του στόλου τους με ελληνική σημαία, ειναι οτι τους δίνει πολλές δυνατότητες όντας επικεφαλής της Παγκόσμιας Εφοπλιστικής Ενωσης. Ασκούν πιέσεις για την αποφυγή «ζημιογόνων» περιβαλλοντικών οδηγιών, διεκδικούν μειώσεις στις οικονομικές επιπτώσεις των μολύνσεων από ατυχήματα, ζητούν και πετυχαίνουν φορολογικές και οικονομικές διευκολύνσεις κοκ. Φυσικά πρωτίστως κρατούν τις σημαίες ευκαιρίας που τους απαλλάσσουν από δυσάρεστες συνήθειες όπως πληρωμές στο ΝΑΤ, ποινικές ρήτρες και ανεπιθύμητους ελέγχους."

Ελευθεροτυπια 1.7.2011

Εσυ γιατρε συνεχισε να ζεις (εκ του ασφαλους φυσικα) το παραμυθι της ναυτιλιας "μας" που ειναι πρωτη στον κοσμο, της σημαιας και του πατριωτη εφοπλιστη.
Ε αφου το ειπε η ελευθεροτυπια...Από πού βγαζει το συμπερασμα βεβαια, δεν μας λεει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγω μιλαω για την καθε μερα μου. Δεν άλλαξε τπτ αντίθετα χειροτερεύει μερα με την μερα.
Ε πες μας, ότι για σενα "καλυτερο" είναι μονο πότε θα παρεις λεφτα.
Συγνωμη, νομιζα ότι μιλαμε για το καλο τη Χωρας μακροπρόθεσμα, και όχι για το ό,τι φαμε κι ο,τι αρπαξει ο κωλος μας.
Προφανως για σενα θα είναι καλυτερο να παιρνεις μισθο 3.000 ευρω και συνταξη στα 40.
Σου εχω νεα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να βαλουμε να πληρωνουν παλι οι ταξιτζήδες φορο 600 ευρω το χρονο κατ' αποκοπην, ό,τι κι αν βγαζουν?
Τους βάλατε φορο 26% απο το 1ο ευρω και 650 ευρω τέλος επιτιδευματος. Τι άλλο δλδ πρέπει να τους βάλετε? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Για χρεος ανω τον 5000 ευρω τους έβαζαν στην μπουζου
ΕΝΑΝ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑΝ που εχει παει φυλακη για 5.000 ευρω.
Αν μου δοθεί ονομα ΕΝΟΣ, εγω θα διαγραφω από το σαιτ και τον δικηγορικο συλλογο.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Συγνωμη, νομιζα ότι μιλαμε για το καλο τη Χωρας μακροπρόθεσμα, και όχι για το ό,τι φαμε κι ο,τι αρπαξει ο κωλος μας.
Προφανως για σενα θα είναι καλυτερο να παιρνεις μισθο 3.000 ευρω και συνταξη στα 40.
Σου εχω νεα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Ολα αυτα θα μου εκαναν την μερα καλυτερη πιστευεις? Οκ αφου το λες εσυ με την τοσο μεγαλη φαντασια τι να πω εγω.?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Χωρα προφανως ειναι τα βουνα και τα λαγκαδια και οχι ο λαος της. Οποτε αν στην προσπαθεια να γινουμε ανταγωνιστικοι χασουμε και μερικους δεν εγινε και τιποτα. Ας προσεχαν...

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ΕΝΑΝ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑΝ που εχει παει φυλακη για 5.000 ευρω.
Αν μου δοθεί ονομα ΕΝΟΣ, εγω θα διαγραφω από το σαιτ και τον δικηγορικο συλλογο.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.
Ο νομος που ισχυει δεν σου κανει? Εισαι και δικηγορος? Μαλιστα

Αντε στο καλο χάρηκα που σε γνώρισα εστω για τοσο λιγο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Χωρα προφανως ειναι τα βουνα και τα λαγκαδια και οχι ο λαος της. Οποτε αν στην προσπαθεια να γινουμε ανταγωνιστικοι χασουμε και μερικους δεν εγινε και τιποτα. Ας προσεχαν...

ξέρεις καμμιά ομελέτα να γίνεται χωρίς να σπάσουν τα αυγά ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μα αυτό είναι το πρόβλημα, ότι μερικοι θεωρείτε τη Χωρα κατι ξενο από σας.
Ότι μπορειτε να ευημερείτε, ενώ η Χωρα θα είναι στον πατο.
Οι δικες σας νοοτροπίες μας εφεραν εδώ. Αλλά όλα αυτά εχουν τελειωσει πλεον, γιατι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μα αυτό είναι το πρόβλημα, ότι μερικοι θεωρείτε τη Χωρα κατι ξενο από σας.
Ότι μπορειτε να ευημερείτε, ενώ η Χωρα θα είναι στον πατο.
Οι δικες σας νοοτροπίες μας εφεραν εδώ. Αλλά όλα αυτά εχουν τελειωσει πλεον, γιατι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Τωρα που η χωρα ειναι οντως στον πατο για πες μας ποιοι ευημερουν και ποιοι εξαθλιωνονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom