gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.791
- Πόντοι
- 1.206
Επιπλέον θα ηθελα να μου πεις ΕΝΑΝ που εχασε το σπιτι του λογω φορων.
Τί να τα κάνει το κράτος τα σπίτια μωρέ κι εσύ; Μπουρδέλα;
ΛΕΦΤΑ θέλει!
Επιπλέον θα ηθελα να μου πεις ΕΝΑΝ που εχασε το σπιτι του λογω φορων.
Να καταργησουμε δηλαδή π.χ. και το νομο που κλεινει τους ανενεργούς δημοσιους οργανισμούς που ετρωγαν ένα σκασμο λεφτα?Δεν εχεις αδικο. 460+ νομοι εχουν ψηφίσει που δεν ξέρουμε τι λενε. Οποιος ειναι επομενη κυβέρνηση πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ισως χρειαστούν παραπάνω απο ενα νομο.
Να καταργησουμε δηλαδή π.χ. και το νομο που κλεινει τους ανενεργούς δημοσιους οργανισμούς που ετρωγαν ένα σκασμο λεφτα?
Συμφωνούμε. Αλλά η καραμελα "χανουμε τα σπιτια μας λογω φορων" δεν πρεπει καποτε να σταματησει γιατι εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ?Τί να τα κάνει το κράτος τα σπίτια μωρέ κι εσύ; Μπουρδέλα;
ΛΕΦΤΑ θέλει!
Εσυ μιλας για τα χαρτια...εγω μιλαω στην πραξη. Ανοιξαν τα επαγγελματα και?το τελευταίο δεν σου αρκεί ?? το ότι μειώσαμε τις δαπάνες του κράτους δεν σου φτάνει ?? το ότι επιτέλους μπήκε μια τάξη στην υγεία (έστω και κουτσουρεμένα από πλευρας τάξης) δεν σου φτάνει?
το ότι επιτέλους μπήκε μια τάξη στο σύστημα συνταξιοδότησης και όλοι βγαίνουν πλέον σε μια λογική ηλικία συνταξιούχοι δεν σου φτάνει ??
το ότι έστω και μισά ανοίξανε κάποια επαγγέλματα δεν σου φτάνει ??
τι σκατά θέλετε επιτέλους εκτός από την φαντασίωση του να μοιράζει το κράτος κουβάδες με λεφτά από αυτά που δεν έχει θέλετε ??
Φίλε η μπαρούφα σου χτύπησε κόκκινο!
Και Σύριζα να ψηφίσεις πρόσεξε μην σταυρώσεις κανέναν από τους λίγους έμφρονες, κάποιον με τα μυαλά σου να σταυρώσεις!
Πακετο με τον τραμουντανα εισαι? Για να σας γνωριζω σιγα σιγα.Να καταργησουμε δηλαδή π.χ. και το νομο που κλεινει τους ανενεργούς δημοσιους οργανισμούς που ετρωγαν ένα σκασμο λεφτα?
Να αλλαξουμε και τους συνταξιοδοτικούς νομους, ώστε να ξαναβγαινουν καποιοι σε συνταξη στα 45? Να βαλουμε να πληρωνουν παλι οι ταξιτζήδες φορο 600 ευρω το χρονο κατ' αποκοπην, ό,τι κι αν βγαζουν? Να ξανακλείσουμε τα επαγγελματα?ναι ρε... που θα διορίσει ο τσίπρας τα αποπαίδια του φωτόπουλου ?? που θα διορίσει ο ρίζος την κόρη τους ??
εδώ ο δραγασάκης έβαλε την πρεζού (είπε ότι απεξαρτήθηκε) υπάλληλο στον ΟΚΑΝΑ...
Οι εχοντες κοινό νου και λογικη, είναι απολυτως φυσιολογικο να ταυτιζονται στα αυτονόητα και να απορριπτουν την σαχλαμαρα, που τοσο πολύ γοητευει την πλειοψηφια αυτων που δεν τολμουν να σκεφτουν και να αντιληφθουν την πραγματικοτητα.Πακετο με τον τραμουντανα εισαι? Για να σας γνωριζω σιγα σιγα.
Ε αφου το ειπε η ελευθεροτυπια...Από πού βγαζει το συμπερασμα βεβαια, δεν μας λεει..."Ο λόγος που οι έλληνες εφοπλιστές διατηρούν ένα μέρος του στόλου τους με ελληνική σημαία, ειναι οτι τους δίνει πολλές δυνατότητες όντας επικεφαλής της Παγκόσμιας Εφοπλιστικής Ενωσης. Ασκούν πιέσεις για την αποφυγή «ζημιογόνων» περιβαλλοντικών οδηγιών, διεκδικούν μειώσεις στις οικονομικές επιπτώσεις των μολύνσεων από ατυχήματα, ζητούν και πετυχαίνουν φορολογικές και οικονομικές διευκολύνσεις κοκ. Φυσικά πρωτίστως κρατούν τις σημαίες ευκαιρίας που τους απαλλάσσουν από δυσάρεστες συνήθειες όπως πληρωμές στο ΝΑΤ, ποινικές ρήτρες και ανεπιθύμητους ελέγχους."
Ελευθεροτυπια 1.7.2011
Εσυ γιατρε συνεχισε να ζεις (εκ του ασφαλους φυσικα) το παραμυθι της ναυτιλιας "μας" που ειναι πρωτη στον κοσμο, της σημαιας και του πατριωτη εφοπλιστη.
Ε πες μας, ότι για σενα "καλυτερο" είναι μονο πότε θα παρεις λεφτα.Εγω μιλαω για την καθε μερα μου. Δεν άλλαξε τπτ αντίθετα χειροτερεύει μερα με την μερα.
Τους βάλατε φορο 26% απο το 1ο ευρω και 650 ευρω τέλος επιτιδευματος. Τι άλλο δλδ πρέπει να τους βάλετε?Να βαλουμε να πληρωνουν παλι οι ταξιτζήδες φορο 600 ευρω το χρονο κατ' αποκοπην, ό,τι κι αν βγαζουν?
ΕΝΑΝ!!!Για χρεος ανω τον 5000 ευρω τους έβαζαν στην μπουζου
Ολα αυτα θα μου εκαναν την μερα καλυτερη πιστευεις? Οκ αφου το λες εσυ με την τοσο μεγαλη φαντασια τι να πω εγω.?Ε πες μας, ότι για σενα "καλυτερο" είναι μονο πότε θα παρεις λεφτα.
Συγνωμη, νομιζα ότι μιλαμε για το καλο τη Χωρας μακροπρόθεσμα, και όχι για το ό,τι φαμε κι ο,τι αρπαξει ο κωλος μας.
Προφανως για σενα θα είναι καλυτερο να παιρνεις μισθο 3.000 ευρω και συνταξη στα 40.
Σου εχω νεα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Πολύ καλα τους κανανε.Τους βάλατε φορο 26% απο το 1ο ευρω και 650 ευρω τέλος επιτιδευματος. Τι άλλο δλδ πρέπει να τους βάλετε?
Ε πες μας, ότι για σενα "καλυτερο" είναι μονο πότε θα παρεις λεφτα.
Συγνωμη, νομιζα ότι μιλαμε για το καλο τη Χωρας μακροπρόθεσμα, και όχι για το ό,τι φαμε κι ο,τι αρπαξει ο κωλος μας.
Ο νομος που ισχυει δεν σου κανει? Εισαι και δικηγορος? ΜαλισταΕΝΑΝ!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑΝ που εχει παει φυλακη για 5.000 ευρω.
Αν μου δοθεί ονομα ΕΝΟΣ, εγω θα διαγραφω από το σαιτ και τον δικηγορικο συλλογο.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.
Χωρα προφανως ειναι τα βουνα και τα λαγκαδια και οχι ο λαος της. Οποτε αν στην προσπαθεια να γινουμε ανταγωνιστικοι χασουμε και μερικους δεν εγινε και τιποτα. Ας προσεχαν...
Μα αυτό είναι το πρόβλημα, ότι μερικοι θεωρείτε τη Χωρα κατι ξενο από σας.Χωρα προφανως ειναι τα βουνα και τα λαγκαδια και οχι ο λαος της. Οποτε αν στην προσπαθεια να γινουμε ανταγωνιστικοι χασουμε και μερικους δεν εγινε και τιποτα. Ας προσεχαν...
Μα αυτό είναι το πρόβλημα, ότι μερικοι θεωρείτε τη Χωρα κατι ξενο από σας.
Ότι μπορειτε να ευημερείτε, ενώ η Χωρα θα είναι στον πατο.
Οι δικες σας νοοτροπίες μας εφεραν εδώ. Αλλά όλα αυτά εχουν τελειωσει πλεον, γιατι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.