Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τέτοιες μπαρούφες ούτε ο Τσύριζας δεν τις λέει! Το ΚΚΕ ίσως...

Να επιβάλουμε βαριά φορολογία στους εφοπλιστές λοιπόν; Μαζί σου!
Μόνο που τα καράβια δεν είναι ακίνητα, ούτε καν βιομηχανικές επιχειρήσεις.
Βρίσκονται σε κάθε σημείο του πλανήτη ανά πάσαν στιγμή και αλλάζουν σημαία και μεσοπέλαγα άμα λάχει! Οπότε ποιός θα χάσει μετά; ;)
Καλό θα ηταν να ψάξεις τα ακίνητα που τα εχουν αραγε δηλωμένα? Στο ονομα τους? Δεν νομίζω. Αλλα οι εφοπλιστές ειναι καραμέλα. Τα υπόλοιπα ειναι τα χοντρά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν βλέπω να αλλάζει κατι φιλε μου προς το καλύτερο τουλάχιστον. Εσυ βλέπεις? Εαν ναι τι ειναι αυτο?  :think: :think:

(1) μάθαμε πόσους μισθοδοτεί το κράτος
(2) μάθαμε πόσους συνταξιοδοτεί το κράτος
(3) μάθαμε πόσους ανάπηρους έχουμε
(4) μάθαμε πόσοι παίρνουν διάφορα επιδόματα
(5) καναμε επιτέλους το αυτονόητο στην υγεία - έναν οργανισμό για όλους
(6) μαζέψαμε τις δαπάνες του σπάταλου κράτους...

αυτά μου φτάνουν...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τέτοιες μπαρούφες ούτε ο Τσύριζας δεν τις λέει! Το ΚΚΕ ίσως...

Να επιβάλουμε βαριά φορολογία στους εφοπλιστές λοιπόν; Μαζί σου!
Μόνο που τα καράβια δεν είναι ακίνητα, ούτε καν βιομηχανικές επιχειρήσεις.
Βρίσκονται σε κάθε σημείο του πλανήτη ανά πάσαν στιγμή και αλλάζουν σημαία και μεσοπέλαγα άμα λάχει! Οπότε ποιός θα χάσει μετά; ;)

Στα τσακιδια να πανε. Με σημαια Παναμα ουκρανους μηχανικους, μπαγκλαντεσιανους ναυτες και αντε κανα καπετανιο Ελληνα δεν μου προσφερουν τιποτα. Στο διαολο αλλα να ξεχασουν επισης και την στηριξη του ελληνικου κρατους στα διαφορα λομπι του σιτυ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καλό θα ηταν να ψάξεις τα ακίνητα που τα εχουν αραγε δηλωμένα? Στο ονομα τους? Δεν νομίζω. Αλλα οι εφοπλιστές ειναι καραμέλα. Τα υπόλοιπα ειναι τα χοντρά.

εφοπλιστής με ακίνητα είναι σαν να λες χρυσαυγίτης με μυαλό... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στα τσακιδια να πανε. Με σημαια Παναμα ουκρανους μηχανικους, μπαγκλαντεσιανους ναυτες και αντε κανα καπετανιο Ελληνα δεν μου προσφερουν τιποτα. Στο διαολο αλλα να ξεχασουν επισης και την στηριξη του ελληνικου κρατους στα διαφορα λομπι του σιτυ.

μάλλον ανάποδα τα λες...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Αυτος είναι καλος δεξιος, δεν ψηφιζει ΝΔ, οπότε τον στηρίζεις ε?

Έχω πει πολλές φορές πως θα ψήφιζα και τον Άσσαντ για να γλυτώσω από τους τζιχαντιστές, οπότε μην φοβάσαι, Ν.Δ. θα ψηφίσω όταν έρθει η ώρα.
Πως δεν τα κάνει και τέλεια βέβαια μην επανερχόμαστε.
Επίσης δεν ξέρω αν η δική μου ψήφος, μαζί με τις όποιες άλλες θα επαρκέσει. Μερικές φορές ο κόσμος έχει μια διάθεση να αλλάξει κάτι κακό με κάτι πολύ χειρότερο...

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
(1) μάθαμε πόσους μισθοδοτεί το κράτος
(2) μάθαμε πόσους συνταξιοδοτεί το κράτος
(3) μάθαμε πόσους ανάπηρους έχουμε
(4) μάθαμε πόσοι παίρνουν διάφορα επιδόματα
(5) καναμε επιτέλους το αυτονόητο στην υγεία - έναν οργανισμό για όλους
(6) μαζέψαμε τις δαπάνες του σπάταλου κράτους...

αυτά μου φτάνουν...
Ειπμα την αποψη μου για σενα μην θες να την επαναλάβω. Ολα αυτα που αναφερεις ειναι διαπιστώσεις ποσο μπαχαλο επικρατουσε τα τελευταία 40 χρόνια. Κατι αλλο μάθαμε?Προς το καλύτερο τα τελευταία 5 χρόνια τι έχει πάει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Έχω πει πολλές φορές πως θα ψήφιζα και τον Άσσαντ για να γλυτώσω από τους τζιχαντιστές, οπότε μην φοβάσαι, Ν.Δ. θα ψηφίσω όταν έρθει η ώρα.
Επίσης δεν ξέρω αν η δική μου ψήφος, μαζί με τις όποιες άλλες θα επαρκέσει. Μερικές φορές ο κόσμος έχει μια διάθεση να αλλάξει κάτι κακό με κάτι πολύ χειρότερο...
Δεν με απασχολεί αν θα επαρκεσει. Δεν με ενδιαφερει καν αν η μαζα είναι ακομη τοσο ανωριμη, μετα από 5 χρονια κρισης, να μην εχει αντιληφθεί ότι δεν πρεπει να πιστευει σε σωτηρες. Με ενδιαφερει όμως ανθρωποι που εχουν γνωση και επιπεδο, να είναι την κρισιμη ωρα εκει που πρεπει. Ώστε αυριο μεθαύριο, να μπορουν να πουν "εγω τότε που επρεπε, εκανα αυτό που επρεπε".

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εαν υπάρχει χειρότερο. Αυτο δεν το ξερει κανεις. Και μην μας πεις οτι ο Συριζα θα μας πάρει τα σπίτια.  Η ΝΔ τα παίρνει προς το παρόν. Εαν τα πάρει κ ο Συριζα θα το μάθουμε όταν και εάν βγει. Για αυτο καλο ειναι να μιλάμε και να κρίνουμε αυτα που ξέρουμε και οχι τι μας ποτίζουν το μυαλό.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
 στηριξη του ελληνικου κρατους στα διαφορα λομπι του σιτυ.

Φίλε η μπαρούφα σου χτύπησε κόκκινο!
Και Σύριζα να ψηφίσεις πρόσεξε μην σταυρώσεις κανέναν από τους λίγους έμφρονες, κάποιον με τα μυαλά σου να σταυρώσεις! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εαν υπάρχει χειρότερο. Αυτο δεν το ξερει κανεις. Και μην μας πεις οτι ο Συριζα θα μας πάρει τα σπίτια.  Η ΝΔ τα παίρνει προς το παρόν. Εαν τα πάρει κ ο Συριζα θα το μάθουμε όταν και εάν βγει. Για αυτο καλο ειναι να μιλάμε και να κρίνουμε αυτα που ξέρουμε και οχι τι μας ποτίζουν το μυαλό.
Εγω δεν βλεπω καμια ΝΔ ή κανενα ΠΑΣΟΚ να παιρνει σπιτια. Αντιθέτως ειδα επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να παιρνουν ολοι σπιτια...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δεν με απασχολεί αν θα επαρκεσει. Δεν με ενδιαφερει καν αν η μαζα είναι ακομη τοσο ανωριμη, μετα από 5 χρονια κρισης, να μην εχει αντιληφθεί ότι δεν πρεπει να πιστευει σε σωτηρες. Με ενδιαφερει όμως ανθρωποι που εχουν γνωση και επιπεδο, να είναι την κρισιμη ωρα εκει που πρεπει. Ώστε αυριο μεθαύριο, να μπορουν να πουν "εγω τότε που επρεπε, εκανα αυτό που επρεπε".

σιγα την κριση τυπε  :grin:

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν βλεπω καμια ΝΔ ή κανενα ΠΑΣΟΚ να παιρνει σπιτια. Αντιθέτως ειδα επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να παιρνουν ολοι σπιτια...
Συμφωνούμε. Τωρα τα παίρνουν πίσω μέσω φόρων.Το τι καλυτερο βλεπεις θα μου πεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ειπμα την αποψη μου για σενα μην θες να την επαναλάβω. Ολα αυτα που αναφερεις ειναι διαπιστώσεις ποσο μπαχαλο επικρατουσε τα τελευταία 40 χρόνια. Κατι αλλο μάθαμε?Προς το καλύτερο τα τελευταία 5 χρόνια τι έχει πάει?

το τελευταίο δεν σου αρκεί ?? το ότι μειώθηκαν οι δαπάνες του κράτους δεν σου φτάνει ?? το ότι επιτέλους μπήκε μια τάξη στην υγεία (έστω και κουτσουρεμένα από πλευρας τάξης) δεν σου φτάνει?
το ότι επιτέλους μπήκε μια τάξη στο σύστημα συνταξιοδότησης και όλοι βγαίνουν πλέον σε μια λογική ηλικία συνταξιούχοι δεν σου φτάνει ??

το ότι έστω και μισά ανοίξανε κάποια επαγγέλματα δεν σου φτάνει ??

τι σκατά θέλετε επιτέλους εκτός από την φαντασίωση του να μοιράζει το κράτος κουβάδες με λεφτά από αυτά που δεν έχει θέλετε ??

kavlarxos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
"Σωτηρας" με την εννοια ότι με "έναν νομο θα καταργησω τα μνημονια"...
Δεν εχεις αδικο. 460+ νομοι εχουν ψηφίσει που δεν ξέρουμε τι λενε. Οποιος ειναι επομενη κυβέρνηση πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ισως χρειαστούν παραπάνω  απο ενα νομο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν εχεις αδικο. 460+ νομοι εχουν ψηφίσει που δεν ξέρουμε τι λενε. Οποιος ειναι επομενη κυβέρνηση πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ισως χρειαστούν παραπάνω  απο ενα νομο.

να διαβάσεις την εφημερίδα της κυβερνήσεως να τους μάθεις... άγνοια νόμου δεν νοείται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Συμφωνούμε. Τωρα τα παίρνουν πίσω μέσω φόρων.Το τι καλυτερο βλεπεις θα μου πεις?
Στα ειπε μεσες ακρες ο τραμουντάνας. Επιπλέον θα ηθελα να μου πεις ΕΝΑΝ που εχασε το σπιτι του λογω φορων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom