Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
ελα ομως που 'πουλαει' η 'δοκιμασμενη' συνταγη ε?...
Προσωπκα δεν τα βλεπω καν απο πολιτικη πλευρα, απλα μου κανει εντυπωση ποσο χαμηλο ειναι το νοητικο επιπεδο της μαζας ρε παιδι μου....

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο χαπάκης που είναι ?? κουράστηκε χτές το βράδυ ή ήπιε πολλές μπύρες και δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι ??

σου ελειψα τι να κανουμε ειχα πει για μπυρες το σαββατο το πρωι βολτουλα μετα σαββατοβραδο καμια μπυριτσα ε τωρα ξεκουραστηκα και μπηκα σπιτι
τι εχει ειπωθει εδω μεσα????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σου ελειψα τι να κανουμε ειχα πει για μπυρες το σαββατο το πρωι βολτουλα μετα σαββατοβραδο καμια μπυριτσα ε τωρα ξεκουραστηκα και μπηκα σπιτι

δεν έκανες αγωνιστική γυμναστική ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ψοφησες στην κουραση ε? Ε ρε ζωάρα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μεχρι εκει μπορει να φτασει ο ασχετος
Παρατηρησε τον όταν μιλαει. Κάνει ακομη και το "σφαλμα" του Παπανδρεου, που τονιζε τις λεξεις που ηθελε να τονισει στην προπαραληγουσα, ακομη κι αν τονιζονταν αλλού. Για εμφαση. Ελεος δηλαδή ο απίθανος. Προβες στον καθρεφτη κανει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ελα ομως που 'πουλαει' η 'δοκιμασμενη' συνταγη ε?...
Προσωπκα δεν τα βλεπω καν απο πολιτικη πλευρα, απλα μου κανει εντυπωση ποσο χαμηλο ειναι το νοητικο επιπεδο της μαζας ρε παιδι μου....
Λεφτα ταζει, η μαζα υποκλινεται. Τι δεν καταλαβαινεις? Πεντε χρονια κριση και ακομη καποιοι νομιζουν ότι κυβερνάνε οι κακοι που δεν θελουν να δωσουν λεφτα, και αντιπολιτεύονται οι καλοι, που είναι ετοιμοι να τα δωσουν και από ατυχια δεν εχουν γινει ακομη κυβερνηση.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γι αυτόν είναι η ζωη. Πορείες, διαδηλώσεις, καφεδες, μπυρες και αγωνας. Δουλευε εσυ κορόιδο.

είπαμε... απαιτει 8 ώρες δουλειά, 8 ώρες διασκέδαση και 8 ώρες ύπνο.... βέβαια την δουλειά την έχει αντικαταστήσει και αυτή με διασκέδαση αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...

ας απαιτεί λοιπόν ότι θέλει και ας κλαψομουνιάζεται όσο θέλει... τα αρχίδια μου θα πάρει... όσο δεν πάει να δουλέψει

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
είπαμε... απαιτει 8 ώρες δουλειά, 8 ώρες διασκέδαση και 8 ώρες ύπνο.... βέβαια την δουλειά την έχει αντικαταστήσει και αυτή με διασκέδαση αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...

ας απαιτεί λοιπόν ότι θέλει και ας κλαψομουνιάζεται όσο θέλει... τα αρχίδια μου θα πάρει... όσο δεν πάει να δουλέψει

δε ζηταω τιποτε απο σενα ετσι κι αλλιως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom