wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
τα στρινγκακια σου ;
τα στρινγκακια σου ;
Καλα εισαι τύπε? Την καλησπέρα μου.Τι έγινε ρε αποτυχιμενε δον Ζουάν του διαδικτύου, σου έκατσε γκόμενα και πήρες τα πάνω σου ? Θα μας το παίζεις και μπήχτης δηλαδή από δω και πέρα ?
Respect.Ειναι πολυ μπροστα....!!!
;)
Τι έγινε ρε αποτυχιμενε δον Ζουάν του διαδικτύου, σου έκατσε γκόμενα και πήρες τα πάνω σου ? Θα μας το παίζεις και μπήχτης δηλαδή από δω και πέρα ?
νομιζει οτι επειδηεφιαξε ενα γυναικειο κλωνο θα ξεχασουμε τις μαρτυριες αληθινου γυναικειου μελους που μας τα εχει πει ολα χαρτι και καλαμαριΤι έγινε ρε αποτυχιμενε δον Ζουάν του διαδικτύου, σου έκατσε γκόμενα και πήρες τα πάνω σου ? Θα μας το παίζεις και μπήχτης δηλαδή από δω και πέρα ?
Καλα εισαι τύπε? Την καλησπέρα μου.
νομιζει οτι επειδηεφιαξε ενα γυναικειο κλωνο θα ξεχασουμε τις μαρτυριες αληθινου γυναικειου μελους που μας τα εχει πει ολα χαρτι και καλαμαρι
Tι θέλεις τύπε μου?Καλησπέρα. Για πες το ποίημα τώρα......
νομιζει οτι επειδηεφιαξε ενα γυναικειο κλωνο θα ξεχασουμε τις μαρτυριες αληθινου γυναικειου μελους που μας τα εχει πει ολα χαρτι και καλαμαρι
Tι θέλεις τύπε μου?
Να πεις ρε γλίτσα τι παίχτηκε. Ποια σου έκατσε η wild rose ? Κώλο δίνει η σου το παίζει κυρία ? Άμα σου πει ότι είσαι ο τρίτος της μην το πάρεις και πολύ της μετρητής. Και γράψε καμία κριτική να
τι χρωμα??
Τόσα τσιμπούκια πήρες μωρή σαμαρικιά αποβολή απόψε;
Επισης, εχω να ρωτησω τον συντονιστη του θρεντ (αν υπαρχει και δεν ξυνει καπου τ' αρχιδια του), εάν θα γινω warned εφόσον αρχισω να βριζω τον συγκεκριμενο με τον τροπο που με βριζει. Δεκτη και απαντηση με πμ. Η απαντηση "είναι κολλητος μας και θα βριζει εκεινος ενώ εσυ θα καθεσαι ησυχα" δεν γινεται δεκτη.
Περιμενω.
Ηταν αψογος όπως παντα....μλκ,ο χοντρός ο αρχηγός σου...ήταν σκέτος εμετός σήμερα...enough said...