Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
και φυσικά το ότι δεν έκανες εμφάνιση στο αεροδρόμιο που σε περίμενα όταν ήρθα ... ενώ ήξερες όλα για την πτήση λουλούκα...

Θα τον κερναγες καφεδακι στο γρηγορη, μαν, να μιλησετε και να λυθουν οι παρεξηγησεις;

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Πάλι ησυχία σήμερα. Αυτο το γαμωφεστιβαλ χάραξης μας στερεί και τη λίγη διασκέδαση που μας έμεινε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πάλι ησυχία σήμερα. Αυτο το γαμωφεστιβαλ χάραξης μας στερεί και τη λίγη διασκέδαση που μας έμεινε

λες να πήγε εκεί ο ιπποποταμάκης για φτηνές μπύρες ??

εξάλλου κάτι ψυχοτροπικό έχει σήμερα από ότι είδα στο πρόγραμμα... πιθανόν ομαδική ψυχοθεραπεία...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Δε μας ενδιαφέρει το πρόγραμμα του γηροκομείου σου μωρή υπεραιωνόβια πουτσότριχα.

αααααααααααααααααααααχαχαχαχααχα !  :2funny: :2funny:

Υπεραιωνόβια πουτσορουφήχτρα είναι ο γκέϋ τραμουλης !

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
Το μόνο ενδιαφέρον που βρίσκει κάποιος στο παρόν νήμα είναι ευφυείς πρωτότυπες και διασκεδαστικές προσφωνήσεις

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ρε συ γιατι δε κανονιζεις μια συναντηση απο κοντα με εναν απο ολους τους θρασυδειλους που σε βριζουν πισω απο την οθονη? Να τους δουμε και πως βριζουν απο κοντα. Μονο αν το κανεις πες και σε μας να γελασουμε
Ο Τραμου ειναι από τα πιο ενταξει ατομα εδω μεσα..ADMIRAL speaking,δε χρειάζεται επιβεβαίωση..
ΥΓ:καποτε εγινε μια τετοια συναντηση..Παρόντες εγω,ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ,ο TALOS,ο ALPHA,ο CHEYENNE,o AMJIK,o SOLITONIOS κι ένας Ισραηλινός κατασκοπος -δεν κανω πλακα,της MOSAD-...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το μόνο ενδιαφέρον που βρίσκει κάποιος στο παρόν νήμα είναι ευφυείς πρωτότυπες και διασκεδαστικές προσφωνήσεις

γιατί εσύ περίμενες να βρείς ενδιαφέρον στον ΣΥΡΙΖΑ ??  :think: :think: :think: :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.866
Πόντοι
2.606
τραμυ αμα συνεχιζεις να γλυκαινεις τα ματακια μας με τις μουναρες που ποσταρεις σε βλεπω να μενεις κλεισμενος στα λοστ εντ φαουντ 2-3 χρονια σαν τον τομ χανγκς  :thefinge:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τραμυ αμα συνεχιζεις να γλυκαινεις τα ματακια μας με τις μουναρες που ποσταρεις σε βλεπω να μενεις κλεισμενος στα λοστ εντ φαουντ2-3 χρονια σαν τον τομ χανγκς  :thefinge:

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

τις καλημέρες μου

:birdman:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
(Νέο) "χαράτσι" στις τηλεπικοινωνίες θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκτύπωση σελίδαςΑποθήκευση σελίδαςΑποστολή με e-mailΠροσθήκη στο αρχείοΜέγεθος κειμένου
Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Ανεφάρμοστη και εκτός πραγματικότητας θεωρεί η αγορά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για επιβολή νέων φορολογικών επιβαρύνσεων στις εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και νέων τεχνολογιών στο πλαίσιο της χάραξης μίας «νέας αναπτυξιακής πολιτικής για τον κινηματογράφο». Η πρόταση αυτή έχει ήδη πυροδοτήσει αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με το πρώτο να αναφέρει ότι νέοι φόροι στα telecoms θα επιβαρύνουν τον καταναλωτή και θα οδηγήσουν τις εταιρείες σε περικοπή θέσεων εργασίας.

«Χαράτσι» επί των εσόδων

Ειδικότερα, το πρόγραμμα του τμήματος πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει:

- «την αύξηση του ειδικού φόρου των παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και νέων τεχνολογιών (νέα ψηφιακά μέσα) σε ποσοστό 4% επί του συνόλου του εσόδου που πραγματοποιούν οι εταιρείες τηλεφωνίας».

-τη δημιουργία νέου ψηφιακού φόρου, με συντελεστή 8% επί των εσόδων που πραγματοποιούν εταιρείες από τη μετάδοση ταινιών με χρέωση σε ιντερνέτ, βίντεο on demand, κινητά τηλέφωνα. Το ποσό αυτό θα πηγαίνει στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, η επιβολή φόρου στα έσοδα και όχι στα κέρδη, εξ’ ορισμού, αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τα μεγέθη μίας εταιρείας, καθώς, με τον τρόπο αυτό, το κόστος του παραγόμενου προϊόντος αυξάνεται και άρα τα κέρδη περιορίζονται.

Η υψηλότερη στην Ε.Ε. η έμμεση φορολογία

Όλα αυτά, τη στιγμή που αίτημα-των τελευταίων χρόνων- της αγοράς τηλεπικοινωνιών είναι ο περιορισμός της έμμεσης φορολογίας (ΦΠΑ συν ειδικό τέλος) που είναι η υψηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με μελέτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην τέταρτη θέση στον κόσμο αναφορικά με την αναλογία των φόρων ως προς το συνολικό κόστος χρήσης κινητών (TCMO) (30,4% στην Ελλάδα έναντι 18,1% παγκοσμίως).

Παράλληλα, στην Ελλάδα οι αθροιστικές επιβαρύνσεις των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας ανέρχονται σε 36-48% (ΦΠΑ 23% και ειδικό τέλος 12-20%), όταν σε επίπεδο Ε.Ε. το συνολικό ποσοστό φόρου δεν ξεπερνάει το 25%. 

Και όπως προκύπτει από την επεξεργασία των στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος, η επίδραση της αύξησης του ειδικού τέλους και της οικονομικής κρίσης μειώνει τόσο τα δημόσια έσοδα όσο και τη χρήση κινητής τηλεφωνίας. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το 2013 τα έσοδα του Δημοσίου μειώθηκαν σε επίπεδα χαμηλότερα από την εποχή πριν από την τελευταία αύξηση του ειδικού τέλους (2009). Ακόμη το 2010 διαμορφώθηκαν σε 375,3 εκατ. ευρώ  και έκτοτε μειώνονται συνεχώς.

Κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιθυμούσε την επιβολή νέων φόρων, η Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας υπολογίζει ότι η μείωση του ειδικού τέλους κατά 60% θα οδηγούσε σε αύξηση των συνολικών δημοσίων εσόδων κατά 38 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώντας σημαντικά πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα στην ευρύτερη οικονομία.

την καλημερα μου και αρχιζουμε οσο αφορα το θεμα

εχετε την εντυπωση οτι ο συριζα δεν φορολογησε της πολυεθνικες εταιριες τηλεπικοινωνιων

ειδατε να λεει οτι θα αυξησει το λογαριασμο στους συνφρομητες λεει οτι θα φορολογησει κατ ευθειαν την πολυεθνικη βαση των κερδων και των εσοδων της

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

εχετε την εντυπωση οτι ο συριζα δεν φορολογησε της πολυεθνικες εταιριες τηλεπικοινωνιων

ειδατε να λεει οτι θα αυξησει το λογαριασμο στους συνφρομητες λεει οτι θα φορολογησει κατ ευθειαν την πολυεθνικη βαση των κερδων και των εσοδων της

ελα αγόρι μου, μας έλειψες! Χτύπησες καρτα ξανα στο φεστιβάλ σμιλέματος; Βρέθηκες με τα άλλα συντρόφια απο το σαιτ;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μάλιστα... και οι πολυεθνικές των τηλεπικοινωνιών τι θα κάνουν ??? απλά θα μετακυλίσουν τον φόρο στους καταναλωτές και θα ξεμπερδέψουνε με τους πειραματισμούς τσιπούρας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ελα αγόρι μου, μας έλειψες! Χτύπησες καρτα ξανα στο φεστιβάλ σμιλέματος; Βρέθηκες με τα άλλα συντρόφια απο το σαιτ;

κάνανε ομαδική ψυχοδραματοποίηση... δεν ξέρω τι είναι τούτο αλλά σαν ομαδική μαλακία μου ακούγεται...  :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λες να πήγε εκεί ο ιπποποταμάκης για φτηνές μπύρες ??

εξάλλου κάτι ψυχοτροπικό έχει σήμερα από ότι είδα στο πρόγραμμα... πιθανόν ομαδική ψυχοθεραπεία...

ελα να το διαπιστωσεις η αν δεν πορεις μιας και εισαι στο εξωτερικο προτεινε σε φιλους να ερθουνε να το διαπιστωσουνε οι ανεργοι μαλιστα μπαινουν δωρεαν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ελα να το διαπιστωσεις η αν δεν πορεις μιας και εισαι στο εξωτερικο προτεινε σε φιλους να ερθουνε να το διαπιστωσουνε οι ανεργοι μαλιστα μπαινουν δωρεαν

εγώ και οι φίλοι μου δεν πληρώνουμε για να πάρουμε μέρος σε διαφημιστικά event...

αυτό μας έλλειπε .. να κάνει διαφήμιση ο σφύριζα και να πληρώνουμε και από πάνω...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

βρεθηκα με πολλους συντροφους δεν ξερω αν ηταν απο το σαιτ η οχι δεν με ενδιαφερει εχει και σημερα φεστιβαλ και αυριο

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
βρεθηκα με πολλους συντροφους δεν ξερω αν ηταν απο το σαιτ η οχι δεν με ενδιαφερει εχει και σημερα φεστιβαλ και αυριο

Και χτυπας κάρτα κάθε μέρα; Δηλαδή απόψε θα παρεις απουσία απο το σαιτ;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγώ και οι φίλοι μου δεν πληρώνουμε για να πάρουμε μέρος σε διαφημιστικά event...

αυτό μας έλλειπε .. να κάνει διαφήμιση ο σφύριζα και να πληρώνουμε και από πάνω...

για να βγουν τα εξοδα ρε πανεξυπνε 1 κεντρικη σκηνη και αλλη 1 επιπλεον σκηνη ηχητικες εγκαταστασεις τοσοι τραγουδιστες που θα βγουνε ολα αυτα τα εξοδα???? και πληρωνουν μονο οι εχοντες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom