Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Είσαι 29 χρονών άνεργος .
Τι πρέπει να ψηφίσεις και γιατί ;
μάλιστα να ξέρουμε ποιόν να κυνηγήσουμε για την παραχώρηση του χώρου.... διότι δεν νοείται δωρεάν παραχώρηση πανεπιστημιακού χώρου για εκδήλωση με εισητήριο
ωραια βαλτον μεσα και γιατι δημοσιος χωρος δεν ειναι????
και αποφανθήκανε ότι ο χώρος είναι κατάλληλος για συναυλία ?? θέλω να δώ την αίτηση και την άδεια που δόθηκε
πιστευεις οτι εχω στα χερια μου την αιτηση και την αδεια μηπως νοιζεις οτι ειμαι και ο τσιπρας???
δεν ρώτησα μόνο αν εκδίδονται εισητήρια αλλά και αν αποδίδεται ο ΦΠΑ και τα Τέλη Δημοσίων θεαμάτων στο δημόσιο
κανονικα εκδιδοντε εισητηρια και υπαγοντε στο νομο περι μη κερδοσκοπικων οργανισμων
καλά όταν αγόρασες την μπυρίτσα σου δεν είδες αν σου κόψανε απόδειξη ή όχι ??
σου απαντησα και πιο πανω υπαγοντε σε κανονισμο μη κερδοσκοπικου οργανισμου
τα σουβλάκια και τα βρώμικα που σίγουρα θα πουλούσανε ... είχαν βιβλιάριο υγείας σε ισχύ αυτοί που τα δίνανε ή μπαααα ψιλά γράμματα ?
ειχε σουβλακια και διεθνεις κουζινα σε αυτη την περιπτωση δεν γνωριζω αν ειχανε αδεια μικροπωλητη ουτε και τις συμφωνιες που ειχαν γινει
και ποιός ελέγχει αν ο κόσμος χρησιμοποιεί τις χημικές τουαλέτες ή αν δεν κατουράει όπου βρεί ??
πας καλα θελεις να βαλουμε και τουαλετοφυλακα δηλαδη οταν πας σε συναυλιες εχουν τουαλετοφυλακα
μάλιστα... ένσημα τους κολλάει τους εθελοντές ο σφύριζα ή μπααα ? γιατί στην περίπτωση του καφετζή με τον ανηψιό που πήγαινε εθελοντικά και βοηθούσε επέμενες ότι πρέπει να τους κολλάει ένσημα
μαθε να συγκρινεις αλλο μια Ο.Ε (ομμορυθμη εταιρια) Ε.Ε (ετερορυθμη εταιρια)Ε.Π.Ε (εταιρια περιορισμενης ευθυνης) απο εναν μη κερδοσκοπικο οργανισμο
Για να βρείτε βίζιτες επιστρατεύσατε και κατασκόπους ;
Βρήκε τίποτα καλό και για σας ο εβραιάκος Τζέημς Μποντ ,η το κράτησε
για την πάρτη του ;
Όσο για τον Τραμούλη, πλάκα κάνουμε ,δεν σοβαρολογούμε ,αλλά
πες του να μειώσει το πιοτό εσύ που είσαι φίλος του...
Είσαι 29 χρονών άνεργος .
Τι πρέπει να ψηφίσεις και γιατί ;
εγω θα ψηφισω συριζα γιατι πιστευω οτι θα εφαρμοσει μια φιλολαικη πολιτικη στα κατωτερα οικονομικα στρωματσ (οπου ανηκω)
Oχι βιζιτες ρε...Δεν κανουμε τετοια εμεις...
Για να βρείτε βίζιτες επιστρατεύσατε και κατασκόπους ;
Βρήκε τίποτα καλό και για σας ο εβραιάκος Τζέημς Μποντ ,η το κράτησε
για την πάρτη του ;
Όσο για τον Τραμούλη, πλάκα κάνουμε ,δεν σοβαρολογούμε ,αλλά
πες του να μειώσει το πιοτό εσύ που είσαι φίλος του...
μπαααα ... ανθρακες ο θησαυρός ο κατάσκοπος... από τις δικές μας τον ταίσαμε ;)
εσύ παίκτη μου ανήκεις στους προνομιούχους...
σε αυτούς που δεν πληρώνουν αλλά ζητάνε (και εν πολλοίς όλο και κάτι παίρνουνε)
Τυπος τρομερός όμως..Σμηναρχος της ΠΑ του Ισραήλ...
Ωραίος κατάσκοπος ,ούτε κωλ γκέρλ δεν μπορει να βρεί !
Μπλουζάκι με Μαο Τσέ Τουνγκ θα βρω στο φεστιβάλ ;
Ωραίος κατάσκοπος ,ούτε κωλ γκέρλ δεν μπορει να βρεί !
Τυπος τρομερός όμως..Σμηναρχος της ΠΑ του Ισραήλ...
προνομιουχος με μοναδικο εισοδημα για ολο το 2014 293€ καλα μιλαμε για προνομια
Oχι βιζιτες ρε...Δεν κανουμε τετοια εμεις...
Κατα τα άλλα συμφωνώ,πίνει πολύ ο πούστης...
και ποιός σου είπε ότι οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί απαλλάσονται του ΦΠΑ και των υποχρεώσεων τους απέναντι στους απασχολούμενους τους ?? αμα ήταν έτσι το ΠΑΣΟΚ δεν θα το κυνηγούσαν για χρέη στο ΙΚΑ και ούτε η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν κάνει ρυθμίσεις για τα χρεωστούμενα...
ειναι τελειως διαφορετηκες οι διαταξεις για το φπα και την εθελοντικη εργασια
ίσως αν τον αμολούσαμε στην λωρίδα της Γάζας να μας κουβαλούσε μερικές με μπούρκα (και από κάτω τίποτις)... στην Αθήνα ήταν φαίνεται έξω από τα νερά του
για το οποίο όμως δεν παρείχες κανένα απολύτως είδος εργασίας ... μην το ξεχνάς...