pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Να ρωτησω τους συντροφους τον Κυριο Κουβελη πως τον αποκαλουμε σημερα Κουβελη ή Κουνελη?
Στειλε τον βοριδη να κανει μηνυση
Ενω εσυ δεν εισαι που κρινεις πριν καν κυβερνησουν....Oτι πεις δεν σου χαλαω χατιριΑλλο εξυπνος, άλλο πουλαω εξυπναδα. Εσυ απλα εισαι μαλακας
Ουστ ρε μαλακα. Τελη 10% εβαλαν κ στα καρτοκινητα. Αιντε μαλακα
Καλα τραβα στα πακια τωρα ωρα σου ειναιότι πείς μαλάκα... ο γιατρός είπε να λέμε στους ψυχασθενείς σαν και σένα ναι και με χαμόγελο...
Ουστ ρε μαλακα. Τελη 10% εβαλαν κ στα καρτοκινητα. Αιντε μαλακα
Τι να δω ρε πιωμενε? περνουν η οχι 10% απο τα καρτοκινητα? Αιντε ψωφα να ησυχασουμεπάρε ηλίθιε ξεστραβώσου...
Τι να δω ρε πιωμενε? περνουν η οχι 10% απο τα καρτοκινητα? Αιντε ψωφα να ησυχασουμε
Το 2009 εγινε πουστρακο. Στα 10 ευρω καρτα σου περνουν 1,20 οταν πριν δεν σου επερναν τπτ. Αιντε μαλακαηλίθιε δες από πότε τα παίρνουν
αλλά είσαι τόσο μαλάκας που δεν ξέρεις τι πληρώνεις βλήμα...
Με τις διατάξεις της παραγράφου 1 περίπτωση β του άρθρου 12 του ν. 2579/1998, όπως τούτο ισχύει με τις νεότερες νομοθετικές ρυθμίσεις, επιβάλλεται τέλος υπέρ του Δημοσίου, με την ονομασία «τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας», το οποίο υπολογίζεται ως ποσοστό 12% επί της αξίας του χρόνου ομιλίας ή επικοινωνίας των καρτοκινητών τηλεφώνων.
Το 2009 εγινε πουστρακο. Στα 10 ευρω καρτα σου περνουν 1,20 οταν πριν δεν σου επερναν τπτ. Αιντε μαλακα
Ποιο αυξηθηκε ρε μπασταρδε? Ποια λεπτα? Εαν βαλω 10 ευρω καρτα αμεσα το υπολοιπο μου θα ειναι -1,20 ευρω. Αιντε σαλτα κ γαμησουγιατί ρε παπάρα ? αυξηθήκανε ή όχι τα λεπτά που μιλάς με 10 ευρώ ναι ή όχι ??
αρχίδια σου παίρνουν... από τους κινητούς τα παίρνουν...
Ποιο αυξηθηκε ρε μπασταρδε? Ποια λεπτα? Εαν βαλω 10 ευρω καρτα αμεσα το υπολοιπο μου θα ειναι -1,20 ευρω. Αιντε σαλτα κ γαμησου
Ποιο αυξηθηκε ρε μπασταρδε? Ποια λεπτα? Εαν βαλω 10 ευρω καρτα αμεσα το υπολοιπο μου θα ειναι -1,20 ευρω. Αιντε σαλτα κ γαμησου
γιατί ρε παπάρα ? αυξηθήκανε ή όχι τα λεπτά που μιλάς με 10 ευρώ ναι ή όχι ??
αρχίδια σου παίρνουν... από τους κινητούς τα παίρνουν...
Tα παιδια μου δεν ειναι σαν τα δικα σου μαλακα....!Με τι προσοντα? Αφου τα πακια σε στραπωναρουν συνεχεια...αντε πηγαινε εκει αργησεεςκαι που είσαι... μπάσταρδο να πείς το παιδί σου μαλάκα μην σου γαμίσω τίποτε...
και που είσαι... μπάσταρδο να πείς το παιδί σου μαλάκα μην σου γαμίσω τίποτε...
Του ειπα να μας πει που θα ειναι οταν ερθει Ελλαδα αλλα εκανε την παπια...Ρε συ γιατι δε κανονιζεις μια συναντηση απο κοντα με εναν απο ολους τους θρασυδειλους που σε βριζουν πισω απο την οθονη? Να τους δουμε και πως βριζουν απο κοντα. Μονο αν το κανεις πες και σε μας να γελασουμε
Ρε συ γιατι δε κανονιζεις μια συναντηση απο κοντα με εναν απο ολους τους θρασυδειλους που σε βριζουν πισω απο την οθονη? Να τους δουμε και πως βριζουν απο κοντα. Μονο αν το κανεις πες και σε μας να γελασουμε
Εκτος απο σκατοψυχος εισαι κ φιλοζωος???? Με εντυπωσιασες δεν το περιμεναοσονούπω... αλλά ρε σύ είμαι και φιλόζωος... δεν μπορώ να δέρνω ακόμη και κοπρόσκυλα...