Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
Οι ΔΥ θα στηρίξουν το Συρισόκ !
Από τα υλικά του Πασοκ ο Συριζα !
Δούρου ,τ.συνεργάτης του Ακη ,επιβάλει τη νομιμότητα
απαγορεύοντας ...στους Επιθεωρητές να ελέγξουν ΔΥ !
Ζούμε μέρες Αντρέα !
δεν ζειτε μερες αντρεα θα ζησετε μερες αριστερας μην μπερδευετε τον ψευτοσοσιαλισμο του παπανδρεου με το συριζα και την αριστερα
δηλαδή να αναμένωμεν χειρότερα ??
για οσους βγαζουν 100.000€ το χρονο και δεν θελουν η νομιζουν οτι 20.000€ το χρονο φορους ειναι πολλα ναι θα ειναι χειροτερα για εσας και δικαιοτερα για τους φτωχους. α και φοροδιαφυγες και μαυρο χρημα ξεχαστε τα
αυτοι που βγαζουν 100.000 το χρονο τυπε σημερα στην Ελλάδα είναι τοσο λιγοι που ουτε για τα επιδόματα των Ρομά δεν φτανει η φορολογία τους :S
Συνφωνώ μαζί σου και μακάρι αλλά δεν ξέρω πόσοι βγάζουν 100 χιλιάρικα πλέον αλλά και πόσοι από αυτούς τα δηλώνουνγια οσους βγαζουν 100.000€ το χρονο και δεν θελουν η νομιζουν οτι 20.000€ το χρονο φορους ειναι πολλα ναι θα ειναι χειροτερα για εσας και δικαιοτερα για τους φτωχους. α και φοροδιαφυγες και μαυρο χρημα ξεχαστε τα
ειναι πολλοι απλα φοροδιαφευγουν
ποσοι ρε χαπακι;
Συνφωνώ μαζί σου και μακάρι αλλά δεν ξέρω πόσοι βγάζουν 100 χιλιάρικα πλέον αλλά και πόσοι από αυτούς τα δηλώνουν
ειναι πολλοι απλα φοροδιαφευγουν
Απο την εποχη της "κορης μου σοσιαλιστριας" καποιοι υπόσχονται ότι θα παρουν τα λεφτα από τους κακους πλουσιους και θα τα μοιρασουν στους καλους φτωχούς.
Μονο που τωρα οι πρωτοι είναι ελάχιστοι. Οι πολιτικάντηδες συνεχιζουν να υπόσχονται τα ιδια στο ποπολο.
Ιδιο είναι και το εργο ότι θα τα παρουν από τους εφοπλιστες. Θα τους κανουν τα τρια δυο
Η προσγειωση θα είναι αποτομη επι συριζα τυπε :S
Απο την εποχη της "κορης μου σοσιαλιστριας" καποιοι υπόσχονται ότι θα παρουν τα λεφτα από τους κακους πλουσιους και θα τα μοιρασουν στους καλους φτωχούς.
Μονο που τωρα οι πρωτοι είναι ελάχιστοι. Οι πολιτικάντηδες συνεχιζουν να υπόσχονται τα ιδια στο ποπολο.
Ιδιο είναι και το εργο ότι θα τα παρουν από τους εφοπλιστες. Θα τους κανουν τα τρια δυο
Η προσγειωση θα είναι αποτομη επι συριζα τυπε :S
μονο της οφσορ να φορολογησει με 40% τοτε να δεις χρηματα για κοινωνικες παροχες που θα μαζευτουν
Μην συγκρινεις την ευρωπη κ την αμερικα με τους Ελληνες βουλευτες τυπε. ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ απλα τα πραγματα πιανεις την αρχη του νηματος κ ακολουθειςμακαρι ρε τυπε. αλλα τις οφσορ τις κυνηγαει ολη η ευρωπη και η αμερικη και δεν μπορουν να τις εντοπισουν, θα τις βρει ο συριζα