alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι?Λαμπρά. Δεν έχω καμία αντίρρηση.
Μπορείτε όμως να μου υποδείξετε ενδεικτικά δυό-τρείς που παραμένουν κενές και περιμένουν τον κατάλληλο;
Γιατι?Λαμπρά. Δεν έχω καμία αντίρρηση.
Μπορείτε όμως να μου υποδείξετε ενδεικτικά δυό-τρείς που παραμένουν κενές και περιμένουν τον κατάλληλο;
Δηλαδη αν αυριο σε ένα δικαστηριο σε ρωτησουν "με βαση ποια αποδειξη τον αποκαλεσες φοροφυγά" αυτό θα πεις?
Άντε ψόφα ρε κλαψομούνικο ρουφιανόσκυλο.
Επισης, εχω να ρωτησω τον συντονιστη του θρεντ (αν υπαρχει και δεν ξυνει καπου τ' αρχιδια του), εάν θα γινω warned εφόσον αρχισω να βριζω τον συγκεκριμενο με τον τροπο που με βριζει. Δεκτη και απαντηση με πμ. Η απαντηση "είναι κολλητος μας και θα βριζει εκεινος ενώ εσυ θα καθεσαι ησυχα" δεν γινεται δεκτη.
Περιμενω.
Απο τον τρόπο που γραφεις, ειναι εμφανες οτι εισαι ένα αμορφωτο πηθικι. Που ποτέ δεν ειχε δουλειά για την οποια η εξυπναδα ή η μορφωση να ειναι προαπαιτουμενο. Δε σε λυπαμαι, εισαι άξιος της μοιρας σου. Και το οτι βριζεις ειναι απλα η οργή που εχεις μεσα σου για αυτό που καταντησες, η εξωτερίκευση της καταπιεσης που τρως καθε μερα - απο τις σφαλιαρες που τρως απο εδω και απο εκει. Για οσα σου εχουν συμβει και θα σου συμβουν φταινε οι άλλοι. Στ'αρχίδια μου σε γραφω, σαν εσενα μαλακες χιλιαδες.
Και τωρα τέλος στη δωρεαν ψυχανάλυση. Απλα να ξερεις οτι πραγματικά δεν ασχολουμαι με την παρτη σου, πραγματικά σε γραφω στ'αρχίδια μου, δεν ειναι σχημα λόγου.
Δηλαδη ο λογος μου δεν ηταν αληθης?Απλά για του λόγου σας το αληθές.
Δηλαδη αν αυριο σε ένα δικαστηριο σε ρωτησουν "με βαση ποια αποδειξη τον αποκαλεσες φοροφυγά" αυτό θα πεις?
Εγω θα πω ΝΑΙ. Οποιος επικαλείται το αντιθετο, να το αποδειξει. Αλλιως είναι συκοφάντης. Απλο δεν είναι?δηλαδη θες να μας πεις οτι οπο οποια υποθεση εχεις παρει απο την αρχη της καριερας σου μεχρι και σημερα εχεις κοψει για ολες αποδειξη ναι η κανω λαθος
Εγω θα πω ΝΑΙ. Οποιος επικαλείται το αντιθετο, να το αποδειξει. Αλλιως είναι συκοφάντης. Απλο δεν είναι?
ετσι ειναι κρινει τους ανεργους εδω τις προαλες μας ελεγε οτι ειναι φυσιολγικο που η πολυεθνικη σταρμπακς δεν πληρωνει ουτε 1€ φορο στην ελλαδα και το βρησκει και ηθικο μαλιστα αλλα τον ενφια πρεπει να τον πληρωσουν ολοι και να βγουν στο κλαρι μαλιστα για να τον πληρωσουν τη στιγμη που ο ιδιος παραδεχετε οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες σαν και αυτον αμα υπαρχει ο φορος υπαρχει και η λυση του μαυρου χρηματος δηλαδη της φοροδιαφυγης
Γιατι, τι εισαι εσυ?εφοσον ρε αντρακλα εισαι καθαρος και το παιζεις και εσυ γενναιος....δωσε ΑΦΜ να σε βρω εγω να δουμε μετα ποσο αντρας θα γινεις στην ηλικια σου !!!! Κωλοστρες φαμφαρες εδω μεσα ..........
Εγω θα πω ΝΑΙ. Οποιος επικαλείται το αντιθετο, να το αποδειξει. Αλλιως είναι συκοφάντης. Απλο δεν είναι?
Γιατι, τι εισαι εσυ?
Δηλαδη ο λογος μου δεν ηταν αληθης?
ρε παίκτη πόσες φορές θα το πούμε ότι δεν υπάρχει η πολυεθνική Starbucks στην Ελλάδα ...
ο Μαρινόπουλος έχει πάρει δικαιώματα δικαιοχρησης και στήνει μαγαζιά με το όνομα της .. τα μαγαζιά ανήκουν στον Μαρινόπουλο... πως θα το κάνουμε δηλαδή...
και γιατί δεν βγάζουν κέρδη ?? απλά γιατί τα έσοδα τους είναι λιγώτερα από τα έξοδα τους ...
και γιατί είναι αυτό ?? γιατί προφανώς πληρώνουν μεγάλα royalties στον κάτοχο του τίτλου... ο οποίος τα φορολογείται στην χώρα από την οποία τα τιμολογεί...
τι δεν καταλαβάινες σε αυτό ?? όσους φορολογικούς ελέγχους και να κάνουμε δεν πρόκειται να βρεθεί φοροδιαφυγή .. και αυτό γιατί δεν υπάρχει φοροδιαφυγή που να μπορεί να πιαστεί...
προφανώς η μαμά τον τιμολογεί χοντρά royalties και μετά αυτός τιμολογεί μέσω κάποιας άλλης εταιρείας (που πιθανόν να μην ανήκει στον όμιλο αλλά να είναι προσωπική) και η οποία μπορεί να βρίσκεται σε οποιδήποτε μέρος του πλανήτη τιμολογεί την μαμά με το ποσό που έχουν συμφωνήσει...
τι σκατά δεν καταλαβαίνεις ??
Να το πάρουμε αλλιώς.
Γνωστή πολυεθνική ζητά technical manager. Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο, μεταπτυχιακό (στο αντικείμενο της), τρείς ξένες γλώσσες και τουλάχιστον 8ετή προϋπηρεσία.
Κατα την άποψή σας, τι μισθό πρέπει να δώσει σε αυτόν που πληρεί τα πάραπάνω προσόντα;
ρε παίκτη πόσες φορές θα το πούμε ότι δεν υπάρχει η πολυεθνική Starbucks στην Ελλάδα ...
ο Μαρινόπουλος έχει πάρει δικαιώματα δικαιοχρησης και στήνει μαγαζιά με το όνομα της .. τα μαγαζιά ανήκουν στον Μαρινόπουλο... πως θα το κάνουμε δηλαδή...
και γιατί δεν βγάζουν κέρδη ?? απλά γιατί τα έσοδα τους είναι λιγώτερα από τα έξοδα τους ...
και γιατί είναι αυτό ?? γιατί προφανώς πληρώνουν μεγάλα royalties στον κάτοχο του τίτλου... ο οποίος τα φορολογείται στην χώρα από την οποία τα τιμολογεί...
τι δεν καταλαβάινες σε αυτό ?? όσους φορολογικούς ελέγχους και να κάνουμε δεν πρόκειται να βρεθεί φοροδιαφυγή .. και αυτό γιατί δεν υπάρχει φοροδιαφυγή που να μπορεί να πιαστεί...
προφανώς η μαμά τον τιμολογεί χοντρά royalties και μετά αυτός τιμολογεί μέσω κάποιας άλλης εταιρείας (που πιθανόν να μην ανήκει στον όμιλο αλλά να είναι προσωπική) και η οποία μπορεί να βρίσκεται σε οποιδήποτε μέρος του πλανήτη τιμολογεί την μαμά με το ποσό που έχουν συμφωνήσει...
τι σκατά δεν καταλαβαίνεις ??
Μα τι εννοεις "θεση"?Αν μου υποδείξετε ενδεικτικά δύο-τρεις (πράγμα που αποφεύγετε μέχρι στιγμής), θα είναι. Αλλιώς... έπεα πτερόεντα, όπως άλλωστε και των υπολοίπων που συμμετέχουν στην συζήτηση χωρίς να τεκμηριώνουν με αποδείξεις.
Μα τι εννοεις "θεση"?
Γιατι πρεπει να είναι θεση δημοσια ή διευθυντικη?
Εγω ας πουμε δεν μπορει να βγαζω τοσα?
Τι παει να πει "κενες θεσεις"?
καλα το θεμα το εχουμε αναλυσει παλαιοτερα
παντως σε φορολογηση που δεν θες τη βρηκες τη λυση μαυρο χρημα δηλαδη φοροδιαφυγη ωραιος εισαι