apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Πες μας εσυ που τα ξερεις ολαότι προβλέπει ο νόμος .. διάβασε τον να μάθεις...
Πες μας εσυ που τα ξερεις ολαότι προβλέπει ο νόμος .. διάβασε τον να μάθεις...
Πες μας εσυ που τα ξερεις ολα
Δε βρέθηκαν κριτικές.
Δε βρέθηκαν κριτικές.εεεε δεν σε γάμησε για να σου γράψει κριτική...
Δε βρέθηκαν κριτικές.
Eιναι ξεκαθαρος ο ρολος σου εσενα κ μερικων αλλων. Δεν εχετε προσφερει τπτ στο μπου. Το μονο που κανετε ειναι να πετατε λασπη σαβουρες..!Περαστικα σαςΠαρατηρώ μια δυσκολία στο λόγο απο πλευρας τζιπζιτζογυφτων. Ετσι ομως ξεφτυλίζεστε περισσοτερο. Μηπως να καλέσετε για βοηθεια;
Eιναι ξεκαθαρος ο ρολος σου εσενα κ μερικων αλλων.
Σώπα ρε. Ποιος ειναι ο ρόλος αυτός;
Aλλη φορα μωρη πορνη να μην κοβεις κειμενα... σαν τον τζονακοEιναι ξεκαθαρος ο ρολος σου εσενα κ μερικων αλλων. Δεν εχετε προσφερει τπτ στο μπου. Το μονο που κανετε ειναι να πετατε λασπη σαβουρες..!Περαστικα σας
Δε βρέθηκαν κριτικές.
Aλλη φορα μωρη πορνη να μην κοβεις κειμενα... σαν τον τζονακο
Καλα καλα πες μας με τι ασχολεισαι πρωτα κ μετα ελα να κανεις ερωτησεις. Σου εχω απαντησει αλλα δεν διαβαζεις σκουπιδια για αυτο τσιγανορουμανοπουστρακι σκασε...κοιτα γυφτακι
αν δε μπορεις να απαντήσεις στην ερώτηση γιατί προσφερει προστασία ο τζιπσι-τζα στους πλαστογράφους, απλά παραδέξου το. Μην προσπαθεις να στρεψεις αλλου την προσοχή με κόλπα που δεν περνανε σε μένα. Ασε τα ηθικα "δεν εχετε προσφερει" και τα πεταω τη μπαλα στην κερκίδα τύπου "τι εκαναν αυτοι που τους προσέλαβαν".
Μπορεις να απαντήσεις στην ερώτηση ή θα μοστραρεις παλι κανα δελτίο τύπου επειδή φοβάσαι;
Καλα καλα πες μας με τι ασχολεισαι πρωτα κ μετα ελα να κανεις ερωτησεις. Σου εχω απαντησει αλλα δεν διαβαζεις σκουπιδια για αυτο τσιγανορουμανοπουστρακι σκασε...
Aλλη φορα μωρη πορνη να μην κοβεις κειμενα... σαν τον τζονακο
Προς το παρων ολοι σας στηνουμε στα 4 κ σας τον καρφωνουμε. Αντε γραψε καμια κριτικη για πορνες κ μετα πιανεις τα πολιτικα πουστρακο. Σε ολα εχω απαντησει εαν εσυ δεν τα δεχεσαι προβλημα σουΤι σχέση εχει το επάγγελμα που ασκώ με αυτά πουγραφω και σε ρωτάω;
Ποτέ δεν απάντησες. Συνδικαλοτακτικες δεν περνάνε σε μένα. Οταν απαντήσεις θα αποκτήσεις ξανά την αξιοπρέπειά σου. Μέχρι τότε εισαι το πουτανακι του αλεξις που εξευτελίζεσαι για παρτη του
Προς το παρων ολοι σας στηνουμε στα 4 κ σας τον καρφωνουμε. Αντε γραψε καμια κριτικη για πορνες κ μετα πιανεις τα πολιτικα πουστρακο
Ουτε 1 δεν εχεις ρε πουστρακο....μαλλον σαρεσει να τον παιρνεις....δεν πειραζει υγεια πανω απο ολακαι συ μωρη συκια που γραφεις κριτικες για πορνες τι καταλαβες
αφου δεν σου σηκωνετε
μαλλον σου αρεσουν τα ξινα
Εσυ τι εχεις ρε πουστρα?20 Ευρω για να την παιξω σε μπουρδελο
Ωραια κοπελα ωραιο κορμι αλλα απο διαθεση 0 ΑΡΧΙΞΕΠΕΤΑ. Μπαινει στο δωματιο αμεσως ξαπλωσε κ περασμα καποτας.Πιπα ουτε 20 δευτερα.Εγλυφε μπαλες ξανα πιπα μετα στηθος ξανα πιπα ουτε καν σηκωθηκε.Ξαφνικα στηνετε στα 4 κ μου λεει ελα ισα που μπηκε μεσα της κ αρχισε της κραυγες...!Λεω με κοροιδευεις????Μου λεει μα γιατι σου επεσε πριν ηταν επανω...
!Μου λεει ελα απο πανω...λεω ουτε καν εχει σηκωθει τι να ερθω? Εχεις πιει μου λεει σου μοιαζω για να εχω πιει?????????????? 10 χρονια στην ΕΛΛΑΔΑ ειμαι ξερω τι γινεται καθε Σαββατο....λεω μαλιστα...!Φυσικο ηταν ουτε καν να μπει..
δικα σου δεν αυτα μωρη λουλου;
Δε βρέθηκαν κριτικές.20 Ευρω για να την παιξω σε μπουρδελο
Ωραια κοπελα ωραιο κορμι αλλα απο διαθεση 0 ΑΡΧΙΞΕΠΕΤΑ. Μπαινει στο δωματιο αμεσως ξαπλωσε κ περασμα καποτας.Πιπα ουτε 20 δευτερα.Εγλυφε μπαλες ξανα πιπα μετα στηθος ξανα πιπα ουτε καν σηκωθηκε.Ξαφνικα στηνετε στα 4 κ μου λεει ελα ισα που μπηκε μεσα της κ αρχισε της κραυγες...!Λεω με κοροιδευεις????Μου λεει μα γιατι σου επεσε πριν ηταν επανω...
!Μου λεει ελα απο πανω...λεω ουτε καν εχει σηκωθει τι να ερθω? Εχεις πιει μου λεει σου μοιαζω για να εχω πιει?????????????? 10 χρονια στην ΕΛΛΑΔΑ ειμαι ξερω τι γινεται καθε Σαββατο....λεω μαλιστα...!Φυσικο ηταν ουτε καν να μπει..
δικα σου δεν αυτα μωρη λουλου;