gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μαλιστα ο ατυπος συμβουλος του μπουχεσα
Απο τους πλεον σοβαρους πολιτικους αναλυτες.
Αν τον ακουγε περισσοτερο ο μπουχεσας ισως και να μην τα ειχε κανει τοσο σκατα.
μαλιστα ο ατυπος συμβουλος του μπουχεσα
Oσο κι αν σκουζουν οι δεξιοι στα παραθυρα...
ΔΕΘ: Ποιος έχασε;
Απο τους πλεον σοβαρους πολιτικους αναλυτες.
Αν τον ακουγε περισσοτερο ο μπουχεσας ισως και να μην τα ειχε κανει τοσο σκατα.
σε προκαλω στα νοτια προαστια αττικης σε περιοχες αργυρουπολη ελληνικο αλιμος καλαμακι γλυφαδα βρες παθολογο για γριπη η συμβεβλημενο η στα ιατρεια του πεδυ χωρις να πληρωμη ομως καθ οτι ανεργος δεν εχω χρηματα να πληρωσω
να πας στα ιατρεία του ΠΕΔΥ και να περιμένεις ... όταν θα έρθει η σειρά σου μετά τα προγραμματισμένα θα εξεταστείς κανονικά...
επισης για τα φαρμακα πραγματικα δεν μου ειπες
επισης κατι που δεν ξερεις η συνταγες πλεον εγιναν μηνιαιες οποτε καποιος ηλικιωμενος παει καθε μηνα στο γιατρο να του γραφει τα φαρμακα αυτο ξερεις που το κανει πλεον η γραμματεας του λογιζετε σαν επισκεψη οπως και καθε γιατρος γραφει τα φαρμακα της ειδικοτητας του οποτε καθε ηλικιωμενος που εχει ας πουμε 3 σοβαρες παθησεις παει σε 3 γιατρους καθε μηνα για συνταγογραφηση οποτε 3 ραντεβου μανη μανη απο εναν μονο ηλικιωμενο
οι συνταγές είναι μηνιαίες αλλά ο γιατρός έχει δικαίωμα σε περίπτωση χρονίων παθήσεων να συνταγογραφεί τρίμηνες συνταγές δηλαδή μια για κάθε μήνα για το επόμενο τρίμηνο... και φυσικά ο ασφαλισμένος πρέπει να πάει τρείς φορές στο φαρμακείο μια για κάθε μήνα (γιατί στο ενδιάμεσο μπορεί να του συμβεί κάτι και η συνταγή να μην πρέπει να εκτελεστεί γιατί να πληρώσει το δημόσιο φάρμακα τριών μηνών ενώ θα χρησιμοποιηθούν μόνο για δεκαπέντε μέρες)... και πολύ λογικά ο κάθε γιατρός πρέπει να γράφει μόνο φάρμακα της ειδικότητας του και όχι ασχέτων ειδικοτήτων πχ να γράφει ο γυναικολόγος κολύρια για τα μάτια και ο παθολόγος φάρμακα για τα σπασμένα κόκκαλα ή ο αιματολόγος φάρμακα για τον προστάτη ... τι το παράξενο βλέπεις σε αυτό ?? και στους τρείς γιατρούς θα πάει μια φορά κάθε τρίμηνο οπότε θα τελειώνουν οι τρίμηνες συνταγές του ή θα προγραμματίζει τις επισκέψεις του έτσι ώστε να έχει να πάει σε έναν γιατρό τον μήνα...
επισης παλια το 184 το ικα το ανεθετε μεσω διαγωνισμου σε εταιριες με τηλεφωνικα κεντρα και πληρωνε ως οφειλε για την εξυπηρετηση το ποσο αυτο στην εταιρια που ειχε το εργο.
βαση μνημονιακης υποχρεωσης επαψε το ικα να πληρωνει και ανεθεσε το ποσο αυτο στον μαλακα τον ασφαλισμενο ειπαμε παλια αστικη χρεωση τωρα 1€ και εγω σαν ανεργος που θα βρω αυτο το 1€ ας φτιαξει μια δημοσια υπηρεσια που θα ασχολειτε με τα ραντεβου αν δεν θελει να πληρωνει εταιριες αλλα να πληρωνω το ποσο αυτο εγω σαν ανεργος πως θα τα καταφερω αφου δεν εχω εισοδηματα
σαν άνεργος δεν είσαι ασφαλισμένος οπότε δεν σε καλύπτουν οι ασφαλιστικοί φορείς (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κλπ) αλλά το κράτος από τους πόρους του... και επειδή είναι λίγοι οι πόροι του κράτους θα χρεωθείς το τηλέφωνο αν θες ραντεβού .. αν πάλι δεν θέλεις να πληρώσεις τράβα στα εξωτερικά ιατρεία να περιμένεις την σειρά σου και όταν έρθει θα εξυπηρετηθείς..
επισης βαση νομου δικαιωματικα το κρατος επειδη εχω ενσημα απο προηγουμενες χρονιες θα με ασφαλιζει μεχρι να κλεισω τα 38 μου χρονια ακομα και αν δεν ξαναδουλεψω ποτε εχω 1509 ενσημα οποτε εχω πληρωσει παλαιοτερα εισφορες και το κρατος πρεπει να με ασφαλιζει δεν μου κανει χαρη ουτε τα λεφτα σου τρωω απαιτω να μου δωσει αυτο που πληρωνα τοσα πλεον χρονια
αυτό που το είδες πάλι γραμμένο? η ασφάλεια υγείας σε καλύπτει για την χρονιά που πλήρωσες δηλαδή πλήρωσες έναν χρόνο έχεις περίθαλψη την επόμενη χρονιά... πάει και τελείωσε... μόνο αν συνταξιοδοτηθείς συνεχίζει να σε καλύπτει ή πάθεις κάτι και κριθείς ανάπηρος (οπότε συνταξιοδοτείσαι λόγω αναπηρίας).. η ανεργία δεν είναι αναπηρία ή πάθηση για να σε καθιστά ανίκανο προς εργασία .. δηλαδή με την λογική σου αν πουλήσεις το αυτοκίνητο σου χωρίς ποτέ να έχεις κάνει ατύχημα η ασφαλιστική εταιρεία οφείλει να σου επιστρέψει τα ασφάλιστρα.. ωραίος είσαι εσύ ρε
και ναι οταν αρωσταινω και εχω πυρετο οφειλει το κρατος να με θεραπευσει οχι με γιατροσοφια αλλα με φαρμακα που μαλιστα σαν ανεργος που ειμαι πρεπει να μου καλυπτει και ιατρο και φαρμακα δωρεαν
και σε καλύπτει ενώ σύμφωνα με τα όσα ισχύανε μέχρι πριν από ένα εξάμηνο δεν σε κάλυπτε.. από κεί και πέρα το τι είναι φάρμακο και το τι φάρμακο θα σου δώσει άστο να το κρίνει ο γιατρός και όχι εσύ... και από που και ως που οφείλει το κράτος (δηλαδή όλοι οι άλλοι) να σε καλύπτουνε δεν μπορώ να το καταλάβω...
δεν θελω ουτε κονιακ ουτε γιατροσοφια στην ελλαδα της αναπτυξης θελω και αυτο το απαιτω γιατρους και φαρμακα
και εγώ θέλω και απαιτώ να μου κάτσει η κάθε γκόμενα που γουστάρω αλλά δεν μου κάθεται... και τα θέλω και τα απαιτώ κοστίζουν... και μάλιστα κοστίζουν στους άλλους και όχι σε σένα.. και αυτούς θα πρέπει να τους ρωτήσεις πόσα θέλουν να δίνουν για τον σκοπό αυτόν
σε προκαλω στα νοτια προαστια αττικης σε περιοχες αργυρουπολη ελληνικο αλιμος καλαμακι γλυφαδα βρες παθολογο για γριπη η συμβεβλημενο η στα ιατρεια του πεδυ χωρις να πληρωμη ομως καθ οτι ανεργος δεν εχω χρηματα να πληρωσω
αν καποιος μπορει να ζησει με 300ε το μηνα εφ ορου ζωης ,,,ας το κανει,,δεν νομιζω η πλειοψηφια οτι επιζητα κατι τετοιοΟρισμένοι εχουν καταστεί καραγκιόζηδες χρησιμοποιώντας συνεχεια την καραμέλα "είμαι άνεργος", εχοντας μια μιζερη σταση απέναντι στη ζωή.
Ολους θα σας βολέψει ο αμορφωτος - αν ερθει στην εξουσία. Οποτε γιατι να ψαχνετε για δουλειά; Ασε που για όλα φταει η Μερκελ. Φραπε και μπουρδελα ολη μερα, και περιμενουμε να βγει ο αλεξι
αν καποιος μπορει να ζησει με 300ε το μηνα εφ ορου ζωης ,,,ας το κανει,,δεν νομιζω η πλειοψηφια οτι επιζητα κατι τετοιο
ομως το επιδομα φτωχειας η σοτσιαλ ειναι παντου σ ολη την κεντρ ευρωπη απο χρονια,,κι οχι 300ε,,,
Ορισμένοι εχουν καταστεί καραγκιόζηδες χρησιμοποιώντας συνεχεια την καραμέλα "είμαι άνεργος", εχοντας μια μιζερη σταση απέναντι στη ζωή.
Ολους θα σας βολέψει ο αμορφωτος - αν ερθει στην εξουσία. Οποτε γιατι να ψαχνετε για δουλειά; Ασε που για όλα φταει η Μερκελ. Φραπε και μπουρδελα ολη μερα, και περιμενουμε να βγει ο αλεξι
και επειδή είσαι προκλητικός μπές στο
πήγαινε στην επιλογή
Βρείτε ραντεβού με γιατρούς του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
καιθα βρείς όσους θέλεις... πριν από πέντε λεπτα στην Γλυφάδα είχε 14 γιατρούς (ιδιώτες συμβεβλημένους), παθολόγους με κενά ραντεβού... με ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις.. και άμα σου πούνε ότι δεν έχουνε το αναφέρεις στον ΕΟΠΥΥ και τους κόβει τον κώλο...
στο μπου.κομ ξέρεις μια χαρά να μπαίνεις... μην μου πεις καμμιά παπαριά ότι δεν ξέρεις από ιντερνετ
τι έγινε ρε ο hippoaki ?? ψάχνει να βρεί γιατρό από τα λίνκ του του έδωσα ??
δεν είδα ρε γαμώτο αν έχει τους ψυχιάτρους μέσα
Ορισμένοι εχουν καταστεί καραγκιόζηδες χρησιμοποιώντας συνεχεια την καραμέλα "είμαι άνεργος", εχοντας μια μιζερη σταση απέναντι στη ζωή.
αν καποιος μπορει να ζησει με 300ε το μηνα εφ ορου ζωης ,,,ας το κανει,,δεν νομιζω η πλειοψηφια οτι επιζητα κατι τετοιο
ομως το επιδομα φτωχειας η σοτσιαλ ειναι παντου σ ολη την κεντρ ευρωπη απο χρονια,,κι οχι 300ε,,,
εννοω οταν και εαν εφαρμοστει τ δυκτι προστασιας κ τα μετρα κοινωνικης βοηειαςποια 300€ εδω στην ελλαδα του μνημονιου οι μακροχρονια ανεργοι δεν παιρνουν μια ουτε 1€ και οχι μονο αυτο δεν καλυπτοτε απο πραγματικα δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δωρεαν μεταφορες στα ΜΜΜ η φοροαπαλαγες (πχ ενφια για μικρη κατοικια εως 60 τετρ, η δημοτικα τελη) η δωρεαν ρευμα μεχρι πχ 800 κιλοβατορες, η εστω δωρεαν εκπαιδευση σεμιναρια για αποκτηση ecdl διπλωμα μηχανης αδεια νυχτοφυλακα αδεια χρειρισμου κλαρκ ξενες γλωσσες κτλ για να μπορεσουν να αποκτησουν δεξιοτητες για να μπουν στην αγορα εργασιας
ανθρωπιστικη κριση βλεπω
και καφε και ποτο
πολλοι φιδεμποροι ειναι οι ελληνες τελικα.η αληθεια ειναι οτι ολοι οι η περισσοτεροι εχουν λεφτα(δεν εννοω εκατομμυρια ευρω)αλλα 100-300-500χιλ η ακινητα που νοικιαζουν και πολλα αλλα .Ανθρωπιστικη κριση αντε να εχει το ενα 7-10% τ πληθυσμου και ισως και πολλα βαζω
Εσύ είσαι μεγάλοταλέντομαλάκας...που ήσουν χωμένος...
Σε διάβασα λίγο...πόσο ξεφτίλας παίζει να είσαι,έχοντας αυτές τις άθλιες/ακραίες απόψεις....
Μαλάκα...