Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

  • Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

    Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

    Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

    Ψήφοι: 43 18,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366


γελάει ο κόσμος με τσίπρα τσαρλατάνος όπως οι υπόλοιποι αλλά βγάζει γέλιο ο πούστης :2funny:
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
παλι βλέπεις οράματα. γιατι δεν πας να σε δει κανας γιατρός;
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΑ. ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ: «ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»


Αυγή, σταθερή γιατί κινείται

16.9.14

aygi-banner.jpg


Κουρασμένος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, μπήκα στην ιστοσελίδα της Αυγής να ενημερωθώ αμερόληπτα και έγκυρα.

Xαζεύοντας τις διάφορες απόψεις και ειδήσεις, παρατήρησα στη δεξιά πλευρά της οθόνης μου ένα χαρωπό κίτρινο banner της υπέροχης Τράπεζας Πειραιώς με το πολύ εύστοχο σύνθημα «Σταθερή γιατί κινείται».

Αχ αυτή η ριζοσπαστική Αριστερά που θα τα βάλει με τα μεγάλα συμφέροντα...



:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σας πηρε χαμπαρι και ο παπας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπικοοοοοοοοοοοοοοοο  κοκοκοκοκοκο
γελάει ο κόσμος με τσίπρα τσαρλατάνος όπως οι υπόλοιποι αλλά βγάζει γέλιο ο πούστης :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
 

Συνημμένα

  • 09_17_2014_21_16_57.jpg
    09_17_2014_21_16_57.jpg
    296,4 KB · Εμφανίσεις: 37

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
είπε ο φαν του φυλακισμένου ηγέτη...

μετά το άγιο όρος πήγε στον πάπα άντε να ανοίξει και καμμιά ημερίδα σαϊεντολογίας και μετά καρφί στον όλυμπο για συνάντηση με πάλμο :2funny:
 

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
2.810
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οι άστεγοι της Κουμουνδούρου
«Ποιος ΣΥΡΙΖΑ; ούτε τσιγάρο δεν μας έδωσαν»
Μανόλης Γαλάνης31/12/201308:36175



Δέκα άστεγοι ζουν μόλις μερικά μέτρα από το στρατηγείο του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι της Αριστεράς δεν έχουν δείξει την παραμικρή αλληλεγγύη στον αγώνα τους για επιβίωση - Ούτε ένα γλυκό για τα Χριστούγεννα


επειδη τωρα γυρησα απο την πορεια και βλεπω πολλες μαλακιες δεν αντεξα
λοιπον το παραμυθι με το οτι ο συριζα δεν κανει τιποτε αλληλεγγυο πρεπει να τελειωνει εδω
παρε και δες δομες αλληλεγγυης που καταρτιζετε απο εθελοντες με τη βοηθεια του συριζα
για τι να μιλησω για το σχολειο των μεταναστων το μητροπολιτικο ιατρειο δομες αλληλεγγυης ανταλακτηρια συλλογη απο τροφιμα
παρε να δεις

Παναττική συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις δομές αλληλεγγύης: Ήρθε η ώρα της συντονισμένης δράσης

Σφέτσα Δάφνη
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/09/2012

next
“Αντίσταση - Αλληλεγγύη - Αυτοοργάνωση”: Αυτές τις τρεις λέξεις έγραφε το λιτό πανό στην πλάτη του πάνελ. Και το αμφιθέατρο “Γκίνη” του Πολυτεχνείου (η αίθουσα 318, που είχε αρχικά οριστεί, αποδείχτηκε πολύ μικρή) ήταν γεμάτο από ανθρώπους που, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, τις έχουν πραγματώσει.

Στο κάλεσμα της Ομάδας Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ για τις Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Πέμπτη το απόγευμα, ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες μέλη και φίλοι του σχήματος που παρεμβαίνουν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες, που ήθελαν να ακούσουν, να μοιραστούν εμπειρίες, καλές και κακές, ή να δουν πώς μπορούν να ξεκινήσουν την παρέμβασή τους από την αρχή. Δεν εκπροσωπούσαν τις πρωτοβουλίες, δεν πρόκειται για "πρωτοβουλίες ΣΥΡΙΖΑ", ούτε και στόχος, όπως τέθηκε εισηγητικά, είναι να οργανωθούν "μαγαζιά" του κόμματος. Στόχος είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη, ο συντονισμός, η αντίσταση στην εξαθλίωση. Εξ ου και υπήρχε πλατιά συμφωνία ότι οι δράσεις πρέπει να είναι αυτοχρηματοδοτούμενες. Η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να ενισχύσει οικονομικά, αξιοποιώντας και τις αποζημιώσεις των βουλευτών, δεν πρέπει να πάει για τα τρέχοντα, αλλά για τη δημιουργία υποδομών που δύσκολα μπορεί να στηθούν διαφορετικά και που θα βοηθήσουν στο κρίσιμο στοίχημα να έχουν διάρκεια οι δράσεις.

Η συνάντηση είχε οριστεί για τις 6:30 μ.μ. και, παρά τις κακές συνήθειες του χώρου, δεν άργησε να ξεκινήσει. Έπειτα από τις πεντάλεπτες εισηγήσεις των Θ. Φωτίου, Χρ. Γιοβανόπουλου, Τ. Κορωνάκη και Ν. Γιαννόπουλου, που μετέφεραν τις επεξεργασίες και το πλαίσιο της Ομάδας, τον λόγο πήραν περισσότεροι από 30 άνθρωποι από διαφορετικές γειτονιές της Αττικής.



Παραδείγματα

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα δεν έχει πολύ καιρό που λειτουργεί. Ήδη όμως καλύπτει διατροφικές ανάγκες για αρκετές δεκάδες κατοίκους της περιοχής. Μεταφέροντας την εμπειρία, ο Γ. Αλμπάνης μίλησε για την δυσάρεστη έκπληξη: Δεν συνειδητοποιείς πόσο έχει απλωθεί η φτώχεια, παρά μόνο όταν την βλέπεις μπροστά σου. Αλλά και για την ευχάριστη: την ανταπόκριση του κόσμου, την ανάγκη του να συνεισφέρει. Ο Στάθης Δρογώσης απηύθυνε κάλεσμα σε καθηγητές μουσικής: Οι ανάγκες του Κοινωνικού Ωδείου είναι τεράστιες, μέσα σε λίγες μόνο μέρες συμπληρώθηκαν 750 αιτήσεις! Από το Ελληνικό, την πλούσια εμπειρία του Δικτύου γιατρών και του Μητροπολιτικού Ιατρείου και Φαρμακείου μετέφερε ο Άκης Μπαδογιάννης.

Ένα παράδειγμα στο οποίο αναφέρθηκε εντυπωσιασμένος ο Γιάννης Αναστασόπουλος από τον Σαρωνικό, που, καθώς σκέφτονται να προχωρήσουν σε ανάλογες δράσεις, το είχε επισκεφθεί -η ανταλλαγή εμπειρίας και η σύνδεση των πρωτοβουλιών αποδείχθηκε πως είχε αρχίσει πολύ πριν από την προχθεσινή συνάντηση. Ο Φ. Ανδρεόπουλος από το Σχολείο Μεταναστών στην Κοκκινιά είπε πως: "Δεν μαθαίνει απλώς ελληνικά στους μετανάστες, είναι μια συλλογικότητα. Αν στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά μπορούμε να αντιπαλεύουμε τον ρατσισμό, το χρωστάμε και στο σχολείο". Ένας άλλος ομιλητής, λίγο αργότερα, επικέντρωσε στο Σχολείο Αλληλεγγύης της Νίκαιας. Και τα δύο στεγάζονται σε δημόσια σχολεία. Και τα δύο είναι γροθιά στον φασισμό που επιχειρεί να δηλητηριάσει τους μαθητές. Μεθαύριο έχει προβολή αντιρατσιστικής ταινίας, μέσα στο σχολείο, ενώ οργανώνουν και εβδομάδα αντιφασιστικού θεάτρου.

Άλλωστε στον πολιτισμό έδωσαν πολλοί και πολλές μεγάλη βαρύτητα. Ανάμεσά τους η Αθηνά Μερτζέλου από τις Δυτικές Συνοικίες Αθήνας και το Στέκι Αλληλεγγύης ή ο Μάκης Σταύρου που συμμετέχει στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Βάρης / Βούλας / Βουλιαγμένης: Έχουν ανοίξει ένα εγκαταλειμμένο, παραθαλάσσιο κάμπινγκ, καθάρισαν την ακτή, οργάνωσαν θερινό κινηματογράφο, συναυλίες για να απολαύσει τις παραλίες ο κόσμος που δεν πήγε διακοπές. Τον χώρο, όπως και τον διπλανό χώρο του ΠΙΚΠΑ, θέλουν να τον εκποιήσουν. "Η αντίσταση στην ιδιωτικοποίηση ήταν ανάμεσα στους λόγους που μας κινητοποίησαν" σημείωσε, δείχνοντας στην πράξη τι σημαίνει κάλυψη άμεσων αναγκών και διεκδίκηση.

Μέχρι να πάρει το μικρόφωνο ο επόμενος ομιλητής διαβάζονταν ανακοινώσεις: Την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς καλεί στο στέκι για συνέλευση με θέμα δομές αλληλεγγύης. Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αμαρουσίου καλεί σε συνέλευση για τη συγκρότηση αυτοοργανωμένου παιδικού σταθμού κ.ο.κ.

Ο Στρατής από τον Ωρωπό, ενεργό μέλος του κινήματος "Δεν Πληρώνω", έθεσε μετ' επιτάσεως το θέμα της νομικής κάλυψης, ο Γ. Τσεκούρας από το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου μίλησε για την αμηχανία. "Σνομπισμός" ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε, όταν ξεκινούσε το Δίκτυο από τα μέλη του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσούλα από το Δίκτυο Φυλής ενημέρωσε ότι σήμερα προχωράνε στην τρίτη διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες στο Ζεφύρι, ο Αλ. Ζαχιώτης από τη Νεολαία αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνουν δωρεάν φοιτητές σε μαθητές, ο Στ. Βασιλακάκης ως μέλος της Μεσοποταμίας Μοσχάτου, από τις πλέον παλιές δομες, στάθηκε στις ποικίλες δράσεις της (δωρεάν μαθήματα, παζάρια -ανταλλακτικά για να συμμετέχει ο κόσμος κι όχι χαριστικά-, χαράτσι) ενώ η Φλ. Νικολιδάκη στις δωρεάν υπηρεσίες σε όσους έρχονται αντιμέτωποι με την τραπεζική αυθαιρεσία.



Τα επόμενα βήματα

Στην προχθεσινή συνάντηση συμπληρώθηκαν φόρμες επικοινωνίας και συμμετοχής σε διαφορετικές θεματικές ομάδες παρέμβασης. Μέσα στον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική πια συνάντηση για την επικοινωνία και τον συντονισμό των δράσεων. Στόχος της Πανελλαδικής είναι και η καταγραφή των υπαρχουσών δομών αλληλεγγύης σε κάθε γωνιά της χώρας, ένα υλικό που θα αξιοποιηθεί για τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Και να δώσει ώθηση στη δημιουργία ή/και ενίσχυση δομών παντού, όπου υπάρχει ανάγκη.

πηγη  

και μαντεψε  

Ν. Βούτσης: "Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδουν το 20% του μισθού τους στις δομές αλληλεγγύης" - See more at:
μπες εδω να δεις και τη συνεντευξη  
 

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
2.810
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εσύ σε πόσους πατεράδες έδωσες σήμερα ευρώπουλα να πάρουν γάλα στα παιδάκια τους ???

γιατι εσυ δινεις????
και για να σε προλαβω
εγω δεν εχω χρηματα εχω χρονο και βοηθαω στα συσσιτια της προνοιας και στο στεκι αλληλεγγυης που εχει στησει ο συριζα δεν θα πω περιοχη για να μην κανω διαφημιση λεγετε εθελοντικη εργασια
 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.726
Like
22
Πόντοι
366
που είναι το πρόβλημά σου?
ΠαΠακι, αληθευει πως ο αλεξης κανει μαθηματα ψαλτη και πως αν δεν εχουν γινει εκλογες μεχρι το πασχα θα ντυθει παπαδακι στην ανασταση?  :2on1:
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΑ. ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ: «ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»


Αυγή, σταθερή γιατί κινείται

16.9.14

aygi-banner.jpg


Κουρασμένος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, μπήκα στην ιστοσελίδα της Αυγής να ενημερωθώ αμερόληπτα και έγκυρα.

Xαζεύοντας τις διάφορες απόψεις και ειδήσεις, παρατήρησα στη δεξιά πλευρά της οθόνης μου ένα χαρωπό κίτρινο banner της υπέροχης Τράπεζας Πειραιώς με το πολύ εύστοχο σύνθημα «Σταθερή γιατί κινείται».

Αχ αυτή η ριζοσπαστική Αριστερά που θα τα βάλει με τα μεγάλα συμφέροντα...



:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σας πηρε χαμπαρι και ο παπας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιπικοοοοοοοοοοοοοοοο  κοκοκοκοκοκο

ναι αλλά ο πάπας πρώτος πρώτος σαγόνιασε το χρήμα για να σωθεί η τράπεζα του Βατικανό...
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
γιατι εσυ δινεις????
και για να σε προλαβω
εγω δεν εχω χρηματα εχω χρονο και βοηθαω στα συσσιτια της προνοιας και στο στεκι αλληλεγγυης που εχει στησει ο συριζα δεν θα πω περιοχη για να μην κανω διαφημιση λεγετε εθελοντικη εργασια

και η χρυση αυγη το ιδιο πραγμα εκανε

με λεφτα που περνανε απο το κρατος (βουλευτικη αποζημιωση) κανανε τους φιλανθρωπους
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι εσυ δινεις????
και για να σε προλαβω
εγω δεν εχω χρηματα εχω χρονο και βοηθαω στα συσσιτια της προνοιας και στο στεκι αλληλεγγυης που εχει στησει ο συριζα δεν θα πω περιοχη για να μην κανω διαφημιση λεγετε εθελοντικη εργασια

κανένα σαραντάρι χιλιάδες σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές τον χρόνο... πόσα μπουκάλια γαλατάκι παίρνουν ??/
 

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
2.810
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κανένα σαραντάρι χιλιάδες σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές τον χρόνο... πόσα μπουκάλια γαλατάκι παίρνουν ??/

αυτα τα δινεις στο κρατος και γω πληρωνα ασφαλιστικες εισφορες οταν εργαζομουν για συνταξη και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και τωρα οταν παω σε συμβεβλημενο γιατρο και δεν βρησκω χωρις χρηματα και λεφτα δινω στο ιατρο και στις εξετασεις και στα φαρμακα
περα απο την εφορια εδωσες τιποτα απο το υστερημα σου αλλα θεωρεις οτι οι ανεργοι ειναι κοπροσκυλα που ειναι αραχτοι και να δωσουν η το νεφρο τους η να βγαλουν τη γυναικα τους η την κορη τους στο κλαρι για να επιβιωσουν
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom