Φιλαράκι να σου πω κάτι; Το σέβομαι αυτό που λες ότι περνάς και μπορεί στη θέση σου να είχα κι εγώ τόσα νεύρα που δε θα με ενδιέφερε αν καταστραφούν τα πάντα. Σκέψου όμως λογικά κάτι. Πώς περνάς καλύτερα; Όταν έχεις εισόδημα 1700 ευρώ αλλά ζεις σε ένα κράτος που έστω στοιχειωδώς λειτουργεί και μπορείς πχ να πας σε ένα νοσοκομείο, σε μια δημόσια υπηρεσία και να εξυπηρετηθείς, να μπεις σε ένα σουπερ μαρκετ και να έχει εμπορεύματα μέσα, έστω να πάρεις τα απαραίτητα; Ή να ζεις με τα 1700 σε ένα κράτος υπό άτακτη χρεωκοπία που δε θα λειτουργεί τίποτα και θα υπάρχουν ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης. Οι Κύπριοι ακολούθησαν το δρόμο σου για 1 εβδομάδα μόνο. Άδειασαν τα ράφια από τα σούπερ μάρκετ και οι αντλίες καυσίμων και όταν είδαν τι εστί βερίκοκο, έγιναν πιο μνημονιακοί κι από τη Μέρκελ.εχω φαει για μεσημερι αλλα ναι ειμαι απορος εχω πολλυ χαμηλα εισοδηματα γυρω στα 1700€ το χρονο και ειμαι απολυμενος απο τον απριλιο του 2012 και για τη σημερινη φτωχοποιηση μου φταιει η τροικα το μνημονιο και το δντ αν θες το προφιλ μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
1) γιατί θα μπορούσες να καθυστερήσεις τη χρεωκοπία ή τουλάχιστον να κάνεις τις συνέπειές τις λιγότερο δυσμενείς αν έπαιρνες μέτρα όταν το πρότεινε ο Καραμανλής και δεν έπαιζες το πουλί σου με τις εκλογές για Πρόεδρο Δημοκρατίας και προεκλογικά συνθήματα "Λεφτά υπάρχουν"
2) γιατί θα μπορούσες να έχεις διαπραγματευτεί καλύτερα τους όρους του μνημονίου 1 όπως έγινε αργότερα επί Σαμαρά με το μνημόνιο 2 το Νοέμβριο του 2012 και να έχεις κερδίσει έτσι χρόνο και χρήμα.
3) γιατί θα μπορούσες να έχεις απολύσει 100.000 δημοσίους υπαλλήλους και να κλείσεις 100 άχρηστους οργανισμούς το 2010 πριν η συνολική ύφεση φτάσει στο 20% για να έχεις γλιτώσει την υπερφορολόγηση και το στέγνωμα της αγοράς.
Γι' αυτό.
και γιατι δεν τα εκανε αυτα ο καραμανλης και μιλαγε για θωρακισμενες οικονομιες και ελεγε αστο για αργοτερα και εδινε ψευτικα στοιχεια και μιλαγε για 6% ελειμμα και μας πηγε σε εκλογες χωρις να υπαρχει λογος;
μα το πρωτο μνημονιο ηταν πιο ηπιο απο τα επομενα δυο
το στε το εβγαλε συνταγματικο παρολο 2 χρονια κοροιδευαν τον κοσμο για την αντισυνταγματικοτητα του
2 χρονια αντιμνημονιακη η νδ που ο τομσεν δηλωσε οτι αν υπηρχε συναινεση θα ειχαμε βγει αποτην κριση απο το 12
αλλα αντι αυτου μας οδηγησε ο πιτσαδορος σε 2 εκλογικες αναμετρησεις με ολεθρια αποτελεσματα
αποτηναρχη εδιωξε ολα τα stages και τους συμβασιουχους θυμομαστε τι ελεγε τοτε η νδ
σελ 20-25
λεφτα υπαρχουν 1000000εχω ποσταρει το βιντεο ολοκληρο
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε τραμουντανα διαβασες πουθενα οτι ανοιξαν κανα ταμειο κ αι πηραν λεφτα
τι εκαναν οι εργαζομενοι πηγαν στα δικαστηρια δικαιωθηκαν ωστε να παραμεινουν στη κατοχη του εργοστασιου οι μηχανες δεν αποδεχθηκαν τα χρεη γιατι ανηκαν στην επιχειρηση ιδρυσαν ενα τυπου συναιτερισμο για να υπαρχει νομικο υποβαθρο εργαζονταν και μοιραζονταν τα κερδη για βιοπορισμο ειδες πουθενα να πηγαινουν να ανοιγουν τους ισολογισμους την εταιριας και να χρησιμοποιουν λεφτα συγκρινεις τη βουρτσα με τη πουτσα τωρα
ποιά μηχανήματα και ποιό εργοστάσιο ρε λειτουργήσανε ??
τα αποθέματα και τα έτοιμα προιόντα που υπήρχαν στις αποθήκες πήρανε με το έτσι θέλω και τα πουλήσανε και καθήσανε επάνω στις εισπράξεις με αποτέλεσμα να μην πληρωθούν φόροι και ασφαλιστικές εισφορές (των ιδίων φυσικά)…
γιατί σε μια πτώχευση / εκκαθάριση πρώτοι στην λίστα είναι δημόσιο/ασφαλιστικά ταμεία και μετά ακολουθούν εργαζόμενοι και τελευταίοι οι άλλοι πιστωτές…
θα μας τρελλάνεις τώρα ?? ούτε ένα κιλό προιόν δεν παρήγαγαν (και πως να παράγουν αφού δεν τους πουλούσε κανένας πρώτες ύλες επειδή ήξερε ότι θα φάει φέσι)…
τα αποθέματα βουτήξανε και τα πουλήσανε για ένα κομμάτι ψωμί
"Τα έτοιμα προϊόντα που υπήρχαν στο εργοστάσιο βρίσκονται σε διαδικασία προώθησης. Καθώς όμως δεν υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα για να κοπούν τιμολόγια, αποφασίστηκε η μέθοδος του πλειστηριασμού. «Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στην πρώτη φάση όπου με τη διαδικασία του πλειστηριασμού, προσπαθούμε να προωθήσουμε τα προϊόντα στην αγορά. Τα προϊόντα σε τιμές καταλόγου – εμείς δε θα πάμε με τιμές καταλόγου- ανέρχονται στις 300.000 ευρώ. Εμείς λέμε πως αν καταφέρουμε και τα δώσουμε στις 150.000, θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Η δεύτερη φάση είναι να αποκτήσουμε νομική υπόσταση για να περάσουμε στην κανονική παραγωγή.”
πλιάτσικο κάνανε δηλαδή σε ότι βρήκαν μέσα.. ούτε μια στιγμή δεν λειτούργησε το εργοστάσιο… κάτι απορυπαντικά μπήκαν με το χωνί σε κάποια πλαστικά μπετόνια που υπήρχαν στις αποθήκες…
για μαλάκες τους περνάς τους προμηθευτές να στείλουν πρώτες ύλες σε αυτούς ??
χώρια που από ότι ξέρω το ρεύμα είναι κομμένο λόγω οφειλών (ποιός θα τις ρυθμίσει και ποιός θα πληρώσει τις δόσεις και το κυριότερο ΠΟΙΟΣ θα είναι ο υπεύθυνος για την πληρωμή της χρήσης από εδώ και πέρα)…
να τι ήταν η περίφημη λειτουργία του εργοστασίου
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
με 1700 το χρονο ρε φιλε ουτε οι Μολδαβοι δεν ζουνε
ιντερνετ πως εχεις δηλαδη?
δυστηχως αυτο ειναι το εισοδημα μου για το 2013 καθως ειμαι πλεον μακροχρονια ανεργος οσο για το ιντερνετ μπορει να μου δινει και ο γειτονας ξερεις η ηλικια μου 29 χρονων ειδες τα καλα της τροικας
Νταξ τώρα το τερμάτισες. Με το μνημόνιο 1 δανειζόσουν με 5,2% και με το μνημόνιο 2 με 0,7% αναδρομικά από το 2010. Το μνημόνιο 1 δεν είχε περίοδο χάριτος, ενώ με το μνημόνιο 2 για μια 10ετία πληρώνεις μόνο τόκους και μετά τη 10ετία κεφάλαιο.μα το πρωτο μνημονιο ηταν πιο ηπιο απο τα επομενα δυο
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φιλαράκι να σου πω κάτι; Το σέβομαι αυτό που λες ότι περνάς και μπορεί στη θέση σου να είχα κι εγώ τόσα νεύρα που δε θα με ενδιέφερε αν καταστραφούν τα πάντα. Σκέψου όμως λογικά κάτι. Πώς περνάς καλύτερα; Όταν έχεις εισόδημα 1700 ευρώ αλλά ζεις σε ένα κράτος που έστω στοιχειωδώς λειτουργεί και μπορείς πχ να πας σε ένα νοσοκομείο, σε μια δημόσια υπηρεσία και να εξυπηρετηθείς, να μπεις σε ένα σουπερ μαρκετ και να έχει εμπορεύματα μέσα, έστω να πάρεις τα απαραίτητα; Ή να ζεις με τα 1700 σε ένα κράτος υπό άτακτη χρεωκοπία που δε θα λειτουργεί τίποτα και θα υπάρχουν ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης. Οι Κύπριοι ακολούθησαν το δρόμο σου για 1 εβδομάδα μόνο. Άδειασαν τα ράφια από τα σούπερ μάρκετ και οι αντλίες καυσίμων και όταν είδαν τι εστί βερίκοκο, έγιναν πιο μνημονιακοί κι από τη Μέρκελ.
ποιο νοσοκομειο ρε φιλε με δουλευεις σε λιγο ουτε γαζεςδεν εχει για να μην μιλησουμε για τις ελειψεις για τον εοππυ που ουτε ενα γιατρο δεν μπορουμε να βρουμε η τα φαρμακα που πλεον πληρωνουμε περισσοτερα ασε με υπερηλικη γιαγια ζω και βλεπω για ποιες δημοσιες υπηρεσιες μιλας που παω στον οαεδ της περιοχης μου και τον εχουν αφησει με 8 υπαλληλους και 2 γεισε και για να εξυπηρετηθουμε περνανε 2 ωρες για να μην αναφερθω για ικα και αλλες δημοσιες υπηρεσιες για ποιο καυσιμα μου μιλας που εχουν φτασει στο θεο και ζεστενομαστε το χειμωνα με κουβερτες και ξυλα καλα για αυτοκινητο η μηχανη ουτε λογος για το σουπερμαρκετ που παμε με κουπωνια ελεγχουμε της εκπτωσεις και ψωνιζουμε ολο και λιγοτερα σε λιγο θα κοψω και το βραδυνο για να ψωνιζουμε λιγοτερο
οσο για το τι λειτουργει και τι οχι μαλλον δεν τα βλεπεις καλα η δεν ζεις εδω
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε οι καταθεσεις μετρανε αλλα και τρωγονται επισης
εκτος αν εισαι ο αποκατω
ε ελα βουλγαρια να τη βγαζεις πιο φθηνα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Φιλαράκι να σου πω κάτι; Το σέβομαι αυτό που λες ότι περνάς και μπορεί στη θέση σου να είχα κι εγώ τόσα νεύρα που δε θα με ενδιέφερε αν καταστραφούν τα πάντα. Σκέψου όμως λογικά κάτι. Πώς περνάς καλύτερα; Όταν έχεις εισόδημα 1700 ευρώ αλλά ζεις σε ένα κράτος που έστω στοιχειωδώς λειτουργεί και μπορείς πχ να πας σε ένα νοσοκομείο, σε μια δημόσια υπηρεσία και να εξυπηρετηθείς, να μπεις σε ένα σουπερ μαρκετ και να έχει εμπορεύματα μέσα, έστω να πάρεις τα απαραίτητα; Ή να ζεις με τα 1700 σε ένα κράτος υπό άτακτη χρεωκοπία που δε θα λειτουργεί τίποτα και θα υπάρχουν ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης. Οι Κύπριοι ακολούθησαν το δρόμο σου για 1 εβδομάδα μόνο. Άδειασαν τα ράφια από τα σούπερ μάρκετ και οι αντλίες καυσίμων και όταν είδαν τι εστί βερίκοκο, έγιναν πιο μνημονιακοί κι από τη Μέρκελ.
φιλε εννοει 1700 το χρονο.οχι το μηνα
συνομήλικοι είμαστε ρε φιλαράκι. Μην τρελένεσαι. Κι εγώ μέχρι πριν 2-3 χρόνια δούλευα ασκούμενος δικηγόρος 8-8 κάθε μέρα (και μερικές φορές Σάββατα) και έπαιρνα 450 ευρώ το μήνα. Τα τελευταία χρόνια έβγαλα κανά φράγκο. Αλλά το ότι περνάμε δύσκολα δε σημαίνει ότι θα δώσουμε μια στην καρδάρα με το γάλα να τα γαμήσουμε όλα. Με τον Τσίπρα τι νομίζεις ότι θα γίνει δηλαδή; Θα έρθει και θα σου βρει δουλειά και θα σε καλοπληρώνει; Και τα 1700 το χρόνο θα σου κόψει. Μόνο με το μνημόνιο έχεις μια μικρή ελπίδα να γίνει καμιά επένδυση (κι αυτό χλωμό το βλέπω) και να ανοίξει καμιά επιχείρηση να βρεις δουλειά.δυστηχως αυτο ειναι το εισοδημα μου για το 2013 καθως ειμαι πλεον μακροχρονια ανεργος οσο για το ιντερνετ μπορει να μου δινει και ο γειτονας ξερεις η ηλικια μου 29 χρονων ειδες τα καλα της τροικας
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εσύ αν τελικά ψηφίσεις Τσίπρα και βγει, θυμήσου ότι θα είσαι ο πρώτος που θα ζητήσεις να κρεμαστεί στο Σύνταγμα μετά από αυτά που θα γίνουν.
θα ζητησω να κρεμαστει μονο αν πει εστω και ενα ναι σε μνημονιο η σε μειωσεις μισθων
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
δυστηχως αυτο ειναι το εισοδημα μου για το 2013 καθως ειμαι πλεον μακροχρονια ανεργος οσο για το ιντερνετ μπορει να μου δινει και ο γειτονας ξερεις η ηλικια μου 29 χρονων ειδες τα καλα της τροικας
φιλε μου μπορεις να απολαυσεις με τα 141,67ε/μηνα
την σταθεροτητα ( ) που σου προσφερει το
ενιαιο νομισμα
μαλλον αυτο σου λενε οι υπολοιποι εδω μεσα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ρε φιλε με 1700 ουτε βουλγαρια δν ζεις το χρονο :S πλακα μας κανεις τωρα???
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
1) γιατί θα μπορούσες να καθυστερήσεις τη χρεωκοπία ή τουλάχιστον να κάνεις τις συνέπειές τις λιγότερο δυσμενείς αν έπαιρνες μέτρα όταν το πρότεινε ο Καραμανλής και δεν έπαιζες το πουλί σου με τις εκλογές για Πρόεδρο Δημοκρατίας και προεκλογικά συνθήματα "Λεφτά υπάρχουν"
2) γιατί θα μπορούσες να έχεις διαπραγματευτεί καλύτερα τους όρους του μνημονίου 1 όπως έγινε αργότερα επί Σαμαρά με το μνημόνιο 2 το Νοέμβριο του 2012 και να έχεις κερδίσει έτσι χρόνο και χρήμα.
3) γιατί θα μπορούσες να έχεις απολύσει 100.000 δημοσίους υπαλλήλους και να κλείσεις 100 άχρηστους οργανισμούς το 2010 πριν η συνολική ύφεση φτάσει στο 20% για να έχεις γλιτώσει την υπερφορολόγηση και το στέγνωμα της αγοράς.
Γι' αυτό.
και φυσικά να μην ξοδέψεις την έκτακτη εισφορά του 1.5 δις που επέβαλλες στις επιχειρησεις το 2009 σε “κοινωνικά επιδόματα” αλλά να την χρησιμοποιήσεις κατάλληλα για να μειώσεις τις χρηματοδοτικές σου ανάγκες (ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3808/2009 Έκτακτη οικονομική ενίσχυση κοινωνικής αλληλεγγύης, έκτακτη εισφορά κοινωνικής ευθύνης των μεγάλων επιχειρήσεων και της μεγάλης ακίνητης περιουσίας και άλλες διατάξεις.)
ούτε να περνάς φωτογραφικές διατάξεις και να χαρίζεις δάνεια του ΟΕΚ σε υμέτερες…
Στους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.), με αναπηρία τουλάχιστον 67% που προκλήθηκε από εγκληματική επίθεση λόγω της συνδικαλιστικής τους δράσης, στους οποίους έχει παραχωρηθεί ή πρόκειται να παραχωρηθεί εργατική κατοικία ή αγορασμένο διαμέρισμα, είτε προσωρινά είτε οριστικά, η παραχώρηση γίνεται χωρίς επιστροφή του τιμήματος στον Ο.Ε.Κ., κατά παρέκκλιση των διατάξεων του α.ν. 163/1967 και του ν.δ. 2963/1954, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, και όλων των συναφών διατάξεων που αφορούν στην αποπληρωμή στεγαστικών παροχών. Οι όροι, οι προϋποθέσεις και κάθε απαραίτητη λεπτομέρεια για την εφαρμογή του άρθρου αυτού καθορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
και τολμάει ο τζώνς και ο πιξις να μιλάνε για φωτογραφικές διατάξεις… αιδώς αχρείοι…
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
συνομήλικοι είμαστε ρε φιλαράκι. Μην τρελένεσαι. Κι εγώ μέχρι πριν 2-3 χρόνια δούλευα ασκούμενος δικηγόρος 8-8 κάθε μέρα (και μερικές φορές Σάββατα) και έπαιρνα 450 ευρώ το μήνα. Τα τελευταία χρόνια έβγαλα κανά φράγκο. Αλλά το ότι περνάμε δύσκολα δε σημαίνει ότι θα δώσουμε μια στην καρδάρα με το γάλα να τα γαμήσουμε όλα. Με τον Τσίπρα τι νομίζεις ότι θα γίνει δηλαδή; Θα έρθει και θα σου βρει δουλειά και θα σε καλοπληρώνει; Και τα 1700 το χρόνο θα σου κόψει. Μόνο με το μνημόνιο έχεις μια μικρή ελπίδα να γίνει καμιά επένδυση (κι αυτό χλωμό το βλέπω) και να ανοίξει καμιά επιχείρηση να βρεις δουλειά.
τυπε δν πειθεις :S ..τωρα π εφυγε και ο αλεξ71 το σαιτ θα παραδοθει σε αναρχοκομμουνιστικα στοιχεια :S
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
συνομήλικοι είμαστε ρε φιλαράκι. Μην τρελένεσαι. Κι εγώ μέχρι πριν 2-3 χρόνια δούλευα ασκούμενος δικηγόρος 8-8 κάθε μέρα (και μερικές φορές Σάββατα) και έπαιρνα 450 ευρώ το μήνα. Τα τελευταία χρόνια έβγαλα κανά φράγκο. Αλλά το ότι περνάμε δύσκολα δε σημαίνει ότι θα δώσουμε μια στην καρδάρα με το γάλα να τα γαμήσουμε όλα. Με τον Τσίπρα τι νομίζεις ότι θα γίνει δηλαδή; Θα έρθει και θα σου βρει δουλειά και θα σε καλοπληρώνει; Και τα 1700 το χρόνο θα σου κόψει. Μόνο με το μνημόνιο έχεις μια μικρή ελπίδα να γίνει καμιά επένδυση (κι αυτό χλωμό το βλέπω) και να ανοίξει καμιά επιχείρηση να βρεις δουλειά.
καλα και πριν δεν ειχα τιποτα τρομερους μισθους βασικο μισθο αμοιβομουν παντα απο το 2004 εως το 2012 με μια διακοπη 1 ετους πυ πηγα φανταρος δεν ξεπερασα ποτε το βασικο που σηνηθως μ εφτανε μονο για ενα πολλυ βασικο επιπεδο διαβιωσης χωρις ονειρα και χωρις αυριο αλλα με την τροικα τα θεμα μισθου εργασιας αποτελειωσε το σκηνικο οσο για το γαλα και καρδαρα ασε χορτασαμε απο τρομολαγνεια λεμε
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
καλα και πριν δεν ειχα τιποτα τρομερους μισθους βασικο μισθο αμοιβομουν παντα απο το 2004 εως το 2012 με μια διακοπη 1 ετους πυ πηγα φανταρος δεν ξεπερασα ποτε το βασικο που σηνηθως μ εφτανε μονο για ενα πολλυ βασικο επιπεδο διαβιωσης χωρις ονειρα και χωρις αυριο αλλα με την τροικα τα θεμα μισθου εργασιας αποτελειωσε το σκηνικο οσο για το γαλα και καρδαρα ασε χορτασαμε απο τρομολαγνεια λεμε
τυπε γονεις,παππουδες δεν εχεις?για την ηλικια σου ολοι εχουνε καποιον να τους σταζει κατι,αλλιως δν εξηγουνται 1.5 εκατομμυριο ανεργοι και να μην πανε ουτε 50χιλ σε πορεια
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε φιλε με 1700 ουτε βουλγαρια δν ζεις το χρονο :S πλακα μας κανεις τωρα???
απο το οικονομικο ετος 2010 2011 2012 ειχα εισοδημα κατω απο 5000€ καθ οτι εργαζομουν σαν ημιαπασχοληση τα καλα του μνημονιου λεμε και 1 χρονο επιδομα ανεργιας και το 2013 1700€ 4 επιδοματα ανεργιας και ενα ειδικο βοηθημα και σε αυτο το ετος μονο ενα ειδικο βοηθημα θα παρω αξιας 400€ οποτε οπως βλεπεις υπαρχουν και χειροτερα ετη η οσο παμε και χειροτερα
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τυπε γονεις,παππουδες δεν εχεις?για την ηλικια σου ολοι εχουνε καποιον να τους σταζει κατι,αλλιως δν εξηγουνται 1.5 εκατομμυριο ανεργοι και να μην πανε ουτε 50χιλ σε πορεια
μονο γιαγια εχω με μαντεψε μειωμενη συνταξη και ναι παω παντα σε πορειες βλεπεις δεν ειμαι ανεργος του καναπε
Να σου πω κάτι. Άμα σε πιάσουν 2 ντούκια, σε δέσουν, σε φιμώσουν, σε πετάξουν σε μια σκοτεινιά, βγάλουν έξω πριόνι και σου πουν: "Φίλε έχεις 2 επιλογές: θα σου κόψουμε το ένα πόδι είτε από τον αστράγαλο και κάτω, είτε από το μπούτι και κάτω" τι θα διαλέξεις;απο το οικονομικο ετος 2010 2011 2012 ειχα εισοδημα κατω απο 5000€ καθ οτι εργαζομουν σαν ημιαπασχοληση τα καλα του μνημονιου λεμε και 1 χρονο επιδομα ανεργιας και το 2013 1700€ 4 επιδοματα ανεργιας και ενα ειδικο βοηθημα και σε αυτο το ετος μονο ενα ειδικο βοηθημα θα παρω αξιας 400€ οποτε οπως βλεπεις υπαρχουν και χειροτερα ετη η οσο παμε και χειροτερα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Να σου πω κάτι. Άμα σε πιάσουν 2 ντούκια, σε δέσουν, σε φιμώσουν, σε πετάξουν σε μια σκοτεινιά, βγάλουν έξω πριόνι και σου πουν: "Φίλε έχεις 2 επιλογές: θα σου κόψουμε το ένα πόδι είτε από τον αστράγαλο και κάτω, είτε από το μπούτι και κάτω" τι θα διαλέξεις;
Σιερρα Λεονε και ετσι τυπε?
εκει ομως διαλεγαν χερι η ποδι,δεν σου τα πανε καλα στο κομμα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία