apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
ok sorry δεν το ειδαΚοιτα την τελευταια προταση μου. Απαντησα.
ok sorry δεν το ειδαΚοιτα την τελευταια προταση μου. Απαντησα.
Εγω οσο κι αν εχω ψαξει να βρω νομικη στηριξη στην κυβερνηση Παπαδημου, δεν εχω βρει κατι απολυτα πειστικο. Και φυσικα οι κατασκευες περι "δημοσιου συμφέροντος" και "κατάστασης ανάγκης" είναι αστειο και να τις συζητάμε.
Δυστυχως τις περισσοτερες φορες η πολιτικη πρακτική.Αληθεια τα ορια συντγαματικοτητας ποιος τα βαζει? Αυτος που εχει συμφερον πολιτικο...η καποιος εκτος πολιτικης..?
Αρα? πολλα εχουν γινει εναντια στο συνταγμα κ τα βαπτιζουν..στα ορια..!Δυστυχως τις περισσοτερες φορες η πολιτικη πρακτική.
Αλλά για οσους γνωρίζουμε από συνταγμα, είναι θλιβερες καταστασεις τύπου κυβερνησης Παπαδημου.
Υπαρχει και ένα...εξοργιστικό μυστικο, που δεν το ξερουν πολλοι.Σαφώς. Ήτο ξεκάθαρη "παράβαση" η χρηση αυτών των δικλείδων.
Πολλά όχι. Λίγα, συγκεκριμένα και στο όριο. Αλλά ναι, υπαρχουν.Αρα? πολλα εχουν γινει εναντια στο συνταγμα κ τα βαπτιζουν..στα ορια..!
τυπε που τα ξερεις εσυ ολα αυτα τα μυστικα?Υπαρχει και ένα...εξοργιστικό μυστικο, που δεν το ξερουν πολλοι.
Όταν ανελαβε ο Παπαδημος, ακριβως επειδή θεωρείτο κυβερνηση "ανάγκης", ολοι ελεγαν ότι θα εχει διαρκεια ζωης το πολύ 1-2 μηνων.
Τελικα εκλεισε εξαμηνο γεματο.
Ποιο είναι το μυστικο?
Ότι ο Παπαδημος διορισε συμβουλους του ως πρωθυπουργος, την επομενη ημερα της ορκωμοσίας του, με διαρκεια θητείας...6 μηνων.Ολα ηταν κανονισμένα.
Εαν το εκανε ο σαμαρας δεν θα το ελεγες τυπε μου...!Αλλα κ ετσι να ειναι γιατι να μην ειναι κ τωρα κανονισμενα?Υπαρχει και ένα...εξοργιστικό μυστικο, που δεν το ξερουν πολλοι.
Όταν ανελαβε ο Παπαδημος, ακριβως επειδή θεωρείτο κυβερνηση "ανάγκης", ολοι ελεγαν ότι θα εχει διαρκεια ζωης το πολύ 1-2 μηνων.
Ποιο είναι το μυστικο?
Ότι ο Παπαδημος διορισε συμβουλους του ως πρωθυπουργος, την επομενη ημερα της ορκωμοσίας του, με διαρκεια θητείας...6 μηνων.Ολα ηταν κανονισμένα.
Τωρα τι να είναι κανονισμενο?Εαν το εκανε ο σαμαρας δεν θα το ελεγες τυπε μου...!Αλλα κ ετσι να ειναι γιατι να μην ειναι κ τωρα κανονισμενα?
Ειδα το σχετικο ΦΕΚ του διορισμου των συμβουλων, εντελως τυχαια.τυπε που τα ξερεις εσυ ολα αυτα τα μυστικα?
Η συνεχιση του εργου απο τον Γαπ στον σαμαρα...!Αυτο δειχνειΤωρα τι να είναι κανονισμενο?
Υπαρχει και ένα...εξοργιστικό μυστικο, που δεν το ξερουν πολλοι.
Ποιο είναι το μυστικο?
Οι Γερμανοι δεν ηθελαν εκλογες τοτε. Με το ζορι συμφωνησαν για εκλογες το Μάιο.Μέχρι και προμελετημένα, θα τολμούσα να γράψω, κύριε.
Και τωρα στον Τσιπρα?Η συνεχιση του εργου απο τον Γαπ στον σαμαρα...!Αυτο δειχνει
Γιατι μου το χαλας? Δεν το ξερεις ουτε εσυ ουτε εγω για τον τσιπρα...! Οποτε πες μου πιστευεις οτι ουτε τωρα ειναι κανονισμενο?Και τωρα στον Τσιπρα?
Τι ζορι τραβανε οι γερμανοι? Τι τους ενδιαφερει ποτε θα κανουμε εκλογες? Ουτε τωρα τις θελουν για αυτο επεπτρεψαν την οποια χαλαρωση για παραταση εκλογων η ακομα κ νικη για τον σαμαρα...αλλα μετα οταν τελειωση ο κινδυνος παλι μαστιγιοΟι Γερμανοι δεν ηθελαν εκλογες τοτε. Με το ζορι συμφωνησαν για εκλογες το Μάιο.
Οι Γερμανοι δεν ηθελαν εκλογες τοτε. Με το ζορι συμφωνησαν για εκλογες το Μάιο.
Εγω πιστευω ότι η βουληση είναι να μεινει ο Σαμαρας ως το 2020. Αλλά δεν ερχονται και όλα όπως κανονίζονται παντα. Υπαρχει ο αστάθμητος παραγων ανθρωπος σε όλα.Γιατι μου το χαλας? Δεν το ξερεις ουτε εσυ ουτε εγω για τον τσιπρα...! Οποτε πες μου πιστευεις οτι ουτε τωρα ειναι κανονισμενο?
Ενεπλάκησαν απολυτα, πιεστικα, εκβιαστικά και φορτικα 100%.Μην τα γράφετε σε εμένα... Στον κ. Τραβαμούνη γράψτε τα, που επιμένει ότι οι γερμανοί δεν ενεπλάκησαν, αλλά απλώς, εξέφρασαν κάποιες σκέψεις τους.