You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.473
- Πόντοι
- 25.467
Επιτρεψτε μου να επιλεγω εγω τα παραδείγματα που αναφερω.
Παρακαλώ.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έθιξα τον πολιτικό κολοσσό Ντινόπουλο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αν ηταν στο χερι μου, ο Ντινόπουλος αυριο το πρωι δεν θα ηταν ουτε βουλευτης.Παρακαλώ.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έθιξα τον πολιτικό κολοσσό Ντινόπουλο.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ναι ετσι οφειλει να κανει και αναγραφεται ρητα και στις αρμοδιοτητες του προεδρουγια ποιο λογο να ριξει την κυβερνηση ο Προεδρος? Επειδή βγηκε η ΝΔ δευτερο κομμα στις εκλογες?
Δηλαδη το 1999 που βγηκε η ΝΔ πρωτο κομμα στις ευρωεκλογες, επρεπε ο Στεφανόπουλος να ανατρεψει την κυβερνηση του Σημιτη? (ο οποιος κιολας στις βουλευτικες μετα από 8 μηνες κερδισε παλι).
ναι επρεπε, θα μας γλιτωνε και απο τη λεηλασια που οδηγησε στην αρον αρον εισοδο στο ευρω με τα σουαπς και τις μαλακιες και απο την αναληψη των ολυμπιακων. Θα επρεπε κανονικα να κατσει στο σκαμνι και ο στεφανοπουλος που χρησιμοποιησε την εξουσια του θεσμου που υπηρετουσε για μικροπολιτικα παιχνιδια στηριξης
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.473
- Πόντοι
- 25.467
Αν ηταν στο χερι μου, ο Ντινόπουλος αυριο το πρωι δεν θα ηταν ουτε βουλευτης.
Να που συμφωνουμε σε κάποια πράγματα!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν είναι ετσι.ναι ετσι οφειλει να κανει και αναγραφεται ρητα και στις αρμοδιοτητες του προεδρου
ναι επρεπε, θα μας γλιτωνε και απο τη λεηλασια που οδηγησε στην αρον αρον εισοδο στο ευρω με τα σουαπς και τις μαλακιες και απο την αναληψη των ολυμπιακων. Θα επρεπε κανονικα να κατσει στο σκαμνι και ο στεφανοπουλος που χρησιμοποιησε την εξουσια του θεσμου που υπηρετουσε για μικροπολιτικα παιχνιδια στηριξης
Η μονη δυνατοτητα που εχει ο προεδρος (και μαλλον εκει αναφερεσαι) είναι όχι στην απωλεια δεδηλωμένης, αλλά στην "προφανη δυσαρμονια του λαικου αισθήματος με την κυβερνητικη πλειοψηφια" αλλά αντιλαμβάνεσαι ποσο ασαφες είναι αυτό.
Κι ετσι να το παρουμε όμως, η κυβερνηση στις ευρωεκλογες πηρε 31% και η αξιωματικη αντιπολιτευση 26,5%. Αρα για ποια δυσαρμονια μιλαμε? Η κυβερνηση εξακολουθεί να προηγείται της αξιωματικης αντιπολίτευσης κατά πολύ.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δεν ειναι προφανης η δυσαρμονια μονο σε οποιον κλεινει ταματια ή τα παιρνει για να κλεισει τα ματια ;)Δεν είναι ετσι.
Η μονη δυνατοτητα που εχει ο προεδρος (και μαλλον εκει αναφερεσαι) είναι όχι στην απωλεια δεδηλωμένης, αλλά στην "προφανη δυσαρμονια του λαικου αισθήματος με την κυβερνητικη πλειοψηφια" αλλά αντιλαμβάνεσαι ποσο ασαφες είναι αυτό.
Κι ετσι να το παρουμε όμως, η κυβερνηση στις ευρωεκλογες πηρε 31% και η αξιωματικη αντιπολιτευση 26,5%. Αρα για ποια δυσαρμονια μιλαμε? Η κυβερνηση εξακολουθεί να προηγείται της αξιωματικης αντιπολίτευσης κατά πολύ.
επειδη πρεπει να φυγω και μιας και πιασαμε και τα συνταγματικα, για πες ηταν συνταγματικη η κυβερνηση παπαδημου ναι ή οχι και γιατι ουτε τοτε ο ΠτΔ δε διαλυσε τη βουλη και να καλεσει τη δικαιοσυνη να τιμωρησει οσους επιχειρησαν να καταλυσουν τη δημοκρατια?
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Ηγετη ναι...οχι υποταγμενο στην μερκελκατά βάθος είσαι φιλοβασιλικός θέλεις έναν ηγέτη
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Πριν ειπες οτι θελετε κ τους ΑΝΕΛ η ραχηλ στους ΑΝ.ΕΛ ανοικει εαν δεν κανω λαθοςΔεν αποτελεί στοχο η ψηφος της Ραχηλ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα πας να φυγεις, που με ρωτας κατι πραγματικα πολύ ενδιαφερον?δεν ειναι προφανης η δυσαρμονια μονο σε οποιον κλεινει ταματια ή τα παιρνει για να κλεισει τα ματια ;)
επειδη πρεπει να φυγω και μιας και πιασαμε και τα συνταγματικα, για πες ηταν συνταγματικη η κυβερνηση παπαδημου ναι ή οχι και γιατι ουτε τοτε ο ΠτΔ δε διαλυσε τη βουλη και να καλεσει τη δικαιοσυνη να τιμωρησει οσους επιχειρησαν να καταλυσουν τη δημοκρατια?
Η κυβερνηση Παπαδημου ηταν πραγματι οριακής νομιμότητας, και αν θελεις τη γνωμη μου δεν ηταν σωστο να μην ακολουθηθεί η διαδικασια διερευνητικων εντολών ή να μην γινουν εκλογες αμεσως. Παντα από πλευρας Συνταγματος. Αλλά προφανως επικρατησαν άλλες λογικες, τις οποιες δεν επικροτω. Εδώ θα συμφωνήσουμε.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Τωρα γιατι θες να μιλησω ασχημα. ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αλλα ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ τυπε ειναι το σωστο...ελα καλα το πας τοση ωραΔεν είναι ετσι.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Να που αρχιζεις να γινεσαι καλο παιδι κ οχι 100% κομματοσκυλο...οχι γιατι μονο συμφωνουμε...αλλα ειπες κ κατι διαφορετικο. Ασχετα βεβαια που δεν κυβερνουσε η ΝΔ οποτε δεν το περνω κ στα σοβαρα την διαφωνια σου.Ετσι σου ξαναθετω το ερωτημα. Εαν αντι για τον ΓΑΠ τοτε ηταν ο Σαμαρας θα ειχες την ιδια αποψη?Τωρα πας να φυγεις, που με ρωτας κατι πραγματικα πολύ ενδιαφερον?
Η κυβερνηση Παπαδημου ηταν πραγματι οριακής νομιμότητας, και αν θελεις τη γνωμη μου δεν ηταν σωστο να μην ακολουθηθεί η διαδικασια διερευνητικων εντολών ή να μην γινουν εκλογες αμεσως. Παντα από πλευρας Συνταγματος. Αλλά προφανως επικρατησαν άλλες λογικες, τις οποιες δεν επικροτω. Εδώ θα συμφωνήσουμε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κυβερνηση είναι.Τωρα γιατι θες να μιλησω ασχημα. ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αλλα ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ τυπε ειναι το σωστο...ελα καλα το πας τοση ωρα
Συγκυβερνούν τα κομματα. Η κυβερνηση όμως είναι μια.
Όπως μπορει να υπαρχει συγκυριοτητα σε ένα ακινητο, αλλά η ιδιοκτησια είναι μια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Όπου υπαρχουν συνταγματικα ζητήματα, δεν εχω λογο να μην τα προβαλω.Να που αρχιζεις να γινεσαι καλο παιδι κ οχι 100% κομματοσκυλο...
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Και συνεχιζω... οχι γιατι μονο συμφωνουμε...αλλα ειπες κ κατι διαφορετικο. Ασχετα βεβαια που δεν κυβερνουσε η ΝΔ οποτε δεν το περνω κ στα σοβαρα την διαφωνια σου.Ετσι σου ξαναθετω το ερωτημα. Εαν αντι για τον ΓΑΠ τοτε ηταν ο Σαμαρας θα ειχες την ιδια αποψη?Όπου υπαρχουν συνταγματικα ζητήματα, δεν εχω λογο να μην τα προβαλω.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.473
- Πόντοι
- 25.467
Τωρα πας να φυγεις, που με ρωτας κατι πραγματικα πολύ ενδιαφερον?
Το σύνταγμα είναι ξεκάθαρο σε αυτές τις περιπτώσεις. Συνεπώς όλες οι "άλλες" λογικές που επικράτησαν είναι αντισυνταγματικές και εκ του πονηρού.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τότε γίνανε πολλά μυστηρια πραγματα. Ας πουμε ο ΓΑΠ πηρε ψηφο εμπιστοσύνης και μετα από μια εβδομαδα παραιτηθηκε. Ο Σαμαρας ηθελε εκλογες σε ένα μηνα, και γινανε σε εξι.Και συνεχιζω... οχι γιατι μονο συμφωνουμε...αλλα ειπες κ κατι διαφορετικο. Ασχετα βεβαια που δεν κυβερνουσε η ΝΔ οποτε δεν το περνω κ στα σοβαρα την διαφωνια σου.Ετσι σου ξαναθετω το ερωτημα. Εαν αντι για τον ΓΑΠ τοτε ηταν ο Σαμαρας θα ειχες την ιδια αποψη?
Εγω θεωρω ότι δεν επρεπε να γινουν καν εκλογες. Επρεπε να γινει μια οικουμενικη κυβερνηση που θα εξαντλουσε την τετραετια. Κατι που επρεπε να γινει από το 2009, ουσιαστικα. Φυσικα το ιδιο θα ελεγα αν ηταν ο Σαμαρας πανω.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αλλο σε ρωτησα...τα ιδια γεγονοτα με τον σαμαρα αντι για τον γαπ. Θα ελεγες τα ιδια?Τότε γίνανε πολλά μυστηρια πραγματα. Ας πουμε ο ΓΑΠ πηρε ψηφο εμπιστοσύνης και μετα από μια εβδομαδα παραιτηθηκε. Ο Σαμαρας ηθελε εκλογες σε ένα μηνα, και γινανε σε εξι.
Εγω θεωρω ότι δεν επρεπε να γινουν καν εκλογες. Επρεπε να γινει μια οικουμενικη κυβερνηση που θα εξαντλουσε την τετραετια. Κατι που επρεπε να γινει από το 2009, ουσιαστικα. Φυσικα το ιδιο θα ελεγα αν ηταν ο Σαμαρας πανω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εγω οσο κι αν εχω ψαξει να βρω νομικη στηριξη στην κυβερνηση Παπαδημου, δεν εχω βρει κατι απολυτα πειστικο. Και φυσικα οι κατασκευες περι "δημοσιου συμφέροντος" και "κατάστασης ανάγκης" είναι αστειο και να τις συζητάμε.Το σύνταγμα είναι ξεκάθαρο σε αυτές τις περιπτώσεις. Συνεπώς όλες οι "άλλες" λογικές που επικράτησαν είναι αντισυνταγματικές και εκ του πονηρού.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Κοιτα την τελευταια προταση μου. Απαντησα.Αλλο σε ρωτησα...τα ιδια γεγονοτα με τον σαμαρα αντι για τον γαπ. Θα ελεγες τα ιδια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55