Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όταν κάποιος δε βγαίνει, είτε θα μειώσει τις δαπάνες (απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων), είτε θα αυξήσει τα έσοδα (αύξηση φορολογίας). Και επειδή η πρώτη λύση έχει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα, ενώ η δεύτερη απαιτεί χρόνο, όλες οι εταιρείες στον κόσμο τα ακολουθούν με αυτή τη σειρά. Πρώτα περιστολή δαπανών και στη συνέχεια προσπάθεια για αύξηση εσόδων. Ο Γιωργάκης το 2010 δεν απέλυσε 100.000 δημοσίους υπαλλήλους γιατί ήταν σαρξ εκ της σαρκός του ΠΑΣΟΚ. Με συνολική ύφεση από 2009-2012 σχεδόν 20% ήταν αδύνατο να το κάνει και ο Σαμαράς εκ των υστέρων. Αυτά γίνονται όταν πρέπει. Έτσι επιλέχθηκε η λύση της υπερφορολόγησης για να χρηματοδοτηθούν τα ελλείματα του κράτους. Και πώς συνεχίζει μια τέτοια σοσιαλιστική πολιτική μια υποτίθεται δεξιά - φιλελεύθερη κυβέρνηση; Η απάντηση είναι απλή. Πρώτον γιατί βρισκόμαστε σε ειδικές συνθήκες ελεγχόμενης χρεωκοπίας όπου απαιτούνται ειδικοί χειρισμοί ακόμα κι αν δεν σε βρίσκουν σύμφωνο ιδεολογικά και δεύτερον γιατί με 100.000 ανθρώπους στην ανεργία η ύφεση θα τσίμπαγε άλλες 4-5 μονάδες εύκολα το 2013 ενώ ο στόχος ήταν η σταθεροποίηση. Υπό κανονικές συνθήκες δεξιά πολιτική σημαίνει μικρή φορολογία, μικρό κοινωνικό κράτος και ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Ελπίζω να ζήσω να το δω κάποια στιγμή και στο Ελλαδιστάν.

τυπε γιατι δν τα παιρνατε απο τοσους επιχειρηματιες που φοροδιεφευγαν τοσα χρονια Α.Ε κτλ η κλειστα επαγγελματα? :grin: :grin:
ποσα να εξοικονομουσατε απο απολυσεις 100χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων  :grin: που κ αν το κανατε παλι χαμηλομισθους θα απολυατε οχι ΔΕΚΟ  κ τετοιους  :grin:
λογικες ερωτησεις  :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
τυπε γιατι δν τα παιρνατε απο τοσους επιχειρηματιες που φοροδιεφευγαν τοσα χρονια Α.Ε κτλ η κλειστα επαγγελματα? :grin: :grin:
ποσα να εξοικονομουσατε απο απολυσεις 100χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων  :grin: που κ αν το κανατε παλι χαμηλομισθους θα απολυατε οχι ΔΕΚΟ  κ τετοιους  :grin:
λογικες ερωτησεις  :grin:
τύπε γιατί τόσα χρόνια φοροδιαφεύγαμε και δε ζητούσαμε ποτέ αποδείξεις; γιατί όποιος πολιτικός και από τα δύο μεγάλα κόμματα προσπαθούσε να βάλει τάξη (Μητσοτάκης, Μάνος, Γιαννίτσης, Αλέκος Παπαδόπουλος) τον έτρωγε το μαύρο φίδι ενώ όποιος υποσχόταν αυξήσεις με δανεικά έβγαινε με τα τσαρούχια; εσύ κι εγώ ψηφίζαμε. επίσης λογικές ερωτήσεις

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δεν εχω βλεψεις να φαω με χρυσα κουταλια οπως εκαναν οι δεξιοι τοσα χρονια εις βαρος του υπολοιπου ελληνικου λαου.
Μάλλον εννοείς η γενιά του Πολυτεχνείου που εξαργύρωσε την αριστερή ιδεολογία της για να αποκτήσει δεξιές τσέπες. Οι δεξιοί στη μεταπολίτευση ηταν στην απέξω.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τύπε γιατί τόσα χρόνια φοροδιαφεύγαμε και δε ζητούσαμε ποτέ αποδείξεις; γιατί όποιος πολιτικός και από τα δύο μεγάλα κόμματα προσπαθούσε να βάλει τάξη (Μητσοτάκης, Μάνος, Γιαννίτσης, Αλέκος Παπαδόπουλος) τον έτρωγε το μαύρο φίδι ενώ όποιος υποσχόταν αυξήσεις με δανεικά έβγαινε με τα τσαρούχια; εσύ κι εγώ ψηφίζαμε. επίσης λογικές ερωτήσεις

τωρα που φτασαμε ομως δν βγαινει ουτε το ενα ουτε το αλλο  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μάλλον εννοείς η γενιά του Πολυτεχνείου που εξαργύρωσε την αριστερή ιδεολογία της για να αποκτήσει δεξιές τσέπες. Οι δεξιοί στη μεταπολίτευση ηταν στην απέξω.

καλα εδω γελαμε  :2funny: :2funny: :2funny:
λιγοι δεξιοι κανανε περιουσεις και τις αυγατισανε κιολας  :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
καλα εδω γελαμε  :2funny: :2funny: :2funny:
λιγοι δεξιοι κανανε περιουσεις και τις αυγατισανε κιολας  :grin:
Στις ΔΕΚΟ πάντως που ονομάτισες πριν, στις συνδικαλιστικές εκλογές 80% ΠΑΣΟΚ έβγαινε.

Επισκέπτης
Ποιο δεξιος πεθενεις πρεπει να εισαι τυπε  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Στις ΔΕΚΟ πάντως που ονομάτισες πριν, στις συνδικαλιστικές εκλογές 80% ΠΑΣΟΚ έβγαινε.

συμφωνουμε  :grin: αλλα εγω μιλησα για επιχειρηματιες  :grin:
μη μου πεις οτι τ δεκαετιες 50 60 κ 70 τα κομμουνια ειχαν επιχειρησεις
η επι χουντας σε ποιους δινανε αδεια για μεταναστευση για μαγαζι κτλ κτλ
να τα λεμε ολα  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Έχω ξαναπει ότι πιο δεξιά από μένα είναι ο τοίχος.
Δεν σε πιστευω τυπε, ετσι ριχνεις τα δικα σας τα παιδια, της λαιτ ακροδεξιας, βοριδης ο αλλος ο δικηγορος τωρα με διαφευγη το ονομα του και αρκετη αλλη.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
συμφωνουμε  :grin: αλλα εγω μιλησα για επιχειρηματιες  :grin:
μη μου πεις οτι τ δεκαετιες 50 60 κ 70 τα κομμουνια ειχαν επιχειρησεις
η επι χουντας σε ποιους δινανε αδεια για μεταναστευση για μαγαζι κτλ κτλ
να τα λεμε ολα  :grin: :grin:
Αν αναλογιστούμε ότι τα κομμούνια είναι υπεύθυνα για 40.000 θανάτους κατά το συμμοριτοπόλεμο, εθνικές προδοσίες κατά τη μικρασιατικη καταστροφη και το 1940, είναι τυχερά που το 60-70 δεν εκτελέστηκαν και απλώς έπαιζαν beach volley στη Γυάρο, που μου θέλουν και επιχειρήσεις.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αν αναλογιστούμε ότι τα κομμούνια είναι υπεύθυνα για 40.000 θανάτους κατά το συμμοριτοπόλεμο, εθνικές προδοσίες κατά τη μικρασιατικη καταστροφη και το 1940, είναι τυχερά που το 60-70 δεν εκτελέστηκαν και απλώς έπαιζαν beach volley στη Γυάρο, που μου θέλουν και επιχειρήσεις.

αρα συμφωνουμε  :grin:
ειχε beach volley στη Γυαρο τυπε ?  :o :o :o που το ξερεις?ειναι inside information σου? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εφτιαχναν κολιε απο κολυχια τα κομμουνια τοτε
ασε που γυρισαν και 20 κιλα παχυτεροι

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66