Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Άμα αυτά που παράγεις ως άχρηστος Νεοέλληνας φτάνουν για να τρως κρέας 2 φορές το χρόνο και να μετακινείσαι με μουλάρι, ΝΑΙ έτσι θα ζήσεις. Τα κορόιδα ξυπνήσανε και τα δανεικά κοπήκανε. Πέτα τους Λαφαζάνηδες στη θάλασσα, κάνε ιδιωτικοποιήσεις, προσέλκυσε επενδύσεις, βγάλε λεφτά δικά σου και τα ξαναλέμε.
ολα καλα τυπεΧΟΧΟΧΟΧΟ! Ο χαρακτηρισμός πήγαινε σε αυτούς από erinal και πέρα
Τί κάνεις; Όλα καλα;
www.imagebam.com/image/b84e66346547713]τα δικα σου λεφτα τι εννοεις?ως τωρα δηλαδη βγαζαμε ξενα?![]()
1 συζυγος και 14 ερωμενες ειναι αυτες τυπε
1 συζυγος και 14 ερωμενες ειναι αυτες τυπε![]()
Μα εγώ δεν έχω σκοπό να πείσω κανένα. Έχω παραιτηθεί ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια όταν διαπίστωσα πόσο πουρί έχει πιάσει ο εγκέφαλος του νεοέλληνα μετά από 30 χρόνια υπερβολική δόση σοσιαλισμού.τυπε με απογοητευεις ο αλεξ71 πειθει πολυ πιο πολυ απο εσενα :S
Μα εγώ δεν έχω σκοπό να πείσω κανένα. Έχω παραιτηθεί ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια όταν διαπίστωσα πόσο πουρί έχει πιάσει ο εγκέφαλος του νεοέλληνα μετά από 30 χρόνια υπερβολική δόση σοσιαλισμού.
Ο σοσιαλισμός τύπε είναι το σύστημα που ο σοσιαλΗστής κι εσύ διαπραγματεύεστε πώς θα μοιραστείτε δίκαια τα λεφτά σου.γιατι τυπε δεν σου αρεσε ο σοσιαλισμος?![]()
![]()
μηπως σε φτωχυνε?![]()
![]()
![]()
Δε βλέπω κανένα πρόθυμο να "συνωστισθεί" μαζί της.κάτι άκουσα στις ειδήσεις ότι η Ρεπούση αρνείται την γενοκτονία των ποντίων
μάλλον κάποιος πρέπει να κάνει το ψυχικό γι'αυτή τη γυναίκα :-
Ο σοσιαλισμόςο καπιταλισμος τύπε είναι το σύστημα που ο σοσιαλΗστής κι εσύ διαπραγματεύεστε πώς θα μοιραστείτε αδικα τα λεφτά σου.
Δε βλέπω κανένα πρόθυμο να "συνωστισθεί" μαζί της.
Εγώ, εγώ!
Και αυτήν και την Κωνσταντοπούλου!![]()
Ενω η δεξια ουτε που σε ρωταει στα βουταει απο το λογαριασμο σου.Ο σοσιαλισμός τύπε είναι το σύστημα που ο σοσιαλΗστής κι εσύ διαπραγματεύεστε πώς θα μοιραστείτε δίκαια τα λεφτά σου.