alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Kι εγω, κι εγω!!!Ρε εδώ θα πήδαγα την erinal, σε αυτές θα κολλούσα;;;
Kι εγω, κι εγω!!!Ρε εδώ θα πήδαγα την erinal, σε αυτές θα κολλούσα;;;
Kι εγω, κι εγω!!!
Τωρα όμως μαλλον ηρθε η εποχη, που οσο πουρι κι αν εχει πιασει, τα ψεματα τελειωσαν.Μα εγώ δεν έχω σκοπό να πείσω κανένα. Έχω παραιτηθεί ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια όταν διαπίστωσα πόσο πουρί έχει πιάσει ο εγκέφαλος του νεοέλληνα μετά από 30 χρόνια υπερβολική δόση σοσιαλισμού.
Ενω η δεξια ουτε που σε ρωταει στα βουταει απο το λογαριασμο σου.
Τωρα όμως μαλλον ηρθε η εποχη, που οσο πουρι κι αν εχει πιασει, τα ψεματα τελειωσαν.
Θα γινουμε ανθρωποι, θελουμε δεν θελουμε. Με οποιαδήποτε κυβερνηση. Θετικο.
δεν ξερω τυπε αλλα στο συνολο κανα τονο δεν θα πιανουν?ποσα κιλα η καθε ερωμενη τυπε ?
Η δεξιά πολιτική θα ήταν το Μάιο του 2010 να απολυθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι και τον Ιούνιο του 2010 να αλλάξει το ασφαλιστικό σύστημα σε κεφαλαιοποιητικό. Δυστυχώς επειδή επιλέχθηκε η σοσιαλιστική λύση να προστατευτούν οι έως τότε πελάτες, σου παίρνουν κι εσένα κι εμένα τα λεφτά από τους λογαριασμούς. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ζήσει πραγματική δεξιά πολιτική, ούτε επί ΝΔ.Ενω η δεξια ουτε που σε ρωταει στα βουταει απο το λογαριασμο σου.
Η δεξιά πολιτική θα ήταν το Μάιο του 2010 να απολυθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι και τον Ιούνιο του 2010 να αλλάξει το ασφαλιστικό σύστημα σε κεφαλαιοποιητικό. Δυστυχώς επειδή επιλέχθηκε η σοσιαλιστική λύση να προστατευτούν οι έως τότε πελάτες, σου παίρνουν κι εσένα κι εμένα τα λεφτά από τους λογαριασμούς. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ζήσει πραγματική δεξιά πολιτική, ούτε επί ΝΔ.
http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/%CE%A1%CE%95%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%971-310x232.jpg[/img[/URL]]
κασκαντεριλίκι μεν , αλλά εφικτό , αρκεί να είσαι ο κατάλληλος κασκαντέρ:
[img]http://4.bp.blogspot.com/-x83EhSaPJWY/TrZ8x5h9oXI/AAAAAAAAAdY/c4Up_DAB0cc/s1600/death-proof2.jpg
Είναι γνωστο, ότι παντα στο προσωπο της ΝΔ κατηγορείτο η δεξια πολιτικη, ενώ στην πραξη δεν ηταν τιποτα άλλο από ενας στρογγυλεμένος σοσιαλισμος.Η δεξιά πολιτική θα ήταν το Μάιο του 2010 να απολυθούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι και τον Ιούνιο του 2010 να αλλάξει το ασφαλιστικό σύστημα σε κεφαλαιοποιητικό. Δυστυχώς επειδή επιλέχθηκε η σοσιαλιστική λύση να προστατευτούν οι έως τότε πελάτες, σου παίρνουν κι εσένα κι εμένα τα λεφτά από τους λογαριασμούς. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ζήσει πραγματική δεξιά πολιτική, ούτε επί ΝΔ.
Και βεβαια, "δεξια" δεν είναι οι νεοφιλελεύθερες ανοησιες.σε αυτο συμφωνουμε
ναι αλλά θα πάει χαρούμενη αδερφέτυπε μετα ομως θα την σκοτωσει στο αλεξιθανατο αμαξι του :S
Είναι γνωστο, ότι παντα στο προσωπο της ΝΔ κατηγορείτο η δεξια πολιτικη, ενώ στην πραξη δεν ηταν τιποτα άλλο από ενας στρογγυλεμένος σοσιαλισμος.
Ηδη όμως βλεπω καποια βηματα. Εξαλλου δεν υπαρχει άλλη επιλογή. Θα γινονται όλα σωστα πλεον, θελοντας και μη. Και όταν λεμε ΣΩΣΤΑ, εννοουμε ΔΕΞΙΑ.
Η Γερμανια πεφτει πιο κοντα.θα γινουμε Αμερικα τυπε? :S :S
ναι αλλά θα πάει χαρούμενη αδερφέ
Η Γερμανια πεφτει πιο κοντα.
Τελειωνει η δεξια αν δεν το πηρατε χαμπαρι, ερχονται εκλογες και νικη του συριζα, για να μην μιλησω για θριαμβο τετοιες εποχες που ζουμε.Είναι γνωστο, ότι παντα στο προσωπο της ΝΔ κατηγορείτο η δεξια πολιτικη, ενώ στην πραξη δεν ηταν τιποτα άλλο από ενας στρογγυλεμένος σοσιαλισμος.
Ηδη όμως βλεπω καποια βηματα. Εξαλλου δεν υπαρχει άλλη επιλογή. Θα γινονται όλα σωστα πλεον, θελοντας και μη. Και όταν λεμε ΣΩΣΤΑ, εννοουμε ΔΕΞΙΑ.
Εσύ ετοιμάσου μετά τις εκλογές να φας με χρυσά κουτάλια.Τελειωνει η δεξια αν δεν το πηρατε χαμπαρι, ερχονται εκλογες και νικη του συριζα, για να μην μιλησω για θριαμβο τετοιες εποχες που ζουμε.