bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
κυριακος τσακιρης, ηταν ζωγραφος ποιητης αν θυμαμαι καλαμπα? ποιανου?
κυριακος τσακιρης, ηταν ζωγραφος ποιητης αν θυμαμαι καλαμπα? ποιανου?
το γραψε ο τζωνυ μια δυο σελιδες πισω
Εν προκειμενω τοτε υπηρχε στην πραγματικοτητα.
Κι εσυ γιατι βαλθηκες να ψάχνεις?καλα ρε πορνοπαπε επικαλουμαι μια αριστερη μαρτυρια για ενα μουσειο σε ενα σπιτι που εμεινε και ενας αριστερος αγωνιστης το αμφισβητεις και με βαζεις να ψαχνω να το βρω στο ιντερνετ να το ποσταρω? σε νομιζα για αριστερο, αλλα εσυ ειτε μιλαω υπερ της αριστερας ειτε εναντια να κοροιδεψεις ψαχνεις τι τρολ εισαι ρε παιδι μου
Στον νόμο αυτό στηρίχτηκαν οι μετέπειτα νόμοι από το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και της Χούντας των Συνταγματαρχών.φτασαμε αισιως στο 29
αντε να φτασουμε και στην καταδικη του κολοκοτρωνη να δεσει η ιστορια
στην λερο που πηγα επισκεψη ειχε το σπιτι ενος εξοριστου διανοουμενου που εξοριστηκε επι γεωργιου παπανδρεου. το εγραψες και μονος κυβερνησε σπαστα συνολικα καμια πενταετια με περισσοτερους εξοριστους απο οτι τα 7 χρονια χουντας
στο μουσειο της λερου ειδα πρωτη φορα τετοια νουμερα που κρατησαν τα αρχεια των πολιτικων εξοριστων-κρατουμενων και διαπιστωσα οπως μπορει και καθε πολιτης να παει και να δει οτι η λερος επι παπανδρεου ηταν πολλες φορες πιο γεματη αριστερους απο οτι επι χουντας. το ιδιο ισχυει και σε αλλα νησια τα αρχεια κρατηθηκαν σε μουσεια.
κυριακος τσακιρης, ηταν ζωγραφος ποιητης αν θυμαμαι καλα
καλα ρε πορνοπαπε επικαλουμαι μια αριστερη μαρτυρια για ενα μουσειο σε ενα σπιτι που εμεινε και ενας αριστερος αγωνιστης το αμφισβητεις και με βαζεις να ψαχνω να το βρω στο ιντερνετ να το ποσταρω? σε νομιζα για αριστερο, αλλα εσυ ειτε μιλαω υπερ της αριστερας ειτε εναντια να κοροιδεψεις ψαχνεις τι τρολ εισαι ρε παιδι μου
ηταν εξοριστος και υστερα εμεινε εκει και ζωγραφιζε, αμα εχεις κουραγιο ψαξε εσυ για την βιογραφια του
γιατι που ειναι το περιεργο? πηγα ανοιξη του 2008, να σκαναρω τις φωτογραφιες που εχω μπροστα σε αυτο το μουσειο λαογραφιας και ιστοριας της λερου μη με βαλεις δεν θα το κανω δεν εχω σκανερ και δεν θα μπω στον κοπο δεν ειμαι λακης εγω.τύπε πηγες λέρο?