Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δηλαδή πόσα περιμένεις να έχει ένας που ήταν μισθωτός σε όλην του την ζωή στην άκρη ???

σε νομιζα τυπε για αστικης ταξης  :rolleyes: :rolleyes:.Εδω ο θειος μου 65χρ εργολαβος εχει πολυ παραπανω μετρητα απο αυτα π χεις εσυ  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το έχω ξανακάνει παίκτη μου και στα νιάτα μου και στα γεράματα μου (αρκετά πρόσφατα)...

θεωρώ τον εαυτό μου Mercenery...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
«Συνεργασία με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εάν θελήσουν να βοηθήσουν κυβέρνηση Αριστεράς»
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Μαΐου 2014, 11:52

Την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα είναι αυτοδύναμος εξέφρασε ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος.

Σε αντίθετη περίπτωση, πάντως, δεν απέκλεισε τη συνεργασία με όλα τα κόμματα -πλην της Χρυσής Αυγής-, ακόμα και με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, με την προϋπόθεση βέβαια «να μετανιώσουν, να αλλάξουν στάση και να θελήσουν να βοηθήσουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς».

αρχισαν τα ζορια στον τσυριζα :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σε νομιζα τυπε για αστικης ταξης  :rolleyes: :rolleyes:.Εδω ο θειος μου 65χρ εργολαβος εχει πολυ παραπανω μετρητα απο αυτα π χεις εσυ  :grin:

να τα έχει να τα χαίρεται ο άνθρωπος... και μάλιστα αν δεν τα έκλεψε (αν υπάρχει δηλαδή τέτοιος εργολάβος  :grin:) μπράβο του και μαγκιά του...

και τι με αυτό ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα είναι αυτοδύναμος εξέφρασε ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος.

Σε αντίθετη περίπτωση, πάντως, δεν απέκλεισε τη συνεργασία με όλα τα κόμματα -πλην της Χρυσής Αυγής-, ακόμα και με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, με την προϋπόθεση βέβαια «να μετανιώσουν, να αλλάξουν στάση και να θελήσουν να βοηθήσουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς».

αρχισαν τα ζορια στον τσυριζα
:2funny:

προ πολλού....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eκει στην ΝΔ το εχετε χασει εντελως

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να τιναχθεί  στον «αέρα» η προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος των μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις εξήγγειλαν οι διοικητικόι υπάλληλοι των Πανεπιστημίων.

Συγκεκριμένα οι διοικητικοί υπάλληλοι των οχτώ Πανεπιστημίων που έχουν μπει σε διαθεσιμότητα προχωρούν σε νέες απεργίες, με αρχή τη 48ωρη της Τρίτης και Τετάρτης (13-14/5).

«Για μας η απεργία αυτή έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα. Συγκεντρωνόμαστε στις πύλες των σχολών και προχωράμε σε καθολικό κλείσιμο», ανέφερε η γενική συνέλευση του συλλόγου διοικητικού προσωπικού του ΕΚΠΑ, επαναφέροντας τις μνήμες του περασμένου φθινοπώρου, όταν οι διαδοχικές απεργίες δημιούργησαν αρχικά τον κίνδυνο απώλειας του εξαμήνου για τους φοιτητές.

Την ίδια στιγμή, φόβοι για νέο κύκλο συγχωνεύσεων και καταργήσεων ΑΕΙ/ΤΕΙ προκαλεί πολυσέλιδο έγγραφο της Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), το οποίο εστάλη την Παρασκευή στα ιδρύματα και τους ζητεί να απογραφούν με κάθε λεπτομέρεια, όπως αναφέρει η «Καθημερινή».

Τα ιδρύματα καλούνται να αναφέρουν αριθμό φοιτητών, διδασκόντων και διοικητικών, προϋπολογισμό, άλλους πόρους, μελλοντική στρατηγική, οικονομικό προγραμματισμό, δείκτες για την τελευταία πενταετία σχετικά με τη βάση εισαγωγής, κόστος ανά φοιτητή, αριθμός πτυχιούχων.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
να τα έχει να τα χαίρεται ο άνθρωπος... και μάλιστα αν δεν τα έκλεψε (αν υπάρχει δηλαδή τέτοιος εργολάβος  :grin:) μπράβο του και μαγκιά του...

και τι με αυτό ???

ε μια ζωη μισθωτος ρε τυπε?δν ειναι ετσι οι οριτζιναλ Θατσερικοι  :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

αρχισαν τα ζορια στον τσυριζα :2funny:
Δεν σε ακουμεεεε ποιο δυνατααααααα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε μια ζωη μισθωτος ρε τυπε?δν ειναι ετσι οι οριτζιναλ Θατσερικοι  :grin:

γιατί? επιλογές είναι αυτές ... και για την δουλειά που κάνω χρειάζονται κεφάλαια που δεν τα είχα, δεν τα έχω και φυσικά δεν θέλω να βάλω θηλειά του δανείου για να τα αποκτήσω...

έτσι προτιμώ να βελτιώνομαι εγώ ώστε να ανεβάζω τις απαιτήσεις μου από τον εργοδότη μου (ο οποίος μου τα δίνει ευχαρίστως γιατί ξέρει ότι θα τα πάρει στο πολλαπλάσιο) παρά να βάλω την θηλειά του δανείου στον λαιμό μου και στον λαιμό των παιδιών μου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
γιατί? επιλογές είναι αυτές ... και για την δουλειά που κάνω χρειάζονται κεφάλαια που δεν τα είχα, δεν τα έχω και φυσικά δεν θέλω να βάλω θηλειά του δανείου για να τα αποκτήσω...

έτσι προτιμώ να βελτιώνομαι εγώ ώστε να ανεβάζω τις απαιτήσεις μου από τον εργοδότη μου (ο οποίος μου τα δίνει ευχαρίστως γιατί ξέρει ότι θα τα πάρει στο πολλαπλάσιο) παρά να βάλω την θηλειά του δανείου στον λαιμό μου και στον λαιμό των παιδιών μου

εγω σε ειχα τουλαχιστον για εκατομμυριουχο ρε τυπε  :-

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγω σε ειχα τουλαχιστον για εκατομμυριουχο ρε τυπε  :-

απέχω πόρω και ομολογώ ότι δεν το επιθυμώ κιόλας... αυτά που έχω μαζέψει και αυτά που είμαι σίγουρος ότι θα εισπράξω μέχρι τα 65 μου (δύο ιδιωτικά συνταξιοδοτικά ένα στα 60 και ένα στα 65 όπως επίσης και τα περισσεύματα των μισθών μου μέχρι τότε) φτάνουν για να μου εξασφαλίσουν την ζωή μου και να δώσουν και βοήθεια στα παιδιά μου για την δικιά τους την ζωή...

εντιτ... θεωρώ ότι το να έχεις υπέρ το δέον δεν είναι καλό πράγμα διότι σε καθιστά ακαμάτη και άχρηστο...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αλαβάνος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη ζημιά στην Αριστερά
REPORTER | 10.05.2014

Νέα σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Αλέκος Αλαβάνος, μέσω συνέντευξης που παραχωρεί στη “Real News”.

Ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’ σημειώνει με νόημα ότι θα πρέπει να αποκατασταθεί η μεγάλη ζημιά την οποία, κατά τη γνώμη του, έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά.

Σημειώνεται ότι ο Αλέκος Αλαβάνος ήταν εκείνος ο οποίος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ως διάδοχό του.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Πιο πολλά είναι τα κόμματα, ομάδες, κινήματα, γκρουπούσκουλα απο τους αριστερούς...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Συνημμένα

• SIRIZA.jpg