kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
δηλαδή πόσα περιμένεις να έχει ένας που ήταν μισθωτός σε όλην του την ζωή στην άκρη ???
σε νομιζα τυπε για αστικης ταξης
δηλαδή πόσα περιμένεις να έχει ένας που ήταν μισθωτός σε όλην του την ζωή στην άκρη ???
σε νομιζα τυπε για αστικης ταξης![]()
.Εδω ο θειος μου 65χρ εργολαβος εχει πολυ παραπανω μετρητα απο αυτα π χεις εσυ
![]()
«Συνεργασία με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εάν θελήσουν να βοηθήσουν κυβέρνηση Αριστεράς»
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Μαΐου 2014, 11:52
Την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα είναι αυτοδύναμος εξέφρασε ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος.
Σε αντίθετη περίπτωση, πάντως, δεν απέκλεισε τη συνεργασία με όλα τα κόμματα -πλην της Χρυσής Αυγής-, ακόμα και με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, με την προϋπόθεση βέβαια «να μετανιώσουν, να αλλάξουν στάση και να θελήσουν να βοηθήσουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς».
αρχισαν τα ζορια στον τσυριζα![]()
να τα έχει να τα χαίρεται ο άνθρωπος... και μάλιστα αν δεν τα έκλεψε (αν υπάρχει δηλαδή τέτοιος εργολάβος) μπράβο του και μαγκιά του...
και τι με αυτό ???
Δεν σε ακουμεεεε ποιο δυνατααααααα«Συνεργασία με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εάν θελήσουν να βοηθήσουν κυβέρνηση Αριστεράς»
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Μαΐου 2014, 11:52
Την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα είναι αυτοδύναμος εξέφρασε ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος.
Σε αντίθετη περίπτωση, πάντως, δεν απέκλεισε τη συνεργασία με όλα τα κόμματα -πλην της Χρυσής Αυγής-, ακόμα και με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, με την προϋπόθεση βέβαια «να μετανιώσουν, να αλλάξουν στάση και να θελήσουν να βοηθήσουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς».
αρχισαν τα ζορια στον τσυριζα![]()
Δεν σε ακουμεεεε ποιο δυνατααααααα
ε μια ζωη μισθωτος ρε τυπε?δν ειναι ετσι οι οριτζιναλ Θατσερικοι![]()
γιατί? επιλογές είναι αυτές ... και για την δουλειά που κάνω χρειάζονται κεφάλαια που δεν τα είχα, δεν τα έχω και φυσικά δεν θέλω να βάλω θηλειά του δανείου για να τα αποκτήσω...
έτσι προτιμώ να βελτιώνομαι εγώ ώστε να ανεβάζω τις απαιτήσεις μου από τον εργοδότη μου (ο οποίος μου τα δίνει ευχαρίστως γιατί ξέρει ότι θα τα πάρει στο πολλαπλάσιο) παρά να βάλω την θηλειά του δανείου στον λαιμό μου και στον λαιμό των παιδιών μου
Φροντισαν τα μνημονια για τα επομενα 50 χρονια...μην ανησυχειςπαρά να βάλω την θηλειά του δανείου στον λαιμό μου και στον λαιμό των παιδιών μου
εγω σε ειχα τουλαχιστον για εκατομμυριουχο ρε τυπε :-
παλιά αυτό.
τώρα υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ!
παλιά αυτό.Πιο πολλά είναι τα κόμματα, ομάδες, κινήματα, γκρουπούσκουλα απο τους αριστερούς...