Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
:cum: :cum: :cum:

%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%91+%CE%93%CE%9A.JPG

DSC06149.jpg
όχι ρε φίλε! !!
Το δεν πληρωνει το κορίτσι να. ...δώσουμε και να την εξυπηρετήσουμε... :pipa1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μωρη τελειωμένη πορνη του ΠΑΣΟΚ βάλε όλο το πόστ μου μην το κόβεις όπως κόψετε συντάξεις άθλια υποκείμενα

εεε και? σάμπως έχουν πληρώσει αυτοί που τους κόβουν τις συντάξεις ?? 930 ευρώ είναι η μέση σύνταξη στην Ελλάδα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τοσο πολυ ντρεπεσαι;
μωρη τελειωμένη πορνη του ΠΑΣΟΚ βάλε όλο το πόστ μου μην το κόβεις όπως κόψετε συντάξεις άθλια υποκείμενα  σε λιγο ξεχασμένη απο την κοινωνία.

Ουτε εγω βρε κουτο χαιδευτικα στο ειπα...! Και δεν ειμαι τσιπραιος τυπε.. θελω να φυγουν τα ρεμαλια απο την χωρα  οποιοσδηποτε ΕΚΤΟΣ απο αυτους τους 2 ειναι καλυτερος.! Εαν ειχαμε ετος 2004 θα τσακωνομασταν μεταξυ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν αλλαζει τιποτα μονο τα κομματα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τραβα να πάρεις τα πακια στο εξοχικό σου πουτανακι ακίνητα γιατι πολύ σε άφησα σημερα

με τα πάκια έχετε σχέσεις σεξουαλικές και μη εσείς οι αριστεροί... εμείς είμεθα ρατσιστές και δεν τους θέλουμε στην Ελλάδα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εεε και? σάμπως έχουν πληρώσει αυτοί που τους κόβουν τις συντάξεις ?? 930 ευρώ είναι η μέση σύνταξη στην Ελλάδα...
τραβα να πάρεις τα πακια στο εξοχικό σου πουτανακι γιατι πολύ σε άφησα σημερα

Και η χαμηλότερη μετά απο τις περικοπές 360

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και πως θα ζεις εσυ μετά χωρίς τα χυσια τους κάθε πρωί αντί για καφέ; Τελικά στο σόι σου έχουν κ σένα κρυφοπουτανα

με τα χύσια έχεις καλές σχέσεις εσύ παίκτη μου... τόσο σπέρμα έχεις καταπιεί εδώ μέσα και ακόμα παρακαλάς και για άλλο...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
με τα πάκια έχετε σχέσεις σεξουαλικές και μη εσείς οι αριστεροί... εμείς είμεθα ρατσιστές και δεν τους θέλουμε στην Ελλάδα...
και πως θα ζεις εσυ μετά χωρίς τα χυσια τους κάθε πρωί αντί για καφέ; Τελικά στο σόι σου έχουν κ σένα κρυφοπουτανα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εαν έχεις αυταπάτες κ με συγκρίνεις με σένα δεν θα σου χαλάρωση χατίρι! Τώρα που θα σου πάρει ο τσιπρας το εξοχικό να το φάνε τα λαμόγια οι συνταξιούχοι θα σε βρεθείς στο Μεταξουργείο να κανεις πιατσα

ο Τσίπρας θα πάρει τα αρχίδια μου.. ξεκινώντας από τις δημοτικές και καταλήγοντας στις ευρωεκλογές... μετά θα μας αφήσει χρόνους και θα ησυχάσει ο τόπος από το κακέκτυπο τους Αντρέα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
με τα χύσια έχεις καλές σχέσεις εσύ παίκτη μου... τόσο σπέρμα έχεις καταπιεί εδώ μέσα και ακόμα παρακαλάς και για άλλο...
εαν έχεις αυταπάτες κ με συγκρίνεις με σένα δεν θα σου χαλασω χατίρι! Τώρα που θα σου πάρει ο τσιπρας το εξοχικό να το φάνε τα λαμόγια οι συνταξιούχοι θα σε βρεθείς στο Μεταξουργείο να κανεις πιάτσα περαστικά  :fuck2:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ο Τσίπρας θα πάρει τα αρχίδια μου.. ξεκινώντας από τις δημοτικές και καταλήγοντας στις ευρωεκλογές... μετά θα μας αφήσει χρόνους και θα ησυχάσει ο τόπος από το κακέκτυπο τους Αντρέα...
κανε όνειρα βάλε βαζελινη ερχεται

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
οψόμεθα (αν φυσικά καταλαβαίνεις την λέξη) την Κυριακή 25/5 και περί ώραν 19.00 (ώρα Ελλάδος εδώ θα είναι 17.00)...
η ώρα θανάτου σου θα ειναι θα σου στείλω τα πακια να σε κλαψουν! Εξάλλου μέχρι τις βουλευτικές εχουμε ακόμα λιγο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η ώρα θανάτου σου θα ειναι θα σου στείλω τα πακια να σε κλαψουν

οψόμεθα... Κυριακή κοντή γιορτή.. πλησιάζει...

και μεταξύ μας και μια διαφορά να πάρει ο τσιπράκος 0.2% αρχίδια νίκη πέτυχε... με τόσα που έχουν γίνει θα έπρεπε τώρα να έχει 50% και ακόμη στο δεκαδικό παίζει με τον Σαμαρά ο άχρηστος...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η ώρα θανάτου σου θα ειναι θα σου στείλω τα πακια να σε κλαψουν! Εξάλλου μέχρι τις βουλευτικές εχουμε ακόμα λιγο

εγώ παίκτη μου άντεξα την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 80 και την επιστροφή της το 1993 για μια δεκαετία και θα φοβηφώ τον αλεξάκη?? μιά ροχάλα να του ρίψω θα πνιγεί...

χώρια που άμα κουνήσω μια πενηντάρα χιλιάδες ευρώ στην κοινοβουλευτική ομάδα η μισή θα μου χορεύει τσιφτετέλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom